Sohvannurkassa

Nuutuneet terkut sohvannurkasta! Täällä köllötellään kaffemuki kädessä ja pyjama yhä päällä. Viikonloppu meni kyllä yhdessä hujauksessa töissä aamusta iltaan ja luppoaika sitten murun kainalossa, lauantaina piipahdin ystäväni synttäreillä. Messuviikonloput ovat aina sen verran intensiivisiä, että otin suosiolla tämän päivän vapaaksi lukemisista. Aamulla kävin heittämässä poikaystävän kentälle takaisin kohti Englantia, muuten tänään pitäisi siivoilla ja illalla suuntaan salille (kyllä, salikortti on vihdoin taskussa!).

Huomaatteko kuvassa jotain uutta ja pehmeää? ;)

Muutaman viikon pähkäiltyäni kävin vihdoin kotiuttamassa Country Whitesta haaveilemani Lexingtonin beigevalkoraidallisen torkkupeiton. Tähdet sisustustekstiileissä eivät varsinaisesti ole ihan oma juttuni, mutta tässä niitä on juuri sopivan pieni ripaus minun makuuni! Tähtikuviota on vain viltin yhdessä nurkassa ja muuten se on raidallinen, joten ne saa tarvittaessa kyllästymisen iskiessä piiloon. Tämä suorastaan huusi pääsyä tulevaa kotiani koristamaan! Edellinen vilttini ei ollut enää kovin “salonkikelpoinen” todella nuhruisen ulkomuotonsa puolesta, mutta kyllä nyt kelpaa kääriytyä tuon alle päikkäreille :) Hmm, minkäköhän laiset tyynyt sitä hankkisi tuon rinnalle…

Nyt siirryn viikonlopun aikana lukemattomiksi jääneiden lempiblogieni pariin, oikein ihanaa uutta viikkoa!

PS, tasan kahden viikon päästä olenkin itse jo Lontoossa! :)

40 thoughts on “Sohvannurkassa

  1. IHANA peitto! :) sopisi omalle sohvallenikin kuin nenä päähän! mitä mahtoi kustantaa?

    Löysin blogisi vasta nyt, mutta selattuani läpi hujauksessa koko vuoden 2013 postaukset, jään varmasti lukijaksi! :)

    aurinkoista viikonalkua :)

    -M-

  2. Olet varmasti ansainnut vapaapäiväsi! Onnittelut salikortista, mutta varoituksen sana: tulet todennäköisesti jäämään koukkuun siellä käymiseen ;)

    Ja aivan ihana tuo huopa, kyllä sen kanssa kelpaa köllötellä :)

  3. Aivan tosi ihana viltti! Ja nuo uggit tossut.. herkut! olen ollut niihin todella tyytyväinen itsekin. <3 joka päivä jalassa eivätkä menneet miksikään. Messuilu on todella rankkaa, tiedän sen itsekin viimeiset viisi vuotta Habitareen osallistuneena. :) Tsemppiä!

  4. Hei sulle vinkki ku oot ni pikkainen :) sun kantsii kattoo HM:n lastenpuoli. Siel on nyt muutama klassinen täyspuuvillainen neule jotka ois sun tyyliä!

  5. Hih, eikö! Ja paitsi että se näyttää hyvältä, niin myös tuntuu ihanan pehmeältä :) Hintaa oli 149e.

    Ja voi, kylläpä kommenttisi piristikin päivääni! Oikein lämpimästi tervetuloa lukijaksi, kiva että löysit tänne :) Aurinkoista viikkoa sinnekin!

  6. Sitten suunta Country Whiteen tai nettiputiikkiin ;) En ainakaan itse ole nähnyt tätä muualla myynnissä, mutta voihan olla että niitä olisi jo ehtinyt tulla muihinkin kauppoihin.

  7. Vapaapäivä teki kaiken hulinan jälkeen kyllä hyvää :) Huomenna sitten varsinainen startti uuteen viikkoon! Heh, toivon kyllä että niin kävisi ;)

  8. Harmittelinkin kun ei sinua taaskaan näkynyt! Onnistun valitsemaan aina huonot ajat, meinasinkin lähettää myyjättären välityksellä terkkuja sinulle :) Tullaan kyllä äippäni kanssa vielä pian käymään sisustusostoksilla, sillä hänkin ihastui tähän vilttiin!

  9. Kiva kuulla että olet ollut niihin tyytyväinen :) Omanikin ovat olleet jo ainakin vuoden päivät jalassa joka hetki kotona ollessani ja edelleen ihan loistokunnossa. Sanos muuta, jotenkin se intensiivisyys ja hälinä siellä, sekä tietysti koko päivän seisominen pistävät väsyttämään :)

  10. Hei kiitos vinkistä! :) Täytyypä kurkata, joskus olen Zarassa vieraillut lasten osastolla ja yllättävän kivoja juttuja sieltä löytyykin. 160cm koko menisi oikein näppärästi minulle ;)

  11. voi miten ihana tuo viltti! :) mulla on tosi samanlainen sisustusmaku kuin sulla ja voisin niin hyvin kuvitella tuon munkin sohvalleni :)

  12. Ihana viltti, ja just tuommonen ihanan värinen! Niin ja sä oot kyllä vapaapäivän ansainnu, aivan oon kateellinen sun motivaatiosta lukea, itsellä se on kadonnut jo ala-asteella ! ;) Ihanaa kevättä ja tsemppiä vielä lukemiselle!

  13. Hih, hyvä maku sitten sinulla ;) Olen kyllä aivan ihastunut tähän ja lekottelen sen alla tälläkin hetkellä!

  14. Minustakin väri on täydellinen :) Voi, kiitos kovasti tsempistä! Motivaatiota nyt kyllä löytyy ja toivotaan, että ahkera työ sitten kesällä palkitaan. Mukavaa kevättä ja tsemppiä sinnekin koulun keskelle! :)

  15. Messut on munki mielestä aika rankkoja ja niitä ei kyllä jaksaisi joka viikonloppu..
    Tuo viltti on aikas ihana ja ehkä vähän kaduttaa että palautin sen sillon joskus, toisaalta mua häiritsi siinä just toi raita + tähdet yhdistelmä :D
    Mulla on tasan viikko lontoon matkaan ja tänään katoin 10 päivän sään ja oli muuten ISO pettymys, +5 astetta ja sadetta luvattu muutamana päivänä :(

  16. Ei kyllä jaksaisi ja mietin juuri, etten varmaan asiakkaana itse viihtyisi tuolla hulinassa ja tungoksessa, mutta töissä sitten senkin edest :D Ainakin näin yhden viikonlopun verran ;)

    Olen itse yleensä ihan maanisen tarkka kahden kuvion yhdistämisestä ja onkin yllättävää, että tästä pidän niin kovasti! Tähdet saa tosiaan kuitenkin piiloon, mikäli häiritsee :) Höh, no mutta ehkäpä se sää vielä ehtii muuttua tässä ajassa! Olen ihan kade, että pääsette jo reissuun :)

  17. Moikka! Osaatko sanoa mitä materiaalia tuo torkkupeitto on? Kävisikö se päiväpeitosta vai onko se ihan “torkkupeitto” matskua? :)

  18. Heippa! Viltti on 100% puuvillaa ja ainakin itse miellän sen enemmän juuri torkkupeitoksi. Toisaalta, eihän sitä missään kielletä käyttämästä päiväpeittona ;)

  19. Siellä kaikkien pöllö- ja heppapaitojen keskellä oli ainakin kivan näköisiä raitaneuleita- ja paitoja :)

  20. Onko kultasi englantilainen? :) asuuko puoliksi täällä suomessa ja englannissa vai miten? :)

  21. Eei, hän on ihan suomalainen :) Asustaa vain nyt Englannissa, sillä hän on siellä vaihdossa opiskelemassa! Puolisen vuotta takana ja pari kuukautta vielä jäljellä, joten paremman puolella ollaan jo ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *