Treenimotivaatiota

Muutama viikko sitten kerroin roihahtaneesta innostuksestani salilla käymiseen. Olen myös tunnustanut olevani välineurheilija henkeen ja vereen, joten osana kuntoprojektiani ovat hyvännäköiset salivaatteet! Nettikauppojen urheiluosastot ovat siis tulleet tutuiksi ja erityisesti yhteistyökumppanini Zalandon kattava valikoima, jota olen selaillut ahkerasti uusia vermeitä etsien.

Pari tilaustakin olen ehtinyt tekemään ja varastoni on täydentynyt niin uudella salikassilla, treenipaidoilla kuin tuliterillä salikengilläkin. Treenivaatteissani saa tosiaan olla väriä ja pinkki, punainen ja keltainen ovat suosikkejani. Niin, mainitsinko jo viimeksi olevani myös merkkiuskollinen mitä tulee urheiluvaatteisiin? ;)


1. treenikassi, 2. teeppari, 3. toppi, 4. lenkkarit, 5. caprihousut, 6. urheilurintsikat, 7. toppi

Nike on siisylivoimainen suosikkini urheiluvaatteissa paitsi ulkonäön myös mukavuuden puolesta. Esimerkiksi harmaa Just Do It-pusero on tosi pehmeää materiaalia ja kevyt päällä Dri Fit-ominaisuuden ansiosta. Caprit nappasin alennuksesta ja ne ovat samaa mallia kuin nämä mustat, jotka omistan jo entuudestaan. Urheilurintsikat taas löytyivät H&M:ltä, josta olen myös löytänyt muutamia kivoja treenikuteita.

Värikkäitä salipopoja metsästin kissojen ja koirien kanssa, kunnes törmäsin näihin harmaapinkkeihin yksilöihin Stadiumissa. Koon valinta oli kuitenkin vähän hankalaa, eikä puolikokoja ollut myynnissä ollenkaan, mutta onneksi löysin samaiset kengät oikeassa koossa Zalandolta. Sain jo viimeksi näiden vilahdettua kuvassa kyselyä kokoluokituksesta, joten kannattaa siis ottaa ainakin puoli koko normaalia suurempi! Näillä on nyt tyytyväisenä tepasteltu salilla viime päivät, aivan supermukavat ja kevyet jalassa :)

1. oranssi teeppari, 2. juoksutakki, 3. juomapullo, 4. punainen teeppari
5. housut, 6. keltainen teeppari, 7. lenkkarit, 8. pinkki teeppari, 9. shortsit, 10. laukku

Valikoimissa on tälläkin hetkellä vaikka mitä herkullisen värisiä vaatteita ja keräsin suosikkini ylös. Lenkkarit ovat samaa mallia kuin omani ja minulla olikin pieni valinnanvaikeus pinkkien ja näiden keltaisten välillä! Lontoon Nike Townista ostin myös pari treenipaitaa ja ihastuin teknistä materiaalia oleviin teeppareihin, joita olen jostain syystä vierastanut aikaisemmin. Löysin Nike Townin alennuksesta kollaasin pinkin yksilön, mutta nyt tekisi mieli tilata vielä esimerkiksi tuo punainen. Alaosissa taas suosin caprimallisia housuja, mutta voisi sitä joskus kokeilla kokopitkäkin pöksyjä.

Tilasin nyt ensimmäistä kertaa Zalandolta, tai tarkkaan ottaen heti kättelyssä kahden tilauksen verran, kiitos ilmaisten toimituskulujen. Kaikki sujui näppärästi ja tilaus saapui viikon kuluessa MyPack-pisteeseen. Ainoa miinus tulee palautuksesta, jota varten on tulostettava laput, mutta muuten olen oikein tyytyväinen :) Jos joku innostuu täydentämään vaikka urheiluvaatevarastojaan, niin tässäpä vielä tämänhetkinen alennuskoodi, jolla saa 10%:n alennuksen 50:n euron ostoksesta: zalajonna13 (Etu on voimassa 24.4.2013 asti. Etua ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin, ei koske jo alennettuja tuotteita / välttämättä kaikkia merkkejä)

Mites muilla on sujunut operaatio kesäkuntoon? :)

Linkit mainoslinkkejä

26 thoughts on “Treenimotivaatiota

  1. Täällä sujuu saleilut oikein hyvin, ku jostain ihmeestä kaivoin taas suuren määrän motivaatiota ko. hommaan :D Uusia treenivaatteita vaan tekis hirveesti mieli, ku ei toi musta-pinkki -salivarustus enää iske. :D Nimenomaan harmaa ja vaaleenkeltanen varsinki miellyttää mun silmää tosi paljon nyt treenivaatteissa :) Mulla muuten on toi alemman kollaasin keltanen t-paita, ihan nappiostos nyt viime viikoilta!

  2. Zalandosta itsekin olen tyytyväinen. Erittäin suuri miinus heillä on se, että palautukset eivät aina suju ongelmitta ja rahojen palautusta sain itse juuri odotella yli kahden kuukauden ajan. Lueskelin keskustelupalstoilta, että täysin samaan ongelmaan ovat muutkin törmänneet.

    Asiakaspalvelu oli kuitenkin nopeaa, mukavaa ja sujuvaa, jonka vuoksi ajattelin tilata tulevaisuudessakin zalandolta.
    En tiedä palautukseni kohtalosta, mutta lähetettyäni mypack-pisteestä saadun palautuskuitin kopion Zalandolle Saksaan he laittoivat rahat takaisin tililleni. Vinkkinä siis, että kannattaa ottaa tilaus laskulle eikä maksaa suoraan :)

    -Tia

  3. ihania treenivaatteita! itsekin pääsen pian salille piiitkän tauon jälkeen ja ehdottomasti täytyy alkaa jo vähän varustautumaan uusilla piristävillä urheiluvaatteilla ;)

  4. Täällä on sujunut hyvin – 13 kg plakkarissa ! :)
    Tosin en hae kesäkuntoa vaan elämäntapa muutosta :)

  5. muakin on urheilu kärpänen purassu ja oottelen rullaluistimia ja juoksukenkiä postissa tulevaks! olen myös sama anonyymi joka muutama päivä taakse päin pähkäili diorin suhteen, pähkäilin ja pähkäilin, mutta lopulta päädyin diorin lip glow color revirer balmiin, aivan ihana tuote ja koukussa ollaan! tästä tuli luottotuote heti! mukaan lähti myös ihana nuden sävynen lakka. Lip glow on vain niin kovin kaunis! eikä loppujen lopuksi lompakkoa edes rasittamut kuin 9 euroa ylimääräistä, mitä olisi feeluniquessa ehkä säästänyt jos ei olisi jäänyt tulliin. Oon niin ilonen että oon löytänyt sun blogin! Saan täältä aivan ihania kauneusvinkkejä, kiitos paljon kaunokainen!

  6. Nike, pinkki ja keltainen ovat minunkin ehdottomat salilempparini! Hyvillä vaatteilla saa kyllä kummasti motivoitua itseään ;) Ja kiitos vaan, nyt nuo keltaiset lenkkarit jäivät kovasti kummittelemaan mieleeni…

  7. Jeei, mahtava kuulla! Pinkki toimii aina, mutta itsekin olen nyt hullaantunut tuosta keltaisesta ;) Ja vitsit, tekisi kyllä mieli tilata tuo keltainen! Nuo tekniset teepparit on tosi hyviä päällä :)

  8. Oho, onpa kurja kuulla että palautusten kanssa on ollut ongelmia :o Itsekin palautin juuri toisen koon housuista, joten täytyy olla tarkkana palautettavien rahojen kanssa. Toivottavasti alkaisi pelata paremmin :)

    Minäkin olin yhteydesä asiakaspalveluun, kun en saanut tulostettua palautuslappuja ja sieltä sain kyllä oikein hyvää palvelua :)

  9. Hih, hyvähän se on varustatua jo etukäteen kivojen treenivaatteiden kera ;) Hyvännäköisistä ja värikkäistä vermeistä saa kyllä paljon puhtia liikkumiseen!

  10. Vau, ihan mahtavaa! Minullakin on pääasissa tarkoituksena saada liikunta osaksi elämää, mutta ei pieni kiinteytyminen ole ollenkaan pahasta siinä sivussa ;) Oikein paljon tsemppiä jatkoon!

  11. Vitsit, siitä on aikaa kun olen itse rullistellut :) Ja olen sen verran nössö kyllä ettei minua varmaan enää rullien päälle saisikaan, vaikka se olisi varmasti hauska liikuntamuoto!

    Voi miten kiva kuulla, että päädyit sitten kokeilemaan Dioria! Lip Glow on ihan ehdoton luottotuotteeni, kevyt pinkki sävy huulilla raikastaa äkkiä koko ilmeen :) Diorin lakat ovat myös tosi hyviä, tekisi mieli hankkia joku kiva sävy kesäksi.

    Kiitos tuhannesti sanoistasi, hymy levisi kasvoilleni ankeassa kirjastosalissa tätä lukiessani!

  12. Niken Freet sopivat hyvin myös salikäyttöön :) Urheilukaupan myyjä osasi kertoa juuri asiaa kysyessäni, että Freet on alunperin tehty juoksua varten, mutta nykyään niitä käytetään myös kuntoilussa. Tämän keveämpiä ja mukavampia kenkiä saakin etsiä!

  13. Siinä vasta pyhä kolminaisuus, hihih ;) Keltaiset lenkkarit ovat vielä päheämmät luonnossa, voi vinde! Iski kyllä kova valinnanvaikeus, mutta luotin kuitenkin pinkkiin :)

  14. Saat toki lainata, kunhan tekstissä on selkeästi ilmoitettu lähde :) Ystävällistä kun kysyit ja ihana että haluat vinkata blogistani!

  15. Mikäli vielä raitamekon metsästys on käynnissä, niin ihan vinkkivitosena kurkkaaman tämän H&M:n budjettiversion, ja on vielä alennuksessakin! :D

    http://www.hm.com/fi/product/06584?article=06584-B#article=06584-A

    Itselläni on tuosta 170cm koko ja on oikein passeli minulle (olen 167cm ja xs-s kokoinen).
    On oikein passeli neulemekko kesäksi, vielä kun jonkun ruskean vyön kanssa parittaa :) Ajattelin tosin vaihtaa noitten ruskeitten nappien tilalle kultaiset tosin ;)

  16. ootan innolla että lumet sulaa, vaikka mullakin varmasti on hakusessa se taito, kun en oo talvellakaan luistellu moneen vuoteen :-D oon ihaillut nyt koko päivän mun diorin tuotteita :D ne on vaan niin kovin kauniita purkkeja ja purnukoita ja jäi hyvä mieli niin ystävällisestä palvelusta, mitä sokoksella sain diorin pisteellä, antoi mulle vielä diorin bb voiteen, sekä uuden hajuveden testerin kotiin mukaan :)

  17. Voi olette ihania kun jaksatte jakaa loistavia vinkkejänne! Itse asiassa löysin juuri täydellisen raitamekon, mutta tuo H&M:n on sen verran hyvännäköinen yksilö ja halpakin vielä, että melkein voisin pistää tuon tilaukseen. Minäkin näin jo heti silmissäni kultaiset napit ruskeiden tilalla ;) Olen aina ollut sitä mieltä, että lasten osastolta voi tehdä löytöjä! :D Jee, kiitos valtavasti!

  18. Heippa, minun kysymys ei nyt oikeastaan liity aiheeseen, mutta onko sinun converset nahkaiset vai tavalliset? Olen ajatellut ostaa valkoiset converset kesäksi ja mietin kuinka vaikeaa tavallisia on pitää puhtaana. Nahka saattaisi olla helpompi pitää valkoisena.. :) sinulla on ihana blogi! <3

  19. Heippahei! Kysymykset ovat aina tervetulleita, oli sitten ohi aiheen tai ei :) Converseni ovat kankaiset ja ainakin tällä sottapytyllä ne ovat säilyneet ihan hyvässä kunnossa! Olen myös pessyt niitä ihan pesukoneessa. Nahkaisetkin ovat päheät, mietin vain mahtavatko ne olla hiostavammat kesäkeleillä?

    Kiitos kovasti, ihana kuulla että tykkäät! :)

  20. Monet vinkit on täältä tullut poimittua, niin kerrankin näin päin :)
    Henkkamaukka-vaatteeksi vaikutti näin näppituntumalta suht. laadukkaalta yksilöltä. Mekosta ja sen mallista ainakin itse tykkään hirmuisesti, joten täytyy vain toivoa, että tällä kertaa halpa hinta ei takaisi huonoa laatua…
    Pitää tosiaan jatkossa hieman useammin käydä kurkkimassa lastenkin vaatteita :D

  21. Itse suosin tällä hetkellä suht tiukan opiskelijabudjetin vuoksi H&M:n urheiluvaatteita. Kuitenkin ovat olleet mielestäni hyviä ja tottakai myös edullisia. Monia Niken vaatteita olen myös katsellut, mutta todennut että henkkamaukasta saan koko asun Niken yhden tuotteen hinnalla :)

    Itselleni salilla käyminen on tällä hetkellä melkolailla elinehto enkä tulisi enää toimeen ilman liikuntaa! Tätä on myös jatkunut jo syyskuusta asti, joten hyvin menee :)

  22. Mainitsinkin tuossa tekstissä, että olen itsekin löytänyt kivoja urheiluvaatteita myös Hennesiltä :) Muun muassa värikkäitä toppeja, yhdet shortsit juuri nuo urheilurintsikat, housujakin taisin viimeksi hypistellä..

    Vautsi, sinulla tuntuukin olevan asenne just eikä melkein kohdillaan :) Tsemppiä jatkoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *