Joululahja-arvonta

Kuten jo aikaisemmin hieman vihjailin, ei viimekertainen arvonta jäänyt joulukuun ainoaksi. Suureksi ilokseni saan nimittäin taas tehdä yhteistyötä Suomen vanhimman kellomaahantuojan Perkko Oy:n ja Lahjaideat.fi -sivuston kanssa. Saatattekin muistaa kesäisen yhteistyömme, jossa yksi onnellinen voitti itselleen tai rakkaalleen valitsemansa lahjan. Tällöin sain valita myös itselleni Marc by Marc Jacobsin ruusukultaisen kellon, joka on täydellinen siroon ranteeseeni. Jälleen olisi aika lahjoa, joskaan ei vain yhtä, vaan peräti kahta teistä sieltä ruudun takaa!

Kello tai koru on aina toimiva lahjaidea lähes jokaiselle. Tämän kaltaisessa lahjassa on ihanaa myös sen ikuisuus, läheiseltä ihmiseltä saatu koru ranteessa muistuttaa aina antajastaan. Oma ehdottomasti rakkain koruni on kultainen sormus, jonka sain äidiltäni ja isältäni ylioppilaslahjaksi muutama vuosi sitten. Sormus on sormessani aina ja sen unohduttua kotiin tulee heti orpo olo!

Perkko Oy perusti Lahjaideat -sivuston, jotta sopivan lahjaidean keksiminen voisi olla edes hitusen helpompaa. Lahjaideat -sivustolla on edustettuna monia merkkejä jokaiseen makuun, kuten Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Seiko, Paletti Jewelry, Diesel, Leijona ja monta muuta. Tuotteiden jälleenmyyntipisteetkin löydät kätevästi täältä. Sivustoa on täydennetty nyt taas näin joulun alla ja kyllä sieltä löytyikin monta ihanaa lahjaideaa, joista suosikkini kokosin alle.

Nyt kuitenkin teidän palkitsemiseen! Tällä kertaa kilpailu suoritetaan seuraavasti. Valitsette Lahjaideat.fi -sivustolta mieleisenne kello- tai korulahjan ja kerrotte kommentissanne, tulisiko se itsellesi vai jollekin läheisellesi lahjaksi. Pienenä vinkkinä: kannattaa perustella hyvin, sillä tällä kertaa jaossa ollessa kaksi palkintoa, menee lahja toiselle onnekkaalle arpomalla ja toisen taas valitsen minä. Jätä kommenttisi valitsemasi lahjaidean, toimivan sähköpostiosoitteen sekä nimimerkin kera sunnuntai-iltaan 14.12. klo 21 mennessä.  Innolla odotan pääseväni lukemaan osallistumiskommenttejanne :) Jälleen kerran toivotan hurjasti arpaonnea kaikille ja tietysti ihanaa viikonlopun alkua!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Yhteistyössä Perkko Oy & Lahjaideat.fi

271 thoughts on “Joululahja-arvonta

 1. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3105

  Ihana arvonta!
  Tuossa on lahjaidea, joka koristi toivelistaani viime jouluna. Mutta kenties olin ollut liian tuhma tai sitten joulupukki ei ollut tavoittanut toivettani. Kuusen alta lahjakääreistä paljastui kaikenlaista aina taulunkehyksestä selkäreppuun. Vaan ei paljastunut rannekelloa. Mutta en valita.
  Haluaisin itselleni juuri tuon rannekellon. En siksi, että olisin kokenut menneen vuotena rankkoja aikoja, enkä siksi, että olisin tehnyt tai saavuttanut jotakin merkittävää ja ansaitsisin palkkion. Haluan tuon kellon, koska se on mielestäni niin pirun hieno.
  Eikä minua haittaa, vaikka jäisin sitä ilman tänäkin jouluna, koska se on kuitenkin varustettu aika suolaisella hinnalla. Onneksi joulussa ei kuitenkaan ole parasta ne kalliit lahjat, vaan ne ilmaiset. Perhe ja yhdessäolo♥
  Hyvää joulunodotusta ihana Jonna!:)

  -Eeva
  eeva.peura@hotmail.com

 2. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3105
  Tämä kyseinen kello on todella kaunis! Tämä kello menisi ihanalle äidilleni, joka jaksaa aina tsempata ja tukea lapsiaan kuin myös muitakin, vaikka oma terveys reistailisikin..! Olen niin kiitollinen siitä, että juuri hän on äitini. <3 Niin rakastava, lämmin, hyväsydäminen!! Olisi siis todella mukava yllättää hänet tällä arvonnalla! :-)
  – Emppu
  e-mppuli@hotmail.fi

 3. Tuntuu turhakta edes osallistua tähän arvontaan, koska aina on tapauksia jossa jonkun läheinen on sairas yms. Niin mielestäni se vie voiton jo heti kuk verrataan vaikka siihen että joku muuten vain tahtoo ilahdutaaa läheistään :( se on näissä vähän harmi :(

 4. Michael Kors kello
  MK5491
  Antaisin lahjan itsekkäästi itselleni! Perusteluja en paremmin osaa kirjoittaa muutakuin että tälläistä en keltään kuiteskaan lahjaksi saa ja itselläni ihan heti ei ole tälläiseen varaa! Olen taas opetellut käyttämään rannekelloa ja oisi kiva saada kunnollinen ja kaunis! ja niin edellisen kunnollisen kellon lainasin pikkuveljelleni inttiin yli kymmenen vuotta sitte ja hän meni sen hukkaamaan metsäleirillä!

 5. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3242

  Tämä ihana kello koristaisi täydellisesti ystäväni siroa, mutta vahvaa rannetta.

  Vuonna 2006 ystäväni sairastui syöpään. Syöpä keskeytti himourheilijan uran, samalla koulunkäynti ja kaverit saivat jäädä vuodeksi taakse. Sädehoidot rasittivat kehoa ja hiukset alkoivat harventua. Loppuajasta hänen piti turvautua pipoon peittääkseen kaljuuntumisensa. Oli kamalaa katsoa vierestä kuinka paras ystävä kärsi ja eli kuoleman pelossa päivästä toiseen. Vahvana ihmisenä ja läheisten tuella hän lopulta selätti vaikean syövän. Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan jääneet taakse.
  Puoli vuotta sitten hän joutui kolariin saaden kallonpohja murtuman, jonka seurauksena urheilijanura koki taas takapakkia. Samassa rytäkässä hänen rakas kellonsa, joka muistutti juuri tämän kaltaista ihanuutta, katosi. Kellolla oli hänelle tunnearvoa, sillä se oli saatu hänen edesmenneeltä isoäidiltään. Kellon koruton ja yksinkertainen muotoilu miellytti hänen silmäänsä, ja samaa linjaa tämä kello kauniilla tavalla noudattaa. Timantit ja liialliset krumeluurit on jätetty hyvällä maulla pois, luoden kauniin kokonaisuuden.

  Olisi mahtavaa yllättää ystävääni jouluna hänelle täydellisellä kellolla, jonka hän ansaitsee ja joka on hänen arvoisensa.

  ~Saara
  saara.laiho@dnainternet.net

 6. Tällä sormuksella lahjoisin itseäni. Emme perheessäni tai mieheni kesken harrasta isoja joululahjoja. Nyt vaan kaipaisin jotain kaunista itselleni, ja tämä täyttäisi toiveeni! Työskentelen joulun ajan lääkärinä terveyskeskuksen vuodeosastolla. Työ on oikein antoisaa, mutta nyt viime viikkoina moni potilas on menehtynyt. Toki se on ollut jo odotettua ja hyväkin, että sairas ihminen pääsee pois, mutta koska mä olen todella herkkä ihminen, on se ollut rankkaa todeta niin monta kuolleeksi ja ottaa osaa omaisten suruun. Kai mä joskus vielä opin olemaan päästämättä omia tunteita liian pintaan. Nyt se ei vaan jotenkin ole onnistunut, ja olen ollut tosi surullinen. Väsyneinä päivinä pienet kauniit asiat ilahduttavat niin, että jaksaa olla taas kuolevien potilaiden ja heidän omaistensa rinnalla.:). anna.plysjuk@utu.fihttp://www.lahjaideat.fi/tuotteet/paletti+jewelry+kultakorut/paletti+jewelry+amelie+sormus-k100-407kk

 7. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/seiko/seiko+kronografi-sndc93p1

  Kyseisen Seikon kellon antaisin joululahjaksi miehelleni, yksinkertaisesti kiitoksena siitä, kuinka hyvä mies ja ihana isä hän on ollut. Tämä vuosi oli meille hyvin rankka, mutta selvittiin siitä yhdessä! Uusi kello tulisi hänelle myös tarpeeseen, sillä edellisestä kellosta hajosi kellotaulu kun tyttäremme pudotti sen vahingossa kivilaatalle :)

  Ihanaa joulua Jonna, blogiasi on ollut ihana seurata! :)
  mirkasulkunen@gmail.com

 8. Ihastuin kollaasissasi olleeseen kelloon, joka oli: Marc by Marc Jacobs kello
  MBM1266. Antaisin tämän lahjaksi ihan itselleni palkintona syksyn yliopisto-opinnoista! Syksy on ollut rankka, paljon on joutunut tekemään töitä opintojen eteen ja rahat on olleet vähissä. Olen pyrkinyt pihistämään kovasti kaikista ylimääräisistä kuluista, joten olisi ihana saada pitkästä aikaa itselle jotain luksusta! :) Ja tietysti kello olisi todella hyödyllinen, jotta löytää itsensä oikeasta paikasta oikeaan aikaan! :)
  Senja

  senja_4@hotmail.com

 9. Antaisin lahjaksi työkaverille tämän kellon http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm1266 ,koska hän ja miehensä menetti juuri pari viikkoa sitten pienen prinsessan (piti syntyä vuoden vaihteessa) joka ei jaksanut taistella enempää! Suru on ollut todella suuri sillä prinsessa olisi ollut heidän ensimmäinen lapsi ja paljon odotettu. Nyt he koittavat jaksaa päivä kerrallaan <3 Kello olisi merkki siitä että kyllä se aika menee eteenpäin vaikka ei aina siltä tuntuisikaan ja ajan kanssa helpottaa <3!! matilda.saarisalo@hotmail.com

 10. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3105

  Tuon kellon valitsisin lahjaksi ystävälleni, jonka tunnearvoltaan mittaamaton kello varastettiin viimekesänä Turkin lomalla. Ystäväni oli saanut kellon edesmenneelta mieheltään, lastensa isältä muutama vuosi takaperin ja se oli hänellä ranteessa aina. Viitisen vuotta sitten ystäväni mies kuoli traagisesti onnettomuudessa ja vaikka he olivatkin juuri eronneet, niin kuolema oli rankka koko perheelle. Tuo kello oli ainoa koru, jonka ystäväni oli mieheltään saanut ja muistutti häntä yhteisistä hyvistä hetkistä. Liekö sattumaa, että kello varastettiin juuri Turkissa, maassa josta ystäväni mies oli kotoisin.

  Ystäväni olisi ansainnut kellon erityisesti siksi, että hänen elämässään on viimein alkanut uusi kappale. Uusi kello uusien kokemusten ja muistojen kunniaksi olisi paikallaan hänen ranteeseensa. Ystäväni ei ehkä osaisi odottaa tälläistä lahjaa juuri minulta, sillä nykyään olemme valitettavan harvoin tekemisissä. Elämä on kuljettanut meitä eteenpäin ja ikäerostamme johtuen (hän on minua 19 vuotta vanhempi) elämme aika erilaisissa elämäntilanteissa. Siltikin ystävyys ja sielunsiskuus välillämme säilyy<3 sofianke@outlook.com

 11. Eihän tässä ole kyse siitä, kenellä on surullisin tarina jaettavana, eihän sellaisella pidä kilpailla. Paras perustelu voi yhtä lailla olla se, että haluaa ilahduttaa läheistään tai miksei itseään. Pyysin kertomaan tarinoita ihan jo joulumielenkin vuoksi, näitä lukiessa on tullut paitsi suru puseroon, niin myös lämmin mieli. Lisäksi toinen palkinto menee ihan puhtaasti arpomalla, joten se ei sulje kenenkään voittomahdollisuuksia pois :)

 12. moi jonna! hirmu kiva, että jaksat pitää arvontoja (: tämä ei olisi voinut tulla sopivampaan aikaan, sillä kaiken syksyn pusertamisen (koulun ja töiden) lisäksi tein myös kandini. sain sen valmiiksi ja lähetettyä eteenpäin tällä viikolla. ajattelin viimein hemmotella itseäni ihanalla, ansaitulla joululahjalla ja sattumalta on synttäritkin joulukuussa. hetken kuolattuani lahjaideoiden sivulla, ihastuin tähän kelloon: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/dkny/dkny+kello-ny8486 se on hieman erilainen verrattuna aiempiin kelloihini, jotka ovat kaikki olleet hopeisia tai nahkarannekkeisia. hyvää joulua!

  Julia / juppejulia@gmail.com

 13. Amelie sormus K100-402V vihkisormus katosi kolin reissulla. Olin laihduttanut 20kg neljässä kuukaudessa ja sormeni olivat kutistuneet. Sormus olisi pitänyt siirtää keskisormeen eikä se tuntunut kivalta ajatukselta. Nyt harmittaa etten käynyt kysymässä oisko sitä voinut jotenkin pienentää. Sormusta ei ole tietystikään ole näkynyt sen jälkeen. Harmittaa kuitenkin..sormuksella oli tunnearvoa paljon. mariestrange(a)hotmail.com

 14. Mieheni ja minun tieni erosivat viime vuonna vaikeassa tilanteessa. En ole koskaan ollut niin hajalla kuin silloin. En halunnut erota, mutta muuta mahdollisuutta ei silloin tuntunut olevan. Olimme erossa kolmisen kuukautta, jonka jälkeen kumpikin ymmärsimme, että kuulumme yhteen, emmekä voi jatkaa erillämme. Tasan vuosi sitten palasimme takaisin yhteen ja se on ehdottomasti ollut elämämme paras päätös. Olisi mahtavaa juhlistaa joulua sekä vuosi sitten tapahtunutta yhteenpalaamistamme miehen toivomalla kellolla, jota minulla ei muutoin tässä huonossa taloudellisessa tilanteessa ole mahdollista hänelle hankkia. Kelloon kaivertaisin tekstin “with you I'm complete” muistuttamaan häntä siitä, kuinka tärkeä ja rakas hän minulle on. Kaiken kokemamme jälkeen olemme vahvempia kuin koskaan aikaisemmin. Rakastan häntä <3

  http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/emporio+armani/emporio+armani+kello-ar2434

  jaeniver@suomi24.fi

 15. Hei Jonna, olen lähes alusta alkaen lukenut blogiasi ja tiedän, että sinulla on tapana palkita ja antaa itsellesi lahjaksi laukkuja. Itselläni on samanlainen tapa kellojen kanssa. Tällä kertaa antaisin itselleni tämän kellon motivaatiolahjaksi. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3077
  Neljä vuotiaasta asti olen tiennyt, että minusta tulee isona eläinlääkäri. Kuitenkaan lukion jälkeen en päässyt ekalla hakukerralla sisään. Muutama vuosi on lukion jälkeen opiskeltu mm. rakennusalaa, mutta koko ajan olen tiennyt ettei ne ole minua varten. Tänä syksynä tein päätöksen, että marraskuun alusta asti aloitan lukemisen ja ilmottauduin myös lääkiksen valmennuskurssille. Nyt on reilu kuukausi takana lukemista ja tunteet ovat sekavat. Välillä tuntuu, että olisi parempi heittää hanskat tiskiin, mutta samalla tiedän että petän vain itseäni enkä saavuta unelmaani. Lukumotivaatio on vähän hukassa ja siksi haluaisinkin voittaa itselleni tämän kyseisen kellon, joka voi toimia itselleni motivoijana. j.pelin@hotmail.com

  Hyvää joulun odotusta sinulle!

 16. Ehdottomasti tämä http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3242. Ranteeni on todella todella siro ja siihen sopiva kello on ollut hakusessa jo useamman vuoden, noin 5 vuotta. Ehkäpä rannekellon puuttuminen on syynä ainaiselle pienelle myöhästelylle, jota tuppaan harrastamaan ;) Ystäväpiirissäni se taitaakin olla jo yhteinen vitsi. Eli antaisin kellon siis lahjaksi itselleni, harvemmin nimittäin sinkkutyttö saa lahjoja muilta kuin vanhemmiltaan jouluna =D. Lisäksi syntymäpäiväni ovat lähellä joulua, joten kello olisi sopivasti tuplalahja. -Marski- (mari.heikkila1@gmail.com)

 17. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3242

  Valitsisin tuon kellon itselleni, pienenä hemmotteluna rankan syksyn jälkeen. Aloitin tänä syksynä lukion, ja kaikkien siihen liittyvien kivojen ja positiivisten asioiden lisäksi syksy on ollut myös melko rankka! Koska asun eri paikkakunnalla kuin kouluni(sekä huonojen linja-autoyhteyksien) vuoksi koulupäiväni venyy usein matkojen takia jopa kahdella ylimääräisellä tunnilla. Kouluni on silti niin ihana, etten vaihtaisi sitä mihinkään!
  Ja kiitos köyhän opiskelija-elämän, ei minulla olisi itselläni varaa tälläiseen kelloon. Tiedän, että tämä kello piristäisi monia pimeitä kouluaamuja ja pitkiä koulupäiviä! Se muistuttaisi myös, että unelmien eteen on todellakin tehtävä töitä, mutta lopulta huomaa sen kaiken olleen sen arvoista :) Ehkä tämä kello-unelmani toteutuu tänä jouluna ;)
  Lotta, lottakatariina98@hotmail.com

 18. Olen parin viime vuoden aikana opetellut käyttämään rannekelloja uudelleen ja huomaan että olo on orpo ilman sitä. Ensin hankin hopeisen kellon, sitten kultaisen. Nyt kokoelmastani puuttuu enää nahkarannekkeinen kello ja tuo Marc by Marc Jacobsin kello MBM1266 olisi se kaivattu kolmas yksilö. Niin klassinen ja kaunis. Kulunt vuosi on ollut haastava. Olen opintojeni loppusuoralla ja alallani töitä riittää, mutten ole varma onko tämä kuitenkaan minua varten. On ottanut koville huomata viiden opintovuoden jälkeen, ettei ole opiskele sitä mitä haluaa. Alan vaihto ei ole tänä päivänä enää helppoa ja syvälliset pohdiskelut siitä mitä haluan tehdä isona ovat olleet henkisesti raskaita. Tämä pieni joululahja voisi toimia kannustimena ja ilona elämänmuutokseni keskellä. lumikki90@hotmail.com

 19. Haluaisin antaa äidilleni lahjaksi DKNY:n NY8139-rannekellon. Hänen vanha ja tunnearvokas kello hajosi tässä hiljattan, joten olisi ihana lahjoa häntä uudella. <3 Tuo siro kello sopisi niin kauniisti hänen pieneen ranteeseensa! :)

  -Elisa
  elissa.pirinen@hotmail.com

 20. http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/emporio+armani/emporio+armani+kello-ar2434 Valitsisin tämän hienon kellon avomiehelleni sekä joululahjaksi että kiitokseksi siitä, että on ollut kanssani nämä upeat kolme vuotta, jotka ovat sisältäneet niin ylä kuin alamäkiä. Hänellä on myös joulun jälkeen syntymäpäivä, joten lahja tulisi todella tarpeeseen. Tiedän, että se olisi mieluinen, sillä kyseinen merkki on hänen lempimerkkinsä. Ihanaa joulua sinulle Jonna! xx

  dellu92@hotmail.com

 21. Haluaisin palkita itseni joulun kunniaksi! Töiden lopetus pääsykokeisiin lukemisen takia vaikuttaa varmasti rahallisesti elämääni, enkä voi hetkeen keskittyä itseni hemmotteluun.. tämä olisi ihana palkinto uurastamisestani :)
  ssofiaa_m@hotmail.com

 22. Moikka Jonna!

  Merkkikelloja oon voinut tähän asti vaan ihailla we heart it sivustolla ja nyt olisi mahdollisuus saada sellainen ikiomaksi. Jos löytäisin tän yllätyksen kuusen alta olisin super onnellinen, iloinen ja ikuisesti kiitollinen sulle<3 Valitsemalla mut saisit haaveilevan pikkutytön ikionnelliseksi!

  Ps. Tietysti antaisin siskon ja mamman lainata tätä ihanuutta, onhan joulu jakamisen aikaa<3

  http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3105

  Heini97@icloud.com

 23. Ihana arvonta! Jos arpaonni suosii, niin antaisin sisarellen lahjaksi Marc by Marc Jacobsin kellon MBM3197. Itselläni on samantyyppinen kello ja siskoni aina ihailee sitä, muttei pienen vauvan äitinä viitsi tuhlata itseensä kyseisiä summia. Olisi muutenkin kiva antaa kerrankin jotain kestävää ja ajatonta lahjaksi, josta olisi iloa vielä vuosiksi eteenpäin (olematta kuitenkaan astioita tai muita kodintarvikkeita :D). Tämä kello olisikin ihan huippu lahja ja toisi ehdottomasti arkeen pientä luksusta. :)

  H
  hannahi_92@hotmail.com

 24. Valitsisin tämän: http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3077
  Ja kello tulisi ihan itselleni lahjaksi:) Olen haaveillut vastaavasta, näyttävästä ja kauniista kellosta jo vuosikausia, mutta opiskelijana en pysty sellaista itselleni hankkimaan! Ja opiskeluja on jäljellä vielä monta vuotta, joten tämä ehdottomasti piristäisi itseäni ja toisi arkeen sitä aina kaivattua luksusta, mitä ei turhan paljoa muuten ole:) Lisäksi kello saisi olla palkintona juuri saamastani unelmien työharjoittelupaikasta, minkä saadakseni näin todella paljon vaivaa, mikä lopulta kannatti!
  Kyseisen kellon valitsin, koska minulla on sekä hopan ja kullan värisiä koruja, joten tuo sopisi molempien kanssa. Lisäksi kello on itsessään jo todella kaunis :)
  valtonen.anna at gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *