Pyjama ja kahvia

Otsikon parivaljakko on kutakuinkin paras kuvaamaan kulunutta viikkoani. Olen viettänyt joka päivä suurimman osan päivästä pyjamaan sonnustautuneena ja iso kuppi kahvia seuranani, unohtamatta tietenkään pöydällä lojuvaa läjää kirjoja, muistiinpanoja ja epämääräisiä laskuja ja kaavoja. Onneksi uusi, H&M:stä jokin aika sitten hankittu puuvillainen sinivalkoraidallinen kesäpyjamani on mitä ihanin, ja tummapaahtoinen kahvi maitovaahdon kera herkullista. Hymyn tuo huulille ajatus siitä, että ensi viikolla saan keskiviikosta lähtien aloittaa aamuni kuvan mukaisissa tunnelmissa – unohtaen kaiken kiireen ja stressin!

Palailen kokeen jälkeen, pitäkää sormet ja varpaat ja kaikki muutkin siihen kykenevät ruumiinosat ristissä! ♥

70 thoughts on “Pyjama ja kahvia

 1. Paljon onnea Jonna kokeeseen, vaikka sä tuskin sitä tarvitset, oot tehnyt niin hienosti töitä :). Juttelin just poikaystävän kanssa ja se kertoi, miten hulluna teki hommia juuri edelliset päivät, kävi vaan nukkumassa, vaikka tärkein työhän oli jo tehty ;). Nyt se siis valmistuu vuoden päästä KTM:ksi eli ihan hyvin kävi. Koeta ottaa aikaa myös rentoutumiselle.

  Ihan huippuna kuitenkin onnea ja tsemppiä, sä menet sisään! :)

 2. Ihan täydellinen kuva! Pyjamashortsit ja aamulatte Lexingtonin kupista on viime päivinä ollut munkin aamujen piristäjä ;)

 3. Hurjasti tsemppiä pääsykokeeseen! :-) Täälläkin on lomasta huolimatta ollut aika vauhdikkaita aamuja. Jospa ensi viikolla vähän rauhottuisi… :-)

 4. Täällä pidetaan peukkuja pystyssä, toivon ja uskon sydämestäni, että pääset unelmiesi opintojen pariin :)

 5. Tsemppiä. Kovin työ on jo takana. Muutama päivä vielä ja sen jälkeen olet kesälomasi ansainnut.

  Keskittymistä ja tarkkuutta kokeeseen. Tiedot sinulla on varmasti mukana.

 6. Itsekin olen hakemassa nyt kauppakorkeaan ja alkaa olla varsin jännät tunnelmat :) Onneksi olen jaksanut koko kevään lukea ahkerasti, niin kuin ainakin blogistasi päätellen sinäkin. Uskomatonta että tiistain jälkeen alkaa sitten vihdoin kesäloma! On tässä töitä jo tehtykin.

 7. Onks noi shortsit millasta mallia kooltaan? :) Ite oon kans kovasti miettinyt tilaamista, mutta en osaa päättää minkä kokoiset otan, etteivät ole sitten liian piukat :D

 8. Kovasti kovasti onnea tenttiin! Se menee ihan varmasti tosi hyvin, olet niin kovasti lukenut, että se varmasti nyt palkitaan! :)

 9. Toivon todella,että tällä kertaa sinua onnistaa pääsykokeissa. Minne kaupunkiin toivoisit pääseväsi opiskelemaan? Itse paahdan vasta yo-kokeisiin :)

 10. Oikein rutkasti onnea pääsykokeeseen!! :) Pian pääset nauttimaan kunnolla tästä kesästä!

 11. Hei, Jonna!

  Onnenpotkut ja valtaisat tsempit huomiseen koitokseen!
  Jäisenkylmät hermot, kettumaisen viekas vastaustaktikointi ja satapäiset tarkistuskerrat vievät sinut aivan takuuvarmasti kuin heittoistuimella sisälle, sillä tietopohja sinulla varmasti on enemmän kuin hallussa! :)
  BE CALM, YOU CAN DO IT! :)

 12. Hurjasti onnea Jonna!!! Huomenna otat vaan rennosti ja teet parhaasi, sä olet kyllä opiskelupaikan ansainnut. Kaikki Supermasterin opit ja vinkit vaan käyttöön ;)

  t. Olivia (KTM vuodelta 2009)

 13. Oi ihana kesäpyjama, täytyykin käydä pyörähtämässä hennesillä :)

  Niin, ja onnea kovasti pääsykokeisiin! Muistan vieläkin oman pääsykokeeni kuin eilisen päivän, vaikka siitäkin on kohta kuusi vuotta! Kauhea miten aika menee niin äkkiä :)

  http://linda-fashiontalks.blogspot.com

 14. Tsemppiä Jonna! Täällä pidetään peukkuja sinun puolestasi :) Eiköhän ne tiedekunnan ovet tänä vuonna aukea !:)

 15. Otin näistä koon XS ja ilokseni se oli juuri passeli! Usein tällaisissa saattaa tuo resoriosa olla ahdistavan tiukka, mutta näissä ei onneksi sitä huolta ollut :) Kovin piukasta mallista ei siis minusta ole kyse! Ekun tilaukseen vaan ;)

 16. Suurkiitos Eleonora! Huh, poikaystäväsi on vetänyt oikein turbovaihteella viimeiset päivät ;) Iik, nyt vaan toivotaan parasta!

 17. Kiitos hirmuisen paljon, kaikki tsempit tulivat tarpeeseen! :) Toivottavasti aamusi ovat jo hivenen rauhoittuneet, ei lomalla saa hosua, hih!

 18. Kiitos oikein kovasti! Pää pysyi kylmänä, toivotaan että sillä oli jotain tulostakin, hih ;)

 19. Iik, toivottavasti sielläkin on vapautunut tunnelma kun koe on vihdoin ohi! Kurkkasin blogiasi ja nostan kyllä hattua, että olet lukenut ahkerasti yo-keväänäsi, se on todella kova urakka ja saavutus jo se :) Ihanaa kesää, nyt nautitaan!

 20. Kiitoskiitos Linda <3 Fiilis on ainakin ihan hyvä, toivon koko sydämestäni että tällä kertaa paikka irtoaisi! :)

 21. Voi ihana, kiitos kaunis sinulle :) Vaasaan hain opiskelemaan, toivon kovasti, että löytäisin itseni sieltä ensi syksynä! Tsemppiä rutkasti jo etukäteen yo-kirjoituksia varten! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *