Pieniä ihmeitä

Reilu kuukausi sitten kerroin teille hempeän vaaleansinisissä tunnelmissa, kuinka minusta tuli onnellinen triplatäti. Kohta alkaa loppua etulitteet ja tädiltä tila sylissä, sillä tänä aamuna heräsin taas ilouutisiin! Pikkuruinen ihme syntyi maailmaan ja voi miten onnellinen voikaan tällaisesta uutisesta olla Kuten toinen siskoni totesi, pieniä miehiä syntyy kuin sieniä sateella!

Kuvassa tämä nyt kuusiviikkoinen pikkuruinen herra, jota innokas täti sai luvan kuvata pari viikkoa takaperin. Voiko pienenpieniä varpaita herttaisempia ollakaan, täällä ainakin sydän sulaa!

Suloista keskiviikkoa toivotellen :)

22 thoughts on “Pieniä ihmeitä

 1. Onnea tädille! <3 Ihanat pikku varpaat, lapset ovat kyllä elämän rikkaus <3

  Ihanaa keskiiviikkoa kaunokainen! :)

 2. Voi kiitoksia Elisabete <3 Hih, sinä äitinä jos kuka sen kyllä tiedät :) Samoin sinulle ihana!

 3. Teillähän on kohta perheessä yksi kentällinen lätkänpelaajia tai futaajia kasassa! ;) Onnea myös uusimman tulokkaan johdosta. :)

 4. Voi mikä suloistakin suloisempi kuva, pienet varpulit on kyllä jotain niin ihanaa:) Onnea nelinkertaiselle tädille!<3 Mekin saimme lähipiirissä vauvauutisia hetki sitten (M:stä tulee setä), ihanaa saada pieniä sukuun, en muista koska olen viimeksi pidellyt pientä vauvaa:')

 5. Oih, ihania uutisia Sinulla jälleen. Serkusista on ihanasti seuraa toiselleen tulevaisuudessa. Omalla tyttärelläni on kaksi serkkutyttöä, joihin ikäeroa on vain muutama kuukausi. Aikamoisia kaveruksia nykyään.

 6. Hahah, ai että nauroin tälle! Ihan loistava, luulen että futaajien puolelle kallistutaan.. ;) Kiitos onnitteluista!

 7. Voi kiitos lilinen <3 Hih, luulin että varpulit on vain meidän perheen höpinäsana! Oi aivan ihana mitä uutisia teilläkin! Minäkin pääsin melkeinpä ensimmäistä kertaa pitämään pientä vauvaa sylissä siskoni esikoisen myötä ja se oli kyllä niin jännää ja ihanaa :)

 8. Voi Pinja, lämmin kiitos kaikkien puolesta, joskin tämä pikkuinen oli vasta esikoinen <3

 9. No eikös, ihana saada tällaisia uutisia taas :) Ja näin on, näistä mahtaa tulla aikamoiset kauhuserkukset, hih! Itsellänikin on samanikäinen serkku, joka on myös yksi parhaista ystävistäni.

 10. Tällaiset pikkuiset vetävät kyllä suupielen isoon hymyyn <3 Kiitos valtavasti onnitteluista :)

 11. Hih, uusimman tulokkaan varpulit ovatkin vielä pienemmät <3 Kiitos kaunis onnitteluista!

 12. Siis sun siskolla on nyt 3 poikaa? :) mutta ei kolmosia niin kuin tripla antaa ymmärtää?:) itse kutsun itseänikin tuplatädiksi, vaikka isolla siskolla onkin kaksi eri-ikäistä poikaa! :) pikkuiset on ihania<3

 13. Hih, ei kolmosia sentään! Minulla on kolme sisarusta ja tädin pikkuisia on siunaantunut nyt yhteensä neljä :) Pienet ihmiset ovat kyllä jotain niiin ihanaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *