Outfit in Neutral Tones

Lauantaina pyörähdin tosiaan ystävän kanssa kaupungilla ja tässä olisi kurkistus päivän asuun. Tuonne upeaan auringonpaisteeseen päätyi ylle sekoitus vaalean sävyjä – kummasti ne miellyttävät taas silmää pimeän talven jälkeen! Reissasin näin pikaisella visiitillä Neverfullin kanssa weekenderin sijaan, joten innostuin nappaamaan sen olalle myös keskustaan lähtiessä. Neverfullin sivut on näppärä taittaa sisään, jolloin pääasiassa yliopistolla mukana kulkeva valtava laukku taipuu hyvin myös kaupunkikäyttöön.

Coat / Zara
knit / Zalando Collection
scarf / Gant
coated pants / H&M
ankle boots / Wonders
bag / Louis Vuitton
sunnies / Ray-Ban

Voin muuten paljastaa, että olen todella ujo kuvaamaan asuja julkisella, vilkkaalla paikalla ja valitsenkin usein mielummin syrjäisämmän vaihtoehdon. Kai sitä on kuitenkin pikkuhiljaa alkanut tottua uteliaiden ihmisten katseisiin ja ennen kaikkea tottunut olemaan välittämättä niistä! Ihan keskelle Aleksanterinkatua ruuhka-aikaan en kuitenkaan vielä uskaltaisi… ;)

Aurinkoista uutta viikkoa!

Here’s an outfit from Saturday when I went to town to have lunch with my friend.  It was such a great and sunny weather outside so I was inspired to wear a mix of light colours. The shades of grey and beige feel so fresh after a dark winter – there was definitely spring in the air during the weekend! 

It’s been a while since you’ve seen Louis Vuitton Neverfull in my outfits, although I do use it weekly at the uni and also often when travelling. This time I decided to grab it with me to town, since it’s easy to make it a bit smaller by folding those corners in.

39 thoughts on “Outfit in Neutral Tones

 1. Vitsit kun kaunis kokonaisuus!
  Etkä ole ainut, en minäkään niitä kuvia ihan ruuhkaisimmilla paikoilla kehtaa otattaaa, aika harva meistä varmaan?
  Hyvää alkanutta viikkoa!

 2. Oi, ihana asu. ♡ Niin keväisiä kuvia. Tuo takki on ihanan mallinen. :-)
  Aurinkoista maanantaita muru! :-)

 3. Olet kyllä klassisen tyylikäs! Mun mieleen on erityisesti toi takki, jossa on kaunis väri ja sulle just nappiin istuva leikkaus.

  -K

 4. Voi minulla on tuo sama “ongelma”. En vaan meinaa löytää sopivan rauhallisia paikkoja, kun aina joku tulee kulman takaa just silloin, kun kuva pitäisi ottaa :D Toki kuten kerroit, tottuuhan siihen että ihmiset tuijottaa ihmeissään. Eihän tämä asukuva-ilmiö enää niin harvinainenkaan ole, etteikö aika moni tietäisi jo mistä kyse.

 5. Itseäkin aina ujostuttaa ottaa kuvia kaupungilla. Jos kotipihassakin ottaa kuvia niin mietin koko ajan että kiva kun toiset tuolta kattoo ikkunoista että mitähän noikaan tuolla oikein kuvaa! :D Ei vain pitäis ajatella sitä mitä muut ajattelee! Mutta ihania kuvia <3

 6. aivan ihana asu :) olet kyllä niin herttainen ja mukavanoloinen että hymyssäsuin aina lueskelen postauksiasi! olisiko muuten mahdollista saada postausta opiskelusta kauppakorkeassa? miten on sujunut jne miten koulupäivät muodostuvat, ainakin suurinpiirtein. kauppakorkeaan hakevana olisi kiinnostusta kuulla miten koulu käytännössä toimii :) Mukavaa keväänjatkoa!

 7. Ihana <3 Minäkin ujostelen kuvaamista julkisella paikalla ja tästä syystä päädytään miehen kanssa usein tuohon kerrostalon takapihalle kuvailemaan. Siinäkin kyllä ärsyttää, kun naapurit juoksevat ulkona, huoh. :D

 8. Voi kuinka ihana asu! Ja sama homma täälä, olen varsin ujo asukuvien ottamisen suhteen julkisilla paikoilla… :D

 9. Voi kiitos Emilia – kiva jos tykkäsit asusta! Hih, kieltämättä sellainen oli kyllä fiiliskin viikonlopun aikana :)

 10. Takki on viime asukuvissakin vilahtanut serkkuni kaapista kähvelletty yksilö, valitettavasti jo toissa syksyn mallistoa :/ Voisin kyllä napata tämän vakituisesti omaan garderoobiini – niin kaunis!

 11. Kiitos kaunis, kiva jos oli mieleen :) Heh, aika moni meistä tosiaan taitaa mielummin valita sen hieman syrjäisämmän vaihtoehdon! Samoin sinulle, toivotaan että tämä ihana kevätpaiste jatkuu!

 12. Kiitos ihana! Täällä ainakin paistanut aurinko niin täydeltä taivaalta koko päivän, että hymy on kyllä herkässä :) Mukavaa maanantain jatkoa sinnekin!

 13. Oi kiitoksia kivasta kehusta – aika klassinen linja on kyllä eniten minua! Takki on minustakin upea, harmi että se on serkkuni kaapista kähvelletty omani sijaan ;)

 14. Lohduttavaa etten ole ainoa! Meinasinkin kirjoittaa tuohon, että kaipa tämä naisten asujen kuvailu on jo aika arkipäivää katukuvassa :) Joskin täytyy sanoa, etten ole vielä kertaakaan itse eksynyt keskelle toisten kuvaussessioita! Missä lie jemmassa kuvaavat ;)

 15. Hahah, muistan kerran kotikotona pihalla asuja kuvatessa kun naapurin papparainen pelmahti paikalle. Oli hänellä ihmettelemistä kun jalustan kanssa siinä kekkuloin – “Tuleeko hyviä kuvia”! :D Mutta tosiaan, pitäisi olla välittämättä niistä muiden uteliaista katseista :) Kiitos katriina!

 16. Lämmin kiitos kehuista – aina yhtä piristävää saada tällaista palautetta :) Ja ehdottomasti olisi mahdollista, kiitos toiveesta! Johan tässä on ensimmäinen vuosi opiskeluita jo pitkällä, joten voisin lähiaikoina kirjoitella hieman omia fiiliksiä kauppatieteiden opiskeluista :) Mikäli nyt olet pyrkimässä, niin hurjasti tsemppiä pääsykokeisiin ja mukavaa kevään jatkoa sinullekin!

 17. Kiitos Niina <3 Hah, hittoakos tulevat keskelle toisten kuvaussessioita.. :D Ei vaan, pitäisi tosiaan opetella olla välittämättä muista - tuossa ylempänäkin tuli todettua, että eiköhän se kuvaaminen ole katukuvassa jo aika arkipäivää.

 18. Kiitoksia! Hih, mikä siinä onkin että sitä pitää niin häpeillä kuvaamista julkisilla paikoilla.. :D Lohduttavaa kuitenkin kuulla, etten ole ainoa jänistäjä!

 19. Thank you! I'm so glad to hear that you like my outfits :) Hopefully there will be more of these in future!

 20. Ihania ja helpottavia nää kommentit siitä, että muitakin ujostuttaa julkisilla paikoilla asukuvien ottaminen. Siinä lienee yksi suuri syy miksei blogissani liioin niitä ole. :D

  Miss J/Ma Petite Vie

 21. Siis minähän en myöskään koskaan ole nähnyt, kun joku ottaa asukuvia! Aina kuitenkin tuntuu, että taustalla näkyy joku ruuhkainen Hämeenkatu tai muu vilkkaampi osa kaupungista. Parasta oli kun yksi päivä mies tuli luennolta kotiin ja kertoi, kuinka hän oli nähnyt torilla asukuvasession. Totesi siihen vielä, että “ilmeisestikin blogiin ottivat kuvia”. ;D

 22. Heippa!
  Miten luit pääsykokeisiin silloin? Kuinka paljon viikossa/päivässä? Entä luitko kaikkia kirjoja vai vain yhtä kerrallaan? Olisiko vinkkejä nyt pyrkivälle..? Kiitos etukäteen :)

 23. Se jaksaa kyllä yhä ihastuttaa! Omani olen ostanut kolmisen vuotta sitten ja siinä välissä on ehtinyt tulla hinnankorotus jos toinenkin, joten en osaa sanoa tarkkaan. Louis Vuittonin sivuilta kun valitsee maaksi Ranskan pääset näkemään hinnat – siihen vielä muutamakymppi päälle Suomen hintana :) Veikkaisin, että tuo maksaisi reilut 600e?

 24. Heippa! Lähes kaikkiin kysymyksiisi löytyykin sopivasti vastaus viime keväänä tekemästäni postauksesta, se löytyy täältä http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/04/mita-kuuluu-kirjojen-keskelle.html :) Muutamina vinkkeinä antaisin juuri tuon postauksessakin mainitun lukutuntien merkkaamisen sekä muistikortit, joiden avulla on helppo kerrata etenkin loppua kohden. Muuten vain paljon peppulihaksia, jaksamista ja itseensä uskomista! Tsemppiä super paljon, toivotaan että ovet aukeavat :)

 25. Jonna, tuo neverfull maksoi alkuvuonna 715e, mutta tuota alkuperäistä mallia ei kai tehdä enää missään kuosissa, vaan nyt on tullut uusi malli, jossa sellainen irroitettava sisäpussukka. Hintaa tuolla isoimmalla koolla 865e tms.

 26. Kiitos ihana! Jaa, ihan tavallisesti sen sidon :D Tuo huivi on sen verran pitkä, että joudun sitomaan sen kaksinkerroin, ehkä siksi pysyy “muhkeasti”!

 27. Herttinen – hyvä etten pullaani tukehtunut! Omani maksoi muistaakseni tuolloin kolme vuotta sitten 565e, huhhuijaa missä hinnoissa tänä päivänä sitten liikutaan. Ymmärsin joskus, että tuo uudistus koskisi vain Monogram-kuosisia Neverfulleja? Saatan kyllä olla väärässä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *