Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

Minulla on sellainen kutina, että sieltä ruudun takaa löytyy aikamoinen joukko kenkätyttöjä. Tai sellaisiksi on jokunen ainakin joskus tunnustautunut ;) Näin ollen etsintäkuulutankin yhteistyössä Biancon kanssa intohimoisia kenkiä rakastavia 20-30 vuotiaita osallistumaan Bianco Fashion Armyyn!

Mikä ihmeen Fashion Army? Kyseessä on kenkäfriikkien oma yhteisö, jossa paitsi vaihdetaan ideoita ja inspiraatiota kengistä, on mahdollisuus päästä myös jopa osaksi suunnittelua. Bianco Fashion Armyyn kuuluvat pääsevät näkemään uutuusmallistoja ennen muita ja saavat myös kutsuja pari kertaa vuodessa VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin ja Bianco Bootcampille.

“Olemme valittujen fashionistojen yhteisö. Emme käytä aseita, mutta kylläkin valtavasti kenkiä. Haluamme siirtää hyvän tyylin rajoja, vaihtaa ajatuksia kenkien muotoilusta, innoittaa toisiamme – sekä paikallisesti omassa kaupungissasi että maan rajojen ulkopuolella.

Mukanaolo ei maksa sinulle mitään – vain sen, että sitoudut yhteisöön. Kyseessä on ensisijaisesti online-yhteisö, jossa kirjoitamme yhdessä silloin, kun sinulla on aikaa. Mutta haluamme mielellämme tavata sinut pari kertaa vuodessa.”

Jos kolahti, niin käykää kipin kapin lähettämässä hakulomake täällä, aikaa on keskiviikkoon 1.5 asti. Eikä siinä vielä kaikki, sillä pääsen ilahduttamaan jonkun onnekkaan kenkähullun päivää lahjakortilla Biancon nettikauppaan!

Jaossa olisi yksi 50:n euron lahjakortti. Arvontaan osallistut jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot, millaiset ovat täydelliset kesäkengät. Huimaavan korkeita korkoja, rennot seilorihenkiset espadrillot vai hiekkarantaa rinnalleen huutavat sandaalit? Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 28.4. klo 23 asti, muistathan jättää nimimerkin sekä sähköpostiosoitteesi!

Arpaonnea ja mahtavaa viikonloppua toivotellen! :)

109 thoughts on “Kenkäarmeija ja Biancon lahjakortin arvonta!

  1. Odotan kesäkenkäkelejä jo malttamattomasti! Mielestäni parhaimmat kesäkengät on kauniit sandaalit, joilla voi kipitellä kesäisillä kaduilla ilman että jalat kipeytyisivät. Koristeena voisi olla esim. timanttia tai rusettia.

    Hanna

  2. Oi miten kivalta tuo fashion army kuulostaa. Täydelliset kesäkengät on minusta ehdottomasti korkokengät! Sopii kaikkiin asuihin ja näyttää paljon ryhdikkäämmältä ja pidemmältä korkokengissä.
    elisa_haikala@hotmail.com

    Täällä kirjoittelee toinen kauppispyrkyri, haen itsekin nyt toista kertaa sisään. Viimevuonna kompastuskiveni olivat matikka ja kansiksen aineisto, onneksi niiden painotus on jäänyt tänävuonna vähemmälle :D Tsemppiä hirmusti lukemiseen! Pari kuukautta enää jaksaa puristaa niin kyllä se uurastus vielä korkeakoulupaikalla palkitaan ;)

  3. Vaaleat balleriinat tai valkoiset tennarit! En lämpene sandaaleille tai espadrilloille, mutta vaaleat balleriinat kultaisilla metalliosilla tai valkoiset tennarit menevät kesällä kaiken kanssa. :)

  4. Täydelliset kesäkengät ovat ennen kaikkea helpot ja muuntautuvat. Niiden täytyy olla sellaiset, että ne on helppo sujauttaa jalkaan, lähtipä minne vain. Täydelliset kesäkengät muuntautuvat asun päivityksellä biitsipopoista terassikelpoisiksi. Parhaiten tähän kuvaukseen sopii mielestäni wedgepohjaiset sandaalit. :)

    mapetitevie82(a)gmail.com

  5. Nopsasti jalkaan ja pois, kevyet, hengittävät ja vielä kauniitkin. En ole vielä näitä täydellisiä löytänyt vaikka kenkiä onkin kertynyt “jokunen” pari liikaa… Etsintä jatkuu.

  6. Täydelliset kesäkengät olisivat ehdottomasti jotkin kengät, jotka olisivat mukavat jalassa, yksinkertaisen kauniit sekä helposti yhdisteltävissä kaikkeen. Nuo sinun kuvassasi olevat sandaalit ovat erittäin kauniit! Itsellä olisikin edessä kevät/kesäkenkien täydennystä, joten lahjakortti olisi ehdottomasti mieleen! :)

    -Jatta

    jatta.isotalo@gmail.com

  7. Täydelliset kesäkengät ovat kaapissani omassa laatikossaan odottelevat upouudet mustat Tommy Hilfigerin ballerinat, joissa ihanat kullatut yksityiskohdat. Yhdet kengät, joilla voi osallistua kaikkiin kesän rientoihin!

    NonnaCariina nonna_145@hotmail.com

  8. Kesässä parasta on juuri se, että kengät saa sujautettua nopeasti jalkaan ja lähdettyä spontaaneillekkin reissuille. Kenkien tulisi olla myös hyvännäköiset, joten täydellisten kesäkenkien kriteerit mielestäni täyttää kohtuullisella korolla varustetut avokkaat.
    eevamh@gmail.com

  9. Täydelliset kesäkegät ovat suloisen tyttömäiset nahkaballeriinat kimaltelevilla timanteilla varustettuna. Sopivat sekä farkkujen että shortsien kaveriksi, päiväkäyttöön ja iltamenoihin :)

    doriss.blog@gmail.com

  10. Kesällä elämä voi olla arvaamatonta, eikä aina tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Siksipä täydelliset kesäkengät sopisivat moneen tilanteeseen: niin kaupungilla kuin rannallakin tallailuun. Niillä pystyy ajamaan autoa sekä polkupyörää, eli ei siis liikaa korkoa. Ne voi laittaa jalkaansa kun lähtee ystäviensä kanssa vietyämään iltaa ja niillä jaksaa juhlia aamuun asti. Väri voisi olla esim ruskea, jossa ei ihan heti kaikki touhuamisen ja menemisen jäljet näy.

    Täytyy tähän loppuun vielä mainita että löysin blogisi vasta muutama viikko sitten ja se pääsi kyllä heti lemppareiden listalle! :) Tyyliäsi ei voi muuta kuin ihailla! On myös ihanaa kuinka positiivinen ilmapiiri blogissasi vallitsee. :)

    emilia.f@luukku.com

  11. Täydelliset kesäkengät olisi ballerinat, jos vain mistään löytäisin juuri jalkaani istuvat ja edes sen yhden kesän kestävät ihanuudet :) Kuljen yleensä läpi kesän ballerinoissa, vaikka muitakin kesä kenkiä löytyy pari jos toinenkin. Vielä niitä täydellisiä en ole löytänyt.
    minuhno@gmail.com

  12. Joko jotku kivat tennarit tai jotku kivat ballerinat/sandaalit, nyt olis kyllä tarvetta niin monelle uudelle kenkäparille ettei oikein osaa sanoa mikä olis paras. :D mutta todellakin jonkun näköset kesäkengät, koska sellasia ei ole nyt mulla minkään laisia vielä :D semmoset jotka istuu jalassa, väriltää jotain vaaleeta . :) Vaippa90@hotmail.com

  13. Täydelliset kesäkengät ovat tietty ballerinat – niillä on helppo huidella ulkona pitkiäkin matkoja :) Ja ne näyttävät lisäksi hyvältä! Tänä kesänä haussa olisi jotkin kivat kirkkaanväriset ballerinat, joissa ruskettuneet sääret pääsisivät oikeuksiinsa!

    milla521(at)hotmail.com

  14. Täydelliset kesäkengät ovat nahkaiset ballerinat, jotka istuvat täydellisesti jalkaan, ovat konjakkiset/nudet, tyylikkäät, sopivat arkeen tai juhlaan :)

    noora.ihalainen(at)gmail.com

    Noora

  15. Ballerinat ovat ehdoton suosikki! Rakastan myös Converseja, joten niitäkin tulee kesällä paljon käytettyä :)
    sormunen.sanna(at)gmail.com

  16. Ballerinat ovat parhaat kesäkengät. Ne ovat ilmavat ja pehmeät. Ne sopivat moneen asuun ja ovat kätevät matkoilla. Niillä jaksaa kävellä pitkiä matkoja. Pohjan pitäisi olla joustavaa ja pehmeää kumia. Pretty ballerinas merkki on suosikkini. T. Odette123@luukku.com

  17. Täydelliset kesäkengät ovat ehdottomasti mukavasti jalkoihin istuvat, kiilakorolliset ja konjakinsävyiset korkokaunokaiset! Sellaiset jalassa kelpaisi sipsutella niin hameissa, housuissa kuin shortseissakin ja noissa viimeisissä ehdottomasti eniten toivottavasti myös ilmojen puolesta! :)

    satutati_@hotmail.com

  18. Kiitos kivasta blogistasi. Kesäksi haluan laadukkaat ballerinat, joista olisi minulle paljon iloa. Haluaisin myös kiilakorkoavokkaat ja mielellään mustien lisäksi jotkut värikkäät. Kenkiä ei ole ikinä liikaa.

    laaru1@hotmail.com

  19. Täydelliset kesäkengät sopivat kesän jokaiseen menoon niin juhliin kuin biitsillekkin ja tietenkin ovat mukavat jalassa :) Tähän kategoriaan sopiikin wedgepohjaiset sandaletit! Ehkä jossain ihanassa ja kirkkaassa värissäkin ♥

    tyttisippola@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *