Kesäkaipuuta

Tosiaan koska koko viikonloppu meni Messukeskuksessa pyöriessä (oli muuten ihan mielettömät messut!), enkä ole mitään ehtinyt kuvaamaan, ajattelin tässä näin pakkaspäivän “kunniaksi” pistää esille vähän viime kesän  fiiliksiä kuvina. Ihan vain luodakseni jotain uskoa siihen, että kyllä se kevät ja kesä sieltä vielä tulee ;)

Olin saada slaagin aamulla, kun lämpömittari näytti lähemmäs kymmentä astetta pakkasta. Olin juuri ottanut käyttöön ohuen kevättakkini ja vaihdoin nyrpeänä sen villakangastakkiin (toppatakkeja vastaan protestoin jo, enkä suostu niitä enää laittamaan päälleni, en suostu!). Nyt siirrytään kuitenkin muutamakymmenen astetta ylöspäin mittarilla:

Kesän ensimmäiset jätskit (huhtikuussa!!)…

<img src="https://jonnamaista.files.wordpress.com/2012/03/11065-aamupala.jpg" border="0" /

Aamupala kaikessa rauhassa terassilla auringossa…

Kreeta ja rusketus…

<3

13 thoughts on “Kesäkaipuuta

  1. Voi ihania kesäkuvia. Kyllä mä jo odotan kans kesää paljon jo. Tosin en vielä uskalla sanoo heihei toppatakeille koska oon vilukissa ja pukeudun kyllä sen mukaan mitä mittari näyttää :D

  2. Hih kiitos :) Vähän uskoa tänne kylmyyden keskelle! Mulla tulee aina jossain vaiheessa se, että kieltäydyn käyttämästä enää toppatakkeja :D Tosin tälläkin hetkellä olen sisätiloissa vielä ihan horkassa, että ehkä olisi kannattanut pukea se toppis köhköh..

  3. Itsehän tosiaan päätin aamupäivällä lähteä liikkeelle paksussa hupparissa+ohkasessa kevättakissa ja pakko kyllä sanoa, että illalla kotiin palatessa oli vähän sika kylmä. Mutta en myöskään toppista enää laita!

  4. Voi ihana kesä :) Näytät niin kauniilta! Itsekin olen tässä vklp aikana selaillut kesäkuvia ja ihmettelen, miten voin olla niiin ruskettunut Rodoksen kuvissa. :D Semmoinen väritys tuntuu hyyyyvin kaukaiselta tässä vaiheessa kylmää kevättalvea.

  5. Hahah, hauskaa kuulla, että on muitakin jääräpäitä! Itsekin värjöttelin koko eilisen illan kotiin tultuani :D Mutta ei, toppatakki pysyy tiukasti kaapin perällä!

  6. Kiitos kovasti! :) Rusketus tekee kyllä ihmeitä, itsekin olen niin kalpea talviaikaan, että tässä todella kaipaisi tuollaista heleää tervettä väriä iholle.. :D

  7. Ooi! Tunnistitko tuosta maisemakuvasta vai mistä? Oli kyllä ihana paikka :) Onko sulla postauksia siitä? Olisi kiva fiilistellä kuvia!

  8. Tuosta maisemakuvasta tunnistin,sekun on aika hyvä tuntomerkki;) mulla ei taida olla yhtään postausta sieltä mutta matkakuumeen vallassa voisin varmaan joku päivä selailla vähän kuvia sieltä näytille :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *