225 thoughts on “KAUPPAKORKEAAN!!

 1. Kiitos Heidi, sinäkin se niin ihanasti jaksoit aina tsemppailla keväällä! :)

 2. Kiitos paljon Elli! Ihana kuulla, että olet itse viihtynyt Vaasassa :) Välimatka tuntuu tosiaan tällä hetkellä aika kauhistuttavalta, mutta onneksi juna kulkee ;)

 3. Voi että, tällainen herkkis kun olen niin minulla tuli ihan tippa linssiin kommentistasi! Töitä tehtiin todellakin niin kovasti, joten on ihan mahtavaa että se palkittiin. Asuntoasiat ovat vielä aika vaiheessa (Vaasassa katastrofaalinen tilanne sen suhteen), mutta asioilla on onneksi tapana järjestyä :)

  Sydämellinen kiitos ja toivottavasti sinullakin kävi hyvin opiskelupaikan kanssa! :)

 4. Voi kiitoksia! Panostus oli kyllä täyskymppi, joten tuntuu mielettömän hyvältä, että se myös palkittiin :)

 5. Ihana Maria, kiitos paljon!! :) Uudet tuulet tosiaan, vähän jännityksen sekaisin tunnelmin tässä odotellaan syksyä.

 6. Voi että, hauska jos fiilis välittyi ihan luihin ja ytimiin asti ;) Kiitos valtavasti!

 7. Kiitos paljon eva! Ihana kuulla, uskon kyllä että kaikki huhut Vaasasta hyvänä opiskelukaupunkina tulevat pitämään paikkansa :)

 8. Kiitos paljon lyydia! Ja kiitos korjauksesta – ihan oikeassa olet, ei ollut ajatus ihan mukana tuolloin keskiyöllä tunnemyrskyssä ;)

 9. Kiitos kovasti! Ja aivan varmasti tulee, kun opiskelu tulee taas osaksi omaa elämää :)

 10. Voi kiitos paljon Sara <3 Ei tätä vielä oikein käsitä itsekään :) Tottakai (aika iso) osa minusta haluaisi jäädä Helsinkiin, mutta siihen on tässä parin vuoden aikana ehtinyt asennoitua, että pakko on vaihtaa maisemaa, jos mielii opiskelemaan haluamaansa alaa ;) Samalla on kuitenkin mahtava päästä näkemään vähän muutakin ja tutustua uusiin ihmisiin!

 11. Voi kiitos Chloe <3 Tunne on tosiaan mahtava, eikä tätä oikein vielä edes tajua! Ja suurin työ on nyt tehty, kun ollaan jo sisällä ;) Kiitos ihana, asunnon metsästys on kiivaasti käynnissä ja toivotaan parasta!

 12. Kiitos paljon Eveliina ja ihan mielettömän paljon onnea Turkuun pääsemisestä! Olette kyllä sitkeitä sissejä ;)

 13. Kiitos Jenny! Ymmärrän hyvin, kotikaupunki on aina vähän eri asia kuin opiskelukaupunki :) Niitä varmasti luvassa, jahka palkkaan jonkun kaverini hovikuvaajaksi Vaasan kaduille ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *