A Little More Blue

Nähdessään minut asussa ystäväni hihitteli, kuinka näytän ihan Pikku Myyltä pastellisävyisen takkini ja korkealle päälaelle kerätyn nutturani kera. Kieltämättä olo oli kuin Mymmelillä konsanaan! Tässä asussa lähdin tiistaina kampaajalle, jolloin väkersin pesemättömät hiukset pikaiselle sotkunutturalle. Kuvat tosin otimme jälkikäteen vasta eilen – edellisen päivän kiharat taas sykeröllä, mutta tyvikasvu sentään on poissa ;)

Zaran vaaleansininen takki pääsi taas ylleni ja tällä kertaa vielä asteen verran raikkaammassa kokonaisuudessa. Aikaisemmassa asussa kaipasin hempeän takin rinnalle kontrastia konjakinruskeiden asusteiden muodossa, mutta nyt innostuin vetäisemään Neverfullin olalle tarvitessani muutenkin läppäriä mukaan ryhmätyötapaamista varten (viimeinenkin työ vihdoin kasassa – score!). Takki on osoittautunut yllättävän monikäyttöiseksi ja on taipunut naisellisesta mallista huolimatta kivasti myös tennareiden kaveriksi – loistava keväthankinta siis!

Coat / Zara
Blouse / Zara
Jeans / Zara
Ankle Boots / Depeche
Bag / Louis Vuitton
Sunglasses / Ray-Ban

Here’s an outfit that I was wearing when heading to the hairdresser’s on Tuesday. The sunny (yet cold) weather inspired me to wear this Zara baby blue coat once again – I love it! The outfit ended up being all about Zara almost from head to toe – haha! I’ve been wearing this coat a lot lately and this outfit has a bit more feminine touch than the previous one. What do you think of this one?

54 thoughts on “A Little More Blue

  1. Voi että sun tyyli on kyllä aina niin hiotun näköinen! Harmi kun nuo Zaran ihanat takit ovat itselleni aina niin huonon mallisia pitkän selkäni takia. Pakko tässä samalla vielä kehua, kuinka hyvin sulle sopii hiukset kiinni!! Vaikka olisikin vain huoleton nuttura, mutta silti. I like your style! :)

  2. Ai niin ihana ja kaunis Jonna! ♡ Sinulle sopii kyllä niin tuo vaaleansininen. :-)
    Asu on kokonaisuutena kiva ja toisaalta tuo Neverfull tuo ihanaa kesäisyyttä asuun vaaleudellaan. Olin näet varma, että jalassasi olisi ollut valkoiset Converset… ;-)
    Siis tuo kokonaisuus taipuu varmasti moneen asusteita vaihtamalla. :-)
    Upeaa, että opiskeluhommat on tehty tältä keväältä! :-) Hienoa!
    Aurinkoista torstaita ihana!

  3. Ompa ihana asu, sopii tosi hyvin sinulle tuo vaaleansininen! :) Tuo takki on tosi kiva, katselin itsekin sitä keltaisena viime viikolla Zarassa, kun bongasin sen ensin Instasta upean Monan päällä, en kuitenkaan uskaltanut ostaa :D

  4. Ihana asu sekä ihana tuo valkoinen sifonkipaita takin alla! Mistä se on? :) Lisäksi pakko kehua vielä lisää, olet todella kaunis!

  5. Sopii kyllä toi nutturaki sulle oikein hyvin! Mä en oikein tiedä, pitääkö mun kulkee seuraavat kolme viikkoo pipo päässä ennen kampaajan tuoliin istumista, jotenki tää 1,5 cm:n maantienharmaa tyvikasvu ei oikein näytä hyvältä tummanruskeiden hiusten kanssa. :D

  6. Joka kerta kuviasi katsoessa ei voi todeta muuta kuin että olet todella kaunis ja tyylisi on uskomattoman upea:)

  7. Hei onpas kiva nähdä sulla pitkästä aikaa hiukset laitettuna toisella tavalla ainaisten kiharoiden sijaan! Ja toi takki pukee sua kyllä niin hyvin, ihana Jonna! :)

  8. Sulle sopii nuttura tosi hyvin! :) Ja tyylisi ei pettänyt tälläkään kertaa, ihana asu.

  9. En kestä miten ihanalta näytät!! Sopii todella hyvin tuo takki siulle! Voikun itsekin näyttäisin vanhempana noin nätiltä ja tyylikkäältä kuin sinä ( olen siis 14 :D ). Ihanaa kevättä Jonna! :)

  10. Love your outfit! :)

    Could you check out my blog and follow it on bloglovin? I will follow back!
    I have a new post everyday!

    Stay fancy!
    xxx Kelly-Louise

    fancysince1992.blogspot.de

  11. Wäää kattelen näitä kuvia aivan kateudesta vihreänä!! Sovittelin tota takkia Tallinnan Zarassa, tasan oli kaks S kokoista yhdet molemmissa väreissä. No kun jäi liian pitkäksi aikaa miettimään niin eiköhän joku muu ollut sitten ton sinisen vienyt nenäni edestä eikä se keltainen näyttänyt niin kivalta :(

  12. Tämä asu on tyylikäs! Hieman on alkanut minuakin houkutella pastellin värinen takki! Täydellinen asu valinta. Kivalta näyttää myös hiukset nutturalla :) Ihanaa perjantaita!

  13. Voi kiitos kovasti – kauniisti sanottu! No voihan, tällaiset pidemmän malliset takitkin? Ja kiitokset vielä tukkakehuista, täytyisi ehkä useammin pitää tukkaa kiinni muutenkin kuin vain kotosalla möllöttäessä :)

  14. Kiitos murunen! Nilkkurit olisi tosiaan voinut hyvin vaihtaa Converseihin tässäkin asussa ;) Aurinkoista viikonloppua sinullekin ihana!

  15. Kiitos paljon Anne! Voi että, sulle sopisi keltainen varmasti ihan mahdottoman hyvin kun on niin tummat piirteet! Rusketus vielä siihen sivuun, niin ai että ;)

  16. I love to wear some colour after the dark winter! Thank you Carian – I guess I should wear a bun more often :)

  17. Kiitoksia, kiva kuulla että tykkäsit! Paita on Zarasta, ostettu tosin jo vuosi pari sitten. Ja voi kiitos vielä kauniista sanoistasi :)

  18. Kiitos! Tällaista sotkunutturaa tulee pidettyä aina kotona, niin jotenkin sitä ei tule sitten laitettua kovin usein jonnekin lähtiessä :D Haha, höpsistä! Tuollaisiin asioihin kiinnittää itse aina niin paljon enemmän huomiota kuin mitä muut, tuskin tyvikasvu edes näyttää pahalta ;)

  19. Hih, kiitos ihana Nelli! Nuttura on kyllä kivaa vaihtelua, täytynee siis useamminkin väkertää hiukset näin :) Mukavaa viikonloppua!

  20. Voi kiitos kovin herttaisesta kommentista! Ihana olet, kuulostat fiksulta nuorelta naiselta :) Oikein mukavaa kevättä sinullekin!

  21. Voiei! Minusta keltainen on myös upea (onneksi ei ollut tätä ostaessa liikkeessä, olisi tullut valinnanvaikeus!), mutta ymmärrän harmin jos sininen oli mielessä :/ Toivottavasti seuraavalla Zara-visiitillä takki osuisi eteesi :)

  22. Kiitos Heidi! Salakavalasti se pastellin himo vaan alkaa ;) Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua sinullekin!

  23. Kiitos nopeasta vastauksesta! Sävy on aivan ihana, tarvitseekin mennä katsomaan sitä livenä. Mahtavaa viikonloppua ja onnittelut työpaikasta :)

  24. nyt on niin ihanan sävyisiä kuvia, että on pakko kysyä että millä muokkaat kuvasi? :-)

  25. Hih, täytyy kyllä todeta, että näissä jälki on vain kauniin ilta-auringon ja kameran sekä linssin (Canon EOS 5D Mark 3 + 85mm) aikaansaamaa :) Jälkikäteen olen vain muokannut hieman kontrastia ja terävyyttä koneella Photoshop Elementsillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *