Baby Blue Coat

Olen edelleen aivan pähkinöinä sinisestä. Tämän salakavalasti alkaneen innostuksen oli tarkoitus rajoittua ihan vain pieniin yksityiskohtiin ja esimerkiksi helppoihin yläosiin, mutta jokin kevätauringonpistos sai minut sovittamaan tätä pastellikaunotarta Zarassa tuossa taannoin. Sehän oli menoa sitten se – takki oli aivan mielettömän upea päällä! Epäilin kyllä jonkin aikaa, raaskiako laittaa rahoja tällaiseen spesiaalimpaan takkiin ja kauankohan väri miellyttää silmää. Noh, ainakin se miellyttää ihan pirun paljon juuri nyt! Pohdiskelin asiaa myös Instagramissa, jossa raati oli hyvin yksimielistä, ja myös ystäväni vieressä kannusti minua palaamaan liikkeeseen hakemaan takin.

Niinhän minä sitten tein ja voi pojat, että se onkin upea! Takki pääsi heti ylle paitsi samana iltana ulos lähtiessä myös pääsiäismaanantaina suunatessamme taas siskoni ja pikkuisten kera jäätelöille. Takki sattui sopimaan kuin nakutettu Huvilakadun pastellisävyisiin taloihin ja mätsäsinpä myös Helsingin jäätelötehtaalta haetun tötterönkin takkiini, hehe ;) “En tiennyt, että on olemassa sinistä jädeä” – Ohh yes there is!

Coat / Zara
Blouse / Zara
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Ballerina flats / Tory Burch
Sunglasses / Ray-Ban

Vaatekaappini noudattaa pääasiassa aika neutraalia ja klassista linjaa, joten tällaiset väripilkut ovat loistava tapa tuoda pukeutumiseen hieman ekstraa. Täten takki on myös helppo parittaa kaappini antimiin, tällä kertaa valitsin ylle valkoista ja farkunsinistä konjakinruskeiden asusteiden kanssa. Mitäs te pidätte pastellitakistani ja kokonaisuudesta? :)

Aurinkoista uutta viikkoa kaikille – viimeisiä huhtikuun päiviä viedään huhhuijakkaa!

I’m still going crazy about blue. It all started very quickly and now I can’t help but loving everything blue that I run into! I already have a blouse in this baby blue shade, but I simply couldn’t resist this coat in Zara. After trying it on I was in love, although for a short while I did think whether it’s madness to buy an expensive coat in such a trend colour. Everybody in Instagam encouraged me to buy it and also my friend told me to get back to the store and buy the coat.

And luckily I did so! This might be the most beautiful coat that I’ve ever seen – I love all the details of it and the pastel blue colour of course. My wardrobe is pretty simple and neutral so it’s easy to wear such a colourful coat. This time I paired it with white blouse, jeans and cognac brown accessories. What’s your opinion on the outfit and the coat itself? :)

52 thoughts on “Baby Blue Coat

  1. Ihana Jonna ♡ Ja niin kaunis ja keväinen asu. Mä tykkään kyllä niin paljon. :-)
    Tuo kokonaisuus sopisi kyllä itsellenikin. Ehkäpä vain toinen pastellin sävy… ;-)
    Mukavaa maanantaita ja tsemppiä tenttiin! :-)

  2. Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin ja toi takki on ihan sika magee!(; mikä noitten sun aviatoreiden malli on?(:

  3. Oi että mikä asu ja takki! Itse olen kanssa kevään kynnyksellä innostunut vaalean sinisestä ja ensimmäinen silkkitoppi kyseistä sävyä kotiutettu ;) Vielä Zarassa keikkunut upea vaaleansininen nahkatakki olisi saatava vaikka todella erikoinen takki onkin kyseessä ja käyttöikää myös tämän osalta pohdin. Mutta kun yhdistää muuten neutraaleihin väreihin ja esimerkiksi konjakkisiin asusteisiin, asu voisi näyttää todella hyvältä ja olla balanssissa :)

  4. Olet ihan kuin sellainen suloinen pieni karamelli, hihi <3 Eli siis todella hyvin sopii vaaleaan olemukseesi tuo takki. Omasta kaapista ei taida löytyä yhtäkään vaaleansinistä vaatekappaletta, mutta melkein kaikkea muuta kyllä. :D

  5. Hey Jonna,
    Great outfit, fresh but classy like always. I'm wondering if you wouldn't mind showing us your spring/summer shoe collection in one of your note? ;)

  6. Toi takki on aivan järjettömän ihana! :) mä en ole vieläkään löytäny kaappiini mitään vaaleensinistä kaupoista, pitää siis varmaan ruveta käymään nettikauppoja läpi :)

  7. Takki on aivan upea! Sinisen himo alkaa salakavalasti, itselläni korvakoruista. Noh nyt on paitaa, huivia ja bleiseriä sinisen sävyissä ja loppua ei näy! Mutta onhan se nyt kaunis väri ja sopii suomalaiseen vaaleuteen. Aurinkoa päiviisi!:)
    Heidi.H

  8. Takki on kyllä upea, ihanan erilainen! :) Itsekin tuota ihastelin, mutta mietin onko väri vähän väärä itselle.. Olisi kyllä pitänyt kokeilla ihan päällekin, nyt vähän harmittaa!

  9. Aivan ihana on tuo sininen takki :) !
    Olisiko sulta mahdollista saada jotain treenipostauksia lähitulevaisuudessa? Tai ylipäätään siitä, miten sinä huolehdit kunnostasi? Olen pistänyt merkille, ettei täällä blogin puolella ole ollut kuntoilusta juttua :)

  10. Aivan ihana asu jälleen kerran! Jopa niin ihana, että jopa minäkin aloin haaveilemaan hieman keväisiä/kesäisi sävyjä vaatekaappiini. Ensi kerralla vaatekaupassa pitää olla hieman rohkeampi ja edes kokeilla jotakin muuta kuin valkoista, tummansinistä tai beigeä.
    Ihanaa viikkoa kaunis Jonna! :)

  11. Jälleen niin upea Jonna! Ja tuo takki on kyllä super herkullinen :) onneksi nappasit matkaasi! Heh, ja tuota sinistä jätskiä pitää päästä kesällä kyllä maistamaan ;)

  12. Ihanan raikas ja keväinen takki! :) Myöskin taustan värimaailma ''rimmaa'' hyvin takin värin kanssa.

  13. Voi että <3 Sinun tyyli ei petä koskaan :) Saat kaikki vanhat klassikotkin näyttämään uudelta ja raikkaalta :) Vaikka olet nuori ja pukeudut hyvin simppelisti ja klassisesti, et ole tippaakaan rouvamainen, vaan aina freesi :) Tykkään! :)

  14. Thank you again, Natali! It's definitely a classy model so it's easy to wear, and like you said – the colour seems to be everywhere at the moment! I don't mind, haha ;) Have a lovely week!

  15. Ihana sinä! Kiva kuulla että tykkäät, kiitos <3 Vaaleanpunaisena kenties, hih? ;) Tentti ei mennyt kyllä hyvin, ei vain riittänyt motivaatio enää tässä vaiheessa kevättä lukemiseen, mutta syksyllä sitten uudella innolla!

  16. Kiitos kovasti Iina! :) Oi että, silkkitoppi tässä sävyssä kuulostaa ihanalta. Ja hei, pastellisia nahkatakkeja on näkynyt paljon tänä keväänä, joten go for it! Nimenomaan neutraaleihin väreihin paritettuna tällainen erikoisempi vaatekappale toimii minusta todella hyvin :)

  17. Hahah voi Niina, hihitin ääneen tuolle karamellille <3 Kiitos muru, minustakin se sopii piirteisiini aika hyvin - viihdyn tuossa sävyssä niin mainiosti! Aika hyvä värikirjo sinulla sitten kuitenkin kaapissa ;)

  18. Hih, kannatti siis napata se pohtimisen jälkeen mukaan! Minusta tuntuu, että törmäilen tuohon väriin nyt kaikkialla, kurkkaa vaikka Ginan ja H&M:n valikoimia ;)

  19. Eikös olekin! Ja hei nyt kun sanoit, sinisistä korvakoruista se alkoi minullakin, heh. Ja kröhöm, uusien treenikenkien tilaaminen oli agendalla ja nyt postipatella on matkassaan siniset lenkkaritkin.. ;)

    Aurinkoa sinunkin päiviisi Heidi!

  20. Kiitos paljon Lena! Hihkaisin kyllä maiseman sattumalta huomattuani, sopi niin hyvin asun pastelliseen teemaan.. :)

  21. Kiitos Elisa! No voi harmi, etkä taida sieltä Oulusta kovin helpolla päästä Zaraan.. Noh, josko seuraavalla visiitillä näitä olisi vielä myynnissä ja pääsisit sovittelemaan asti :) Päällä sen kyllä näkee aina parhaiten, miten joku väri sopii omiin piirteisiin!

  22. No niin on minustakin! Eiköhän jotkin treenailuun liittyvät postaukset ole mahdollisia tulevaisuudessa, kunhan taas pääsen itsekin treenien makuun! Viime aikoina kun olen lähinnä käynyt lenkeillä sillointällöin, mutta Helsingissä olisi tarkoitus päästä salille asti piitkästä aikaa :)

  23. Voi kiitos paljon! Ja kiva kuulla, että inspiroiduit tämän myötä ehkä itsekin hankkimaan jotain keväistä kaappiin :) Joskus se omalta mukavuusalueelta pois astuminen piristää kummasti! Vakka kyllähän nuo mainitsemasi ihanat sävytkin toimivat aina ;) Ihanaa viikkoa sinullekin aurinkoinen!

  24. Eipä sitä tiedä, toisaalta taas vaaleansininen voisi olla aika makea kontrasti tummiin piirteisiin.. :) Kiitos paljon Ella!

  25. Tästä jos mistä tulee kyllä kevätfiilis :) Maisema oli kyllä niin sattuma – en voinut sitten olla käyttämättä tuota pastellitaustaa hyväksi!

  26. Voi kiitoksia paljon kivasta “tyylianalyysistä”! Hurjan mukava kuulla, että meillä menee tyylisilmä sitten yks yhteen :) Ne klassikot tuntuvat kyllä eniten omalta, mutta niitäkin voi helposti maustaa juuri esimerkiksi tällaisilla väripilkuilla.

  27. Ihana takki, omistan saman ;)

    Mutta jäin ihmettelmään kun mainitsit hinnan: maksoin omastani (keskustassa) 99 €. Ja huomasin, että osassa keltaisia versioita hinta oli 119 € ja osassa 99 €…? Kummallista.

    T. Olivia

  28. Hih, hyvä maku meillä ;) No jopas nyt jotakin, onpa ollut häikkää hinnoissa. Kurkkasin nettiin ja sielläkin oli hintana 99,95? :o

  29. En valitettavasti osaa sanoa, olen vielä itse Vaasassa ja takki Helsingissä, niin en pääse mittailemaankaan :/ Meikäläisen varrella on pituutta 160cm, jos yhtään auttaa hahmottamaan!

  30. Ihanan värinen ja mallinen takki, lumoava suorastaan:) väri on hankinta listalla myös omaan vaatekappiini, erityisesti vaaleansininen pyjamapaita kiinnostaa :) Mitä merkkiä ja sävyä sun huulipuna ja kynsilakka on?

  31. Lumoava, ihana sanavalinta! Pyjamapaita on yhä suosikkini :) Huulissa on Diorin Addict-punaa sävyssä It Pink, kynsissä taas Chanelin Rose Insolent. Molemmat ehdottomia luottotuotteita tällä hetkellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *