Leather Shorts Inspiration

Olen aina silloin tällöin löytänyt itseni ihastelemasta erästä vaatekappaletta, nimittäin nahkashortseja. Yeap – you heard me! Nahkahousuja ei kaapistani löydy, mutta shortsityttönä nämä taas kiehtoisivat kovastikin. Ehkä kova ja ronski nahka tuntuu turvallisemmalta näin pienemmällä pinta-alalla tai sitten sukkahousut pehmentävät mielikuvaa? Shortseja pitkään ihailtuani olen joskus katsellut niitä sillä silmällä kaupassakin, kuten viimeksi Mangon takkia ostaessani jäin hetkeksi hypistelemään aleriviin valmiiksi aseteltuja nahkapareja, mutten jaksanut jäädä sovittelemaan. Inspiroiduin kuitenkin Annen taannoisesta asusta niin, että nyt ovat nämä aitonahkaiset shortsit vihdoin matkalla minullekin!

Pinnailin Pinterestisä heti muutamia shortsiasuja inspiraatioksi, tosin suurin osa löytämistäni oli huomattavasti kesäisemmissä tunnelmissa. Nahka kaipaa minusta rinnalleen jotain oikein pehmeää kontrastiksi, joten Annen tyyliin minäkin parittaisin shortsit isoon neuleeseen ja ehkäpä nilkkureihin, tai miksei ylisuureen vaaleansiniseen kauluspaitaan. Toivotaan, että shortsit ovat sopivat ja pääsen pakkasten hieman hellitettyä niitä testailemaan! Katsotaan, miten käy ;)

Every now and then I’ve found myself looking for leather shorts. I can’t see myself in a pair of leather pants, but shorts are definitely something that I could wear! A while ago Anne posted her own outfit with leather shorts and it was a huge inspiration for me, so I ordered my own pair right away. I can’t wait to get my hand on these, just hoping that they will fit. As soon as the temperature gets a little lower I would wear shorts with a loose and chunky sweater, black tights and maybe a pair of ankle boots. Hopefully there are some outfit photos coming up ;)

18 thoughts on “Leather Shorts Inspiration

 1. Hui, kuulostaapa hurjalta! Sopii sinulle varmasti hyvin. :-) Olen itse niin konservatiivinen (lue: tylsä) pukeutuja, etten olisi voinut kuvitellakaan itselleni, mutta näyttää kieltämättä tyylikkäiltä noissa kuvissa. Ei ollenkaan miltään S/M-meiningeiltä, mikä nahkavaatteista tulee ensimmäisenä mieleeni :D Jään innolla odottamaan! Tsemppiä tentteihin!

 2. Nahkashortsit näyttää kyllä mielettömän kivalta, itsellänikin on pari (tekonahkaa tosin), mutta mieli tekisi vielä toisia hieman erilaisia ;)

 3. Nahka voi tuoda kyllä mielikuvana vääränlaiset vibat, mutta kivan pehmeisiin elementteihin yhdistettynä se on minusta upea! Ja shortsit hainkin tänään postista ja ovat aivan ihanat, mutta jäin miettimään menisivätkö ne kuitenkin vielä kokoa pienempinä. Vielä täytyy siis hieman odotella ;) Kiitos tsempeistä ja kivaa viikkoa sinne!

 4. Tilasin koossa 36 ja hainkin shortsit tänään postista, mutta luulen että joudun tilaamaan vielä koon pienemmät.. Palautan sitten toiset Mangoon Helsinkiin mennessäni, muuten jää arvelluttamaan istuisivatko ne kuitenkin paremmin :) Ovat muuten aivan ihanat ja niin pehmeää nahkaa!

 5. Go for it! Hain omani tänään postista, shortsit ovat niin päheät, mutta tilaan ehkä vielä toisen koon varmuudeksi.. Sitten toivottavasti asujakin ;)

 6. Asukuvia odotellessa! Tommoset vois olla täälläkin kätevät, kun saksan ainejärjestömme nimi on Lederhosen, nahkahousut. Ei tartteis kokonaisia nahkahousuja vetää jalkaan vaan vois turvallisesti totutella nahkaan pienemmän pinta-alan kera. ;)

  Seuraava kysymys ei liity mitenkään aiheeseen mutta olisin kiinnostunut tietämään mitä lasilevyn teettäminen pienehkön pöydän päälle maksaa. Muistelen että teetit levyn sohvapöydän päälle. Meillä olisi ehkä semmoiselle kanssa käyttöä, mutta en osaa yhtään arvata, mitä moinen maksaa ja mistä kannattaisi lähteä kyselemään.

 7. Peukku nahkashortseille! Samalla muistin, että itseltäni moiset löytyy – ostin selectedin super alesta :D kerran käytin alkusyksystä mut sittemmin unohtuneet. Nyt täytyy kaivaa kaapista sukkisten pariksi!

  Tollasta kuvan nahkahametta himoitsen aavistuksen ;)

 8. Nuo on kyllä ihanat ison neuleen tai löysän collegepaidan kaverina. Vaativat kyllä ehkä juuri niitä paljaita sääriä kaveriksi, joten kevättä odotellessa. ;)

 9. Haha, nämähän olisivat sitten loistavat! Asukuvia saatte hetken vielä odotella, ajattelin nimittäin tilata vielä pienemmät kokeiluun, muuten shortsit olivat täydelliset ja niin pehmeää nahkaa!

  Lasilevyn hinnan suhteen en valitettavasti osaa auttaa, sillä se hankittiin tuolloin tutun kautta. Toivottavasti selviää jotakin muuta kautta! Lasi on kyllä ollut hyvä vaihtoehto, ei piilota kaunista pintaa mutta suojaa kuitenkin sitä :)

 10. No mutta nyt pöksyt esiin! Ne sinun Selectedin nahkahousutkin ovat niin päheät. Ja jep, kuvan nahkahame on kyllä hieno ;)

 11. Voi kyllä! Minä taas miellän shortsit enemmän juuri syyskäyttöön sukkahousujen kanssa, ajatus nahkasta kesäkuumana päivänä tuntuu oudolta.. :D

 12. Nahkahousut ovat kyllä itselleni ehdoton no no, koska mulla on suhteellisen lihaksikkaat reidet niin jotenkin en vaan näe niitä päälläni.. :( Tosin nahkashortsit voisivat olla ihan eri asia, koska eivät verhoa koko jalan pinta-alaa! Ja voih, nuo kaikki Pinterestin inspiskuvat sai mut nyt vakavasti harkitsemaan nahkaisten yksilöiden kotiuttamista.. :) Ja loppuun vielä pitää todeta – miten Olivia Palermon päällä kaikki voikin näyttää niin täydelliseltä?!

 13. Monesti itsellä on niin paljon pään sisäisiä mielikuvia siitä, mikä ei sopisi päälle! Miksikäs sitä upeita lihaksikkaita reisiä peittelemään kuule ;) Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa, shortsit sopivatkin varmasti kaikille, minustakin pienempi pinta-ala tuntuu turvallisemmalta. Nuo Mangon ovat kyllä ihanat, vinkvink! Tilaan itse vielä varmuudeksi pienemmän koon, jos ne istuisivatkin paremmin.

  Ja Olivia Palermo – huoh! :D Minulla olikin juuri kunnon Olivia-pinnausmaraton, voi että hänen päällä kaikki näyttää kyllä niin superhyvältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *