21

Jippii, tänään tuli taas yksi vuosi lisää mittariin! Luku 21 tuntuu aika jännittävältä, joko sitä on niin “vanha” jo? Samassa se on kuitenkin vain ikä muiden joukossa, kun ei täytellä pyöreitä tai saavuteta muitakaan merkkipaaluja. Tunnustan kuitenkin olevani syntymäpäivistä vuosi toisensa jälkeen yhtä innoissani kuin pieni lapsi, ainakin melkein ;)

Ja koska itsensä lahjominen synttäripäivänä on vähintäänkin OK…

… hankin tietysti jotain pientä – minulta minulle! By Malene Birgerin tuoksukynttilän kävin ostamassa pari päivää sitten vaarallisen lähellä kotiani sijaitsevasta Karisma-liikkeestä. Pitkän nuuhkimisen jälkeen päädyin tähän talven uutuuteen, ihanan jouluisen tuoksuiseen Oud et ambreen. Lisäksi posti kiikutti Shopbopilta hetki sitten alekoodin innostamana tilaamani Marc by Marc Jacobsin Skinny Logo Bangle-rannekorun, jonka perään haikailinkin juuri täällä. Alen jälkeen olisi ollut suorastaan rikos jättää kaunokainen tilaamatta!

Ja kuten jo kerroinkin, päivän ohjelmaan kuuluu niinkin hohdokasta puuhaa kuin epätoivoista tenttiin lukua, heh. Onneksi suunnitteilla on kuitenkin pitää pieni tauko puurtamisesta ja käydä kakkukahveilla ihanien Vaasa-tyttöjen kanssa :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Yay, it’s my birthday today! I’m turning 21, which feels kind of weird – am I really that “old” already? At the same time it’s only an age among the others, but I cant help feeling excited about birthdays every year like a little girl! As I already told you, unfortunately there is some hard studying on my birthday program. Luckily we’re going to have a little break later today with my friends to have some coffee and cake :)

And since giving presents to yourself is totally accepted on your birthday, here’s a little something for myself. I bought this scented candle from By Malene Birger a couple of days ago. It was hard to decide the scent, but I ended up having this new winter scent called Oud et ambre. The other present was this Marc by Marc Jacobs Skinny Logo Bangle, which I was dreaming about earlier in my post here. I really love both of these!

Have a nice Wednesday everyone!

119 thoughts on “21

  1. Suurkiitos Mapsi! Nimenomaan, ikä on vain numeroita ja täytyy sanoa, että teikäläinen on kyllä sieltä nuorekkaimmasta päästä! ;)

    Hei mahtavaa, teit hyvän hankinnan! Omia saappaitani rakastan yhä tulisesti ja ovat kestäneet ahkeraa käyttöä loistavasti :)

  2. Kiitos paljon murunen! Hih, olisi ollut syntiä jättää noin hyvä alekoodi käyttämättä ;) Jään innolla odottamaan, mihin koruun itse päädyit!

  3. Kiitos kovasti onnitteluista <3 Voi hitsit, minulla ei valitettavasti ole kokemusta Bootsista tilaamisesta, olen hankkinut heidän tuotteitaan aina Englannissa käydessäni. Joitain merkkejä, kuten juuri suosimaani Soap&Glorya on kuitenkin mahdollista tilata tällaisesta verkkokaupasta, http://www.jtbeautyoutlet.fi/index.php?osCsid=af5a2093d7eb8214d46dbf7468cf8f85. Itse en ole tuolta vielä tilannut, mutta varmasti näpyttelen tilausta sitten kun luottotuotteeni loppuvat :)

  4. Kiitos kovasti! :) Olen Shopbopilta tilatessa liittynyt postituslistalle, jolloin tosiaan saan sähköpostiin aina alekoodit. Kannattaa ihmeessä rekisteröityä, niin ei mene alennukset tai muut kamppikset ohi :)

    Malenen kynttilä maksoi ainakin täällä 39e. Nuo ovat juurikin todella kauniita sisustuselementtejä! Edellistä maltoin alkaa polttaa vasta tovi sitten, niin nättejä etten heti raaskinut ;)

  5. I looove your bedding/bedclothes – where is it from? You have such a great style! :) Greetings from Norway

  6. Aijaa voi minua :D olen hätäpäissäni siis vain ymmärtänyt tillanneesi sivustola. Kiitos paljon tuosta sivusta. Juurikin kyseinen merkki ja rasvat sun muut himoituttavat joten klikkailen itseni tuolle sivulle. Kiitos! <3

  7. Vaasan kahviloista se onkin yksi suosikki paikkani! :) ( tosin täällä tämä kahvila valikoima ei olekkaan yhtä runsas kuin Helsingissä :D ) Toinen lempparini on 1h + keittiö jossa kuppikakut ovat ihan taivaallisia ja muutenkin kahvila on nätisti sisustettu! :)

  8. 1h+ keittiössä olen käynyt kerran syömässä ja se oli kyllä miljööltään ihastuttava paikka! Joten kiitos vinkistä, suunnistan ehdottomasti sinne joku kerta kuppikakkujen perässä ;) Ihanaa viikonloppua sinne Vaasaan, täällä visiteerataan taas Helsingissä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *