Cloud Nine

Muutaman vuoden ajan minua uskollisesti palvellut, kulttimaineesta nauttiva GHD-rautani sanoi itsensä irti pari päivää sitten. Jatkuvaa piipittämistä, rätinää, palaneen käryä… Suoristamiseen ja kihartamiseen pahasti addiktoituneena menin samantien Lookfantasticin sivuille aikeissa pistää uusi rauta tilaukseen. Eksyin kuitenkin googlettelemaan raudan vikaa ja löysinkin vastauksen kosketushäiriöstä, mutta sen lisäksi jotain muuta.

Monessa paikkaa puhuttiin GHD:n laadun laskemisesta, tuotannon ja omistuksen siirtymisestä Kiinaan ja näin edespäin. Vahvasti merkin nimeen vannovana ajattelin tämän ensin olevan ihan puppua ja olin jo aikeissa näpytellä tilausta kuitenkin menemään, kunnes kohtalotovereita tuntui löytyvän joka kulmasta. En ollut ainoa, jonka yhteinen taival GHD:n kanssa oli päättynyt kosketushäiriöön. Silmilleni myös pomppasi itselleni ihan uusi mystinen merkki, Cloud Nine.

Aikani googleteltuani selvisi, että Cloud Nine-raudan on tuonut markkinoille sama kaksikko, joka on GHD:n takana. Erona GHD:hen on muun muassa lämpöasteiden valinta, joka kuulosti tällaisen hiuksensa kovalle kulutukselle pistävän korviin todella hyvältä. Lisäksi C9:ssä johto on myös tehty pyöriväksi, se kun tuntuu olevan suurin ongelma tuossa edellisessä vaikuttajassa ja joka myös oli omankin rautani tuhoutumisen takana.

Alkuun korviini särähti pahasti huima 200e:n hinta, kunnes huomasin tätä myytävän Verkkokaupassa 129:llä eurolla, joka on edullisempi kuin esimerkiksi yllämainitusta Lookfantasticista tilattuna. Onhan sekin paljon hiustenlaittovälineestä, mutta ainakaan omissa hiuksissani mikään muu rauta ei ole toiminut yhtä hyvin kuin GHD, ja lupausten mukaanhan tämän tulisi olla vieläkin parempi ;)

Nyt en ehtinyt kuin suoristaa hiukset ja kyllähän tuo rauta liukui mukavasti kutreja pitkin, mikä tosin saattoi johtua myös tottumisesta vanhaan laitteeseeni, jonka levyt olisivat ehkä vaatineet jo pesemistä. Käytin suoristamisessa 150 astetta, GHD:ssä kun ei ollut valittavissa kuin 200. Kiharoita en siis ehtinyt vielä testata, mutta raportoin niistäkin heti kun kerkiän! :) Onko Cloud Nine jollekin jo tuttu?

37 thoughts on “Cloud Nine

  1. Itsekin olen kuullut GHD:n huonosta laadusta ja Cloud Nine on kyllä hankittava sitten kun vanha GHD sanoo sopimuksen irti. Ikää mun raudalla on 4 vuotta, että tiedä sitten kuinka kauan tässä on enää yhteiseloa jäljellä päivittäin kun on kuitenkin käytössä:/

  2. Kiitos vinkistä! Olen miettinyt GHD:n ostamista, mutta olen yhtälailla epäillyt rautojen laatua. Täytyykin tutkia tuota Cloud Ninea! Sen verran katsoin, että Ebaystä raudan saisi noin 60-70 eurolla.

  3. Mun on pitänyt hankkia GHD, mutta kiitos tiedosta, että sen laatu on heikentynyt.. Onko tuo Verkkokaupan Cloud Nine -rauta aito?

  4. Itselleni kyseinen merkki on tuttu jo yli vuoden takaa. Ollessani kampaaja-koulussa tämä esiteltiin :)

    Jos oma ghd sanoo sopimukseni irti, niin tämä on jo ostoslistalla.

  5. Hyvän ostoksen olet tehnyt :) Mulla on ollut cloud nine parisen vuotta ja on kyllä kaiken sen hehkutuksen arvoinen! En vaihtaisi mihinkään toiseen rautaan :)

  6. multa löytyy tää rauta ja tilasinkin sen just tuolta Verkkokaupasta.
    Ollut käytössä reilun puoli vuotta ja olen ollut tyytyväinen.
    Johto on hyvä ja myös riittävän pitkä.
    Käytin yhden kerran tässä kaverin Ghd:tä ja en ihastunut siihen niin paljon kuin omaan rautaani:)vaikka se oli ihan uusi rauta.
    Tykkään myös siitä,että tuosta saa säädettyä lämpötilan,mun hius on semmoista jouhta,että tarttee sen 200 astetta,ghd:ssä ei ollut tehoja?!
    Voin siis suositella:)

  7. Hmh, no toivottavasti GHD:si kestäisi vielä hyvän tovin kuitenkin :) Vanhat GHD:t kun kuulemma ovat sitä kunnon laatua, suurimmat ongelmat taitavat olla näissä uudemman tuotannon vehkeissä. Oma rautani sanoi itsensä irti aivan yhtäkkiä!

  8. Eipä kestä, kiva jos tästä oli apua :) Ebaysta tilatessa kannattaa olla tarkkana, kuten GHD:tä niin varmasti tätä Cloud Nineakin valmistetaan piraatteina, mutta voihan sieltä aitoakin tavaraa löytää :) Suosittelen kyllä satsaamaan kunnon rautaan, ainakin omissa hiuksissani kiharatkin pysyivät GHD:llä tehtyinä paremmin.

  9. Näin olen ainakin monelta taholta kuullut, että laatu olisi laskenut kuin lehmänhäntä. Siksi pistin itse mielummin rahani tähän C9:n :) Ja kyllä tämä on aito, netistä merkin omilta sivuilta pystyy sarjanumeron avulla tarkistamaan aitouden.

  10. Noniin, kiva kuulla että on muillekin tuttu :) Toivottavasti GHD:si nyt ei ainakaan ihan vielä sano itseään irti, mutta onpahan sitten ainakin hyvä seuraaja jo tiedossa :)

  11. Tiedätkö näinkin sinun kommenttisi jossain blogissa tätä googletellessani, hih :) Kiva kuulla, että tämä on ollut rahansa arvoinen! En malta odottaa päästä testailemaan kiharoita :)

  12. Mä oon kans lukenu, että Cloud Nine olis parempi ku GHD, ja vaikka aiemmin oonki unelmoinu GHD:stä, niin taitaa toi Cloud Nine sittenki olla enemmän noinki ison rahallisen panostuksen arvonen! Mun suoristusrauta alkaa kans varmaan pikku hiljaa veteleen viimesiään, mutta ihan vähän säästämistä toi Cloud Nine vaatii silti :)

  13. No siis minunhan Ghd sanoi poks tuossa keväällä. Piippaili ja piti sellaista outoa rätinää, joten lähetin raudan takuuseen. Sain uuden tilalle, mutta nyt tietenkin huolettaa, että tuokin hajoaa alle vuoden käytön jälkeen tms. Toivottavasti se edellinen oli joku maanantaikappale. :D

  14. Heippa sinä joka kyselit johdon pituudesta, onnistuin puhelimella selatessani poistamaan kommenttisi! Mittailen johtoa kun ehdin, tulen sitten laittamaan vastauksen tähän :) Se on kyllä ainakin reippaasti pidempi kuin GHD:n johto!

  15. Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen :) Johto on tosiaankin paljon pidempi kuin GHD:ssä, mikä on tosi hyvä juttu! Hmm, eikö GHD:ssä juuri 200 ole se ainoa mahdollinen lämpötila? Näin olen ainakin itse ymmärtänyt :)

  16. Näinpä juuri, sen verran suuri summa kyseessä että itsekin halusin ottaa kunnolla selvää aiheesta ennen uuden raudan hankkimista :) Onneksi en ehtinyt pistää GHD:tä tilaukseen! Sitten eikun säästämään vaan, toivottavasti vanha rautasi kestää vielä tovin :)

  17. Hmm, miksiköhän linkkasit keskustelun joka ei koske minua enkä myöskään tunne kyseistä blogitarta?

  18. Oivoi, juuri nuo samat tuntomerkit rätinästä ja piippailusta olivat minunkin raudassani :D Lopulta se ei sitten mennyt enää päälle ollenkaan. Oman rautani hankkimisesta on tosiaan jo muutama vuosi ja takuuhan on 24kk, joten siitä ei ollut enää apua :/ Toivottavasti sait nyt kuitenkin toimivan ja pitkään palvelevan raudan! :)

  19. Täällä myös yksi Cloud ninen uskollinen käyttäjä. Ehdottomasti paras rauta tähän mennessä ja myös reilusti parempi kuin vanhatkaan GHD:t. Nappi valinta. Hyvää syksyä Jonna. :)

  20. Hei jes sä ostit ton!:D Mulla on ollut uusi suoristusrauta (vanha vetelee viimeisiään) ostoslistalla jo monta kuukautta, mutta en oo vaan saanut aikaseks ostettua sitä. Oon googlaillut just Ghd:tä ja tota ja ollut ihan pihalla, että kumpaan sitä nyt kannattaisi panostaa.. Eli kerro sitten heti käyttökokemuksia (esim. onko kiharat helppo tehä?), niin tiedän, kannattaako tohon panostaa!:) Tosin nääkin kommentit täällä puhuu selkeesti ton Cloud ninen puolesta! Ja kiitos tosta verkkokauppavinkistä!:)

  21. Ikävä kyllä eBay on tosiaan feikkejä täynnä, mutta tilaamalla raudan ison brittiläisen kampaamokaupan sivuilta (palautteet kunnossa) uskoisin saavani aidon raudan. Mutta kiitti vinkistä, että tuotteen aitouden voi tarkastaa heidän omilta sivuiltaan :)

  22. ai täh se on noin halpa verkkokaupassa ! musta tuntuu että 16-vuotissynttärilahjaksi saatu rauta pääsee eläkkeelle (se on ollut ihan mahtava, mutta 5 vuoden ikä taitaa pikkasen alkaa rasittaa) ja joudun hakemaan ton saman kapistuksen itelleni :)

  23. Vielä kerran… 60-70e saa sen pienemmän raudan ja isommat raudat maksaa n. 135e eli Verkkokaupassa halvempi tällä hetkellä! :)

  24. Mahtavaa kuulla, että muutkin ovat todenneet Cloud Ninen hyväksi vaihtoehdoksi :) Onneksi en ehtinyt tilaamaan uutta GHD:tä!

    Mukavaa syksyä sinullekin, Tanja :)

  25. No tämähän tuli sitten hyvään saumaan ;) Kerron kiharoista heti, kun saan ne tehtyä (nimimerkillä nyt MÄ en ole pessyt hiuksia johonkin kolmeen päivään hahah)!

    Uskoisin kyllä justiinsa näiden muidenkin kommenttien perusteella, että kyllä tää C9 peittoo edeltäjänsä :) Multa tuli iso plussa juuri tuosta lämpötilasäätelystäkin!

  26. Joo sitä itsekin ihmettelin, säikähdin niin pahasti sitä 200e:n hintaa :D Heh, 5 vuotta on kyllä aika kunnioitettava ikä tuollaiselle elektroniikkavempeleelle ;)

  27. Niin joo tosiaan, kurkkasin eBay:hin niin ainakin pikaisella vilkaisulla näytti siltä, että juurikin ne micro-raudat olisivat tuota 60-70:n euron hintaluokkaa.. Mutta ehkä sieltä tilatessa voisi muutaman kympin säästää ja vaikutat kyllä siltä, että osaat tilata fiksusti ja varovaisesti eBaysta ;)

    Kiitos MariE:lle selvennyksestä :)

  28. Tilasin eilen Verkkokaupasta C9 :) En malttaisi odottaa, että rauta saapuu ja pääsen harjoittelemaan sen käyttöä. Mulla ei siis ennen ole ollut suoristusrautaa.. Mitä lämpösuojaa sä käytät? Olisi kiva, jos ehtisit tehdä jonkun hiuspostauksen :)

  29. Hienoa, että saat pian omasi! :) Sitten vain harjoittelemaan suoristelua ja kihartelua sun muuta. Lämpösuojana käytän marketeista saatavaa Tresemmen Heat Defence(?)-suihketta, joka ei maksa muistaakseni kuin reilun kympin ja ajaa hyvin asiansa :)

    Olen tehnyt jonkinlaisen hiuspostauksen jo aiemmin, löydät sen täältä http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/04/toivepostaus-hiukset_26.html. Tuossa tosin puhun lähinnä käyttämistäni tuotteista, mutta jos sinulla on mielessä jotain muuta ideaa niin kerro ihmeessä, niitä otetaan aina ilolla vastaan! :) Testattuani kiharoita tällä C9:llä ajattelin tehdä ehkä jotain videota aiheesta.

  30. Enpä ole ikinä kuullutkaan tuosta merkistä, mutta vaikuttaa hyvältä! Oma monta vuotta vanha suoristusrautani vetelee jo viimeisiään. Mä suoristan aina 140 asteen lämmöllä ja teen kiharat vähän korkeammalla, turha käyttää mitään 200 lämpöä jos pienemmälläkin lämmöllä saa hyviä tuloksia. :)

  31. Minäkään en ollut kuullut tästä, mutta googlettelun myötä tämä näytti olevan monellekin jo tuttu ja hyväksitodettu merkki :) Nyt olen suoristanut 150 asteella, voisin ehkä kokeilla hieman pienempääkin, kiharat teen sitten varmuuden vuoksi sillä 200:lla asteella.

  32. hei jonna ! mun rakas ghd sanoi lähes kolmen vuoden yhteisen taivaleen jälkeen itsensä irti, ja nyt on sitten uus rauta tilauksessa. en aijo enää ghd:tä hommata, koska nää “uudemmat” ghd:t on tosiaan kuulemma paljon huonompia kuin ne “vanhat” joihin omanikin kuului. nyt kun oot vähän aikaa tätä cloud nine:ä käyttänyt, niin mitä oot tykännyt ? onko se samalla lailla heti valmis kuin ghd ?

  33. Heippa Siirinen! Voih, teidänkin yhteinen taival vai loppui :/ Minä liputan niiin täysin Cloud Ninen puolesta, en näe mitään syytä miksi koskaan enää vaihtaisin takaisin GHD'hen tai mihinkään muuhunkaan.

    Se on jopa hivenen nopeampi kuin GHD, rupean yleensä tekemään välissä jotain muuta kunnes jo huomaan raudan olevan redi :D Lisäksi lämpötilan säätely on ehdoton plussa, käytän nykyään kuuminta (eli 200astetta mikä on se GHD:n normi) vain kiharoiden kanssa. Joten, ehdottomasti Cloud Nine tilaukseen!! :)

  34. Ton verkkokauppa.comin päävarastotilanne on -16 cloud nine raudan kohalla. Tarkoittaako se että kysyntää on enemmän kuin mitä niillä suoristusrautoja? Haluaisin kovasti tilata ko. raudan, mutta mietein lisäksi sitä, että kauankohan kestää tilauksen saapuminen? :)

  35. Nyt en valitettavasti osaa kyllä yhtään sanoa, kannattaa vaikka soittaa asiakaspalveluun ja kysäistä :)

  36. Moikka! C9 olisi hankintalistalla ja eksyin googlen kautta blogiisi! Onko sulla normi c9 vai c9 touch? Mitä oon nyt katsonut niin touch on vähän edullisempi, mutta manuaalinen lämmönsäätö kuulostaa paremmalta… Ilmeisesti hyvä rauta kyseessä kaiken kaikkiaan? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *