Videoheipat

Hui, siinä olisi ensimmäistä videota täällä blogin puolella! Tai noh, ei ihan blogihistorian ensimmäinen, sillä olen ihan alkuaikoina tehnyt meikkivideon, joka sittemmin on kyllä kaikonnut täältä, heh ;) Asia tulee kuitenkin videolla selväksi, joten nyt kipinkapin pakkailemaan ennen kuin jää taas viimetinkaan! Ihanat keskiviikot kaikille!

Edit: Vaikka vapautuneissa tunnelmissa ollaankin, niin ehkä ei kuitenkaan vielä toivotella viikonloppuja.. :D

91 thoughts on “Videoheipat

  1. Hauska video :) vaikutat tosi mukavalta! ja mulla meni toi viikonloppujen toivottamiset ihan läpi :D en edes tajunnut että ei ole perjantai.. kumpi ois ollu!

  2. eikää!! tää oli aivan ihana ja voi vitsit oot herttanen<3 Ihanaa lomaa sulle ja ihan innoissaan täällä odotellaan kiharavideota! videollakin hiukset oli niin hurjan kivasti :)

  3. Täällä ihan sama juttu, eli poikaystävä tulee kotiin vaihdosta sunnuntaina. En malttais odottaa<3 ja siitä viikkon, niin haetaan meillä koiranpentu kotiin :) Aivan ihania asioita siis odotettavissa :) Hyvää lomaa ja joulua sinnekkin :)

  4. Voih, niin hurmaava ja kaunis Jonna! Ihana video oli! :)

    Mitä parhainta ja rentouttavinta joulun aikaa sinne! <3 Ihanaa, että saat miehesi nyt lopullisesti kotiin! :) :)

  5. Voi ihana Jonna! :) oot kyllä niin pirteä ja hyväntuulinen että se tarttuu :) ihanaa joululomaa, itsekin pääsen aloittelemaan sen huomenna kun suuntaamme tukholmaan minilomalle poikaystävän kanssa :)

  6. Hei! Söpö video :) Ootko mennyt kihloihin vai enkö ole vain huomannut aiemmin sormusta?

  7. Sulla on ihana ääni! :) Olipa kiva kuulla myös kuulumisia videolta. :) Ja varmasti ihanaa kun näet poikaystäväsi pitkästä aikaa.

  8. Iiiih, miten ihana! Oli tosi ihana nähdä sua ihan videolla :) Vaikutat juuuurikin niin herttaiselta kuin mitä teksteistä ja kuvista on voinut päätellä <3.

  9. Voi ei, oot niin sulonen, oma päivä muuttui heti paremmaksi kertaheitolla! Hyvää joulua sulle :)

  10. Voi ei en kestä kuinka ihana oot!!!!!!! Oon aina saanut susta tosi hyvän ja positiivisen kuvan, mutta nyt vieläkin enemmän!! :) ihana video, näitä LISÄÄ!!!!!!

  11. Olet Jonna aivan valloittavan ihana. :) Olet juuri niin suloinen tuossa videolla kuin sun kuvien ja tekstienkin perusteella olen ajatellut. Vietä oikein ihana joulu sekä loma. :)

  12. Oot jotenkin niin ihanan ja symppiksen oloinen!:) Ihanaa että vihdoin saatiin sultakin videopostausta :)

  13. Herttainen ja ihana Jonna. ♡ Olipas kiva saada kuvalle ääni. :-) Aivan ihana videopostaus.
    Poikaystävän kotiin saaminen on aivan upea juttu.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa kaunotar! :-)

  14. Tosi kiva kun teit videon! Vaikutat todella mukavalta ja ihanalta ihmiseltä. Olet todella kaunis ja kadehdin sun hiuksia <3

  15. Vaikutat niin ihanalta ja symppikseltä ihmiseltä! :-) Ja sulla on kiva ääni :)Tällaisia videoita vois kyllä mielellään kattoi enemmänkin!

  16. ihana jonna :) :) tää video vahvistaa sen, et oot ihanimpia bloggaajia, mitä voi olla :) näitä katselisi mielellään lisää :) kivaa joulun odotusta, sekä rentouttavaa lomaa sulle! :)

  17. Voi ihana Jonna! Oot tosi herttasen olonen ja vaikutat niin ihanalta, kiva vihdoin saada videota ja kuulla sun ääni :) Innolla odotan kiharavideota!

  18. Herttainen ja mukava oot! :)

    Mulla tuli mieleen kysyä sulta, että mitä mieltä olet väitteestä “kauniit ihmiset menestyy ja rumat eivät” Tuolla lauseella tarkoitettiin nimenomaan ulkoista kauneutta. Että kauneus on se avain, mikä vie pitkälle sinut.

    Entä kuinka riippuvainen sinä olet kauneudesta? Onko mielestäsi aina näytettävä viimeisenpäälle laitetetulta barbilta? Oletko valmis maksamaan siitä vaikka mitä, että näytät kauniilta? Voitko kulkea naturellina ja hiukset pesemättöminä ulkona? Pelkäätkö vanhentumista?

    Ja sitten, jos et olisi niin kaunis kuin olet, jos sinulla olisi vaikka epämuodostuneet kasvot, mitä ajattelisit? Et siis saa itseäsi kauniimmaksi ja ihmiset tuijottavat kadulla sinua ja kuiskivat/nauravat. Haluaisitko mieluummin kuolla kuin olla todella ruma, joka ei saa edes miehiä?

    Katsoin yhden dokumentin, mikä sai ajattelemaan tällaisia asioita. Siksi teki mieli kysyä sinulta – lempibloggaajaltani kantaa näihin kysymyksiin. :) Jonna, mikäli suostut vastaamaan näihin, niin vastaa jooko täysin rehellisesti? Oma mielipiteesi vain, ei mitään kaunisteluja. :)

  19. Löysin blogisi joskus alku syksystä ja siitä asti olen käynyt päivittäin lukemassa! Sulla on ihana tyyli ja susta on saanut jo tekstienkin perusteella tosi herttaisen ja ihanan kuvan. Ja tää video kyllä vaan vahvisti sitä kuvaa :) Tee ehdottomasti lisää videoita! Ihanaa lomaa Jonna! :)

  20. Voi että kun oot söpö ja just niin ihananoloinen kuin blogi antaa ymmärtää!! <3
    Ihanaa hubby tulee vihdoin kotiin :)

  21. Ihana video! Voisitko joskus tehdä videon kasvojenhoidosta ja meikkauksesta :)

  22. Blogin perusteella sust saa kyl niin herttasen ja mukavan kuvan. Jos on ollu sun kaa samassa lukiossa ni tietää et totuus onki sit vähän toinen.. Mut hyvä et pystyt pitää kulissia yllä!

  23. Oi Jonna oot niin symppis! Oon saanu susta juuri tälläisen positiivisen ja aidon ja ihanan ihmisen kuvan, jota oot videossa. :) Jatka samaan malliin, sun blogi on yksi lemppareistani. Ja lisää näitä videoita olisi kiva katsella! Mukavaa joulunodotusta sulle :)

  24. Voi sä olet niin suloisen oloinen tyttönen :) Ja mun idoli! Omaat terveet elämäntavat, olet ahkera opiskelemaan ja saavuttanut hienon koulupaikan, kuvankaunis, always classy never sassy ja vain niin suloinen <3 Oon saanut sinusta niin paljon inspistä ja alkaa minunkin repaleinen elämäni pikkuhiljaa tasaantua. :) Kiitos!

  25. Yhdyn edellisiin, niin söpö video! Kiva kun teit videopostauksen, taas pääsee hieman lähemmäs sun ihanaa ja positiivista persoonaa. Hymyilin koko videon ajan <3

  26. Voi miten ihana olet! Hyvää “viikonloppua” ja joulua Jonna <3 ihanaa kun saat oman kultasi vihdoin takaisin!!

    -S

  27. ja näitä täsmälleen samoja kommentteja tuntuu olevan jokaisessa vähänkin suositussa blogissa täysin oma kiintiönsä…

  28. Mikä ihana video! Olet videolla niiin herttaisen ja luonnollisen oloinen <3 Toivoisin lisää näitä videopostauksia jatkossakin :) Oikeen lämmintä ja ihanaa joulua sinulle!

  29. Hih, kiitos Petra! Nauroin niin, kun myöhemmin tajusin ihan pokkana toivotelleeni viikonloppuja.. :D Huomenna onneksi on jo perjantai! Joten, kivaa viikonlopun odotusta ;)

  30. Herttainen Rosa, kiitos! :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinne, toivottavasti ehtisin lomalla tehdä kiharavideon!

  31. Oii, aivan ihania asioita sinulla tiedossa! Miten mahtavaa aloittaa sitten yhteinen arki pennun kanssa, voi että :) Oikein ihanaa kotiinpaluuviikonloppua ja joulun odotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *