Sunnuntaitunnelmia

Huomenta!

Selailin kuvakirjastojani ja törmäsin viimekesäiseen kuvaan siskoni uusimmasta perheenjäsenestä. Kuva on minusta niin hellyyttävä ja niin ainakin omia sunnuntaitunnelmiani kuvaava, että oli pakko laittaa se tänne :)

Hih, näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein leppoisaa sunnuntaita :)

15 thoughts on “Sunnuntaitunnelmia

  1. No onhan tuo ihana <3 Harmi kun mun sunnuntai ei näytä noin lepposalta. ->töihin!

    Hyvää sunnuntaita!

  2. Hih, eikö olekin <3 Ja kuvassa vielä niiin pieni! Höh, harmi, mutta viettelet leppoista päivää sitten joskus toiste ;) Mukavaa työpäivää sinulle! :)

  3. Hei Jonna!
    Eksyin tässä juuri blogiisi ja jumituin tänne ties kuinka pitkäksi aikaa… Ihana blogi josta tulee hyvälle mielelle! :)
    Tsemppiä pääsykoelukuihin, Elina

  4. Heippa Elina!
    Kiitos valtavasti kommentistasi ja etenkin tsemppauksesta, ihana piristys päivään :) Itseasiassa eksyin hetki sitten sinun blogiisi ja vietin siellä tovin jos toisenkin ihaillen mm. tyylitajuasi! Täytyykin poiketa taas sinne ja jättää tällä kertaa myös kommenttia :)

  5. Minäkin eksyin eilen blogiisi toisen blogin kautta ja liityin heti lukijaksi, ihana blogi tuli vähän selailtua=)

  6. Heippa,

    itse myös eksyin blogiisi äsken ja taisin taas saada yhden blogin lisää mun lemppareihin!:) Ihana tyyli sulla; klassinen ja ihanan naisellinen! nyt kyllä täytyy itellekki saada toi lv damier speedy, oon empiny sen ostamista vaikka kuinka kauan:D

    Ihanaa kevättä ja onnea tulevaan! :))

    -Maria

  7. Moikka! Voi miten mukavaa kuulla, että eksyit tänne ja liityit vielä lukijaksikin! Kiitokset ja tervetuloa seurailemaan :) Käyn kurkkailemassa sinunkin blogisi puolella!

  8. Heippa Maria!

    Kiitos oikein kovasti piristävästä kommentistasi, tervetuloa seurailemaan! :) Speedy on kyllä yksi ehdottomia lempilaukkujani, niin kätevä kokonsa ja mallinsa puolesta. Lämpimät suositteluni siis ;) Oikein ihanaa kevättä ja hyvää jatkoa sinullekin! :)

  9. Onko se cockerspanieli? :) Aivan ihana joka tapauksessa <3

    Mäkin suosittelen speedya kaikille! Oon ostanut koon 30 kolmessa eri kuosissa ( yes, I am mad ;)) ja on ehkä paras laukkumalli IKINÄ. Yllättävän hyvin sinne saa luento/ työkamat mahtumaan.

  10. Melkein, hän on cavalier kingcharlesinspanieli :) Eikö olekin ihana!

    Oii sinullahan on herkullisen kuuloinen Speedy-kokoelma ;) Se on tosiaankin todella kätevä malliltaan, itse en ehkä ihan opiskelukamoja saa sinne mahtumaan, mutta työ- ja arkilaukkuna ihan mahtava :)

  11. Siis miten mä en tajunnut, että se on cava, vaikka mulla on sellanen itellä :D Blenheim – värinen tosin. Ihana rotu <3

  12. Eikä! No se onkin tuossa niin pentu ja nassukin ihan rutussa nukkuessaan, niin ehkä ei niin helppo tunnistaa ;) Siskollani on tämän söpöläisen lisäksi myös blenheimi, aivan ihana rotu tosiaankin!

    Harmi, ettei sinulla ole blogia, olisin ensin ihaillut laukkukokoelmaasi ja nyt vielä cavalieriasi! :)

  13. Voitko lopettaa blogis mainostamisen kaikkien muiden blogien kommenttibokseissa, aika läpinäkyvää:D

  14. Anteeksi kun nyt en oikein ymmärrä? Olen ollut todella ahkera kommentoimaan lemppariblogeihini jo kauan ennen kuin itse aloitin kirjoittamaan, joten ihmettelen syvästi kommenttiasi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *