Lexington Arvonta

Ja taas arvotaan! Uudet sivut ovat olleet pystyssä nyt reilun kuukauden, ja olen ollut kyllä tähän blogimuuttoon aivan mielettömän tyytyväinen. Tuntuu kuin freesimmästä ja ammattimaisemmasta ulkoasusta (vielä kerran kiitos ja halaus Idalle mahtavasta työstä!) saisi niin paljon puhtia ja inspiraatiota itse bloggaamiseenkin! Uudelle alustalle muutto kuitenkin myös jännitti; mietin kovasti etukäteen, miten te lukijat koette WordPressin alustana ja tuletteko siirtymään kanssani uuteen osoitteeseen. On ollut kuitenkin niin mielettömän ihana huomata, että siellä te olette ruudun takana ja ilahdutatte minua usein piristävillä kommenteillanne!

Uusien sivujen kunniaksi ja kiitoksena teille mukanaolosta olenkin halunnut järjestää jotain kivaa, ja ilokseni yksi mieluisimmista yhteistyökumppaneistani Lexington lähti mukaan ehdotukseeni. Tiedän, että sieltä lukijoiden joukosta löytyy niin monta kaltaistani Lexington-hörhöä, että tämä on ihan varmasti mieluinen arvonta teillekin ;) Vai miltä näyttävät seuraavat kodin ihanuudet?

Tällä kertaa jaossa on yksi Arts&Crafts -tyyny (arvo 89e) sekä kaksi kappaletta klassisia raitamukeja (arvo yht. 24e) näin sinivalkoisina lähestyvän kesän kunniaksi. Tämä raikas keväinen setti lähtee siis yhdelle onnekkaalle! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen tiistaihin 24.3 klo 21 mennessä. Sana on vapaa, voit siis halutessasi jättää risuja, ruusuja, postaustoiveita, kehitysideoita – ihan mitä vain mieleen juolahtaa! :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Unofortunately this giveaway is only for my Finnish readers! :)

504 thoughts on “Lexington Arvonta

  1. Onnea uudelle blogialustalle! Tätä on parempi lukea kännykällä joten peukut sille. Aurinkoista kevättä hempeälle bloggarille :) Lexington rocks aina!!!

  2. Blogisi on aivan ihana ja sekä vaate- että sisustusmakusi menevät hyvin yksiin omani kanssa. Hyviä vinkkejä löytynyt täältä useampia. Voisin puolestani vinkata sinulle yhdestä ihanasta pienestä sisustusputiikista; jos et vielä ole käynyt östersundomissa sijaitsevassa ihanassa pienessä sisustusputiikissa nimeltä Ekhome niin voin erittäin lämpimästi suositella, liikkeen omistaja on aivan ihana ja siellä myytävät tuotteet ovat varmastikin sinun makuusi sopivia :)

  3. Vaikka kommentointi on jäänyt tyystin, ei mene päivääkään ilman blogiasi, suloinen, ihana ja raikas :)
    Arvonnassa tietysti mukana :)

  4. Onpa nättejä :) Kiitos mukavasta blogista. Aina odottelen uutta postauta, kivoja juttuja joka kerta!:)

  5. Arvonnassa mukana. Olen juuri muuttanut uuteen asuntoon, joten sisustusideat kiinnostaa. :-)

  6. Oi ja voi mitä ihanuuksia. Mökkisesonki kolkuttelee jo ovella, näistä ihanista mukeista olisi täydellistä nauttia aamukahvia laiturinnokassa järven liplattaessa kalliota vasten. Kiitos inspiroivasta blogista! Terv. Päivittäinen lukija

  7. Oih, minä olen mukana! Työasuinspiksiä odotellessa ja tuo mukihan olisi mainio seuralainen toimistossakin.

  8. Mukana ihanassa arvonnassa! Olen uusi melko uusi lukija mutta tykästyin blogiisi heti ensimmäisen postauksen luettuani ja kahlasin heti taaksepäin kuukausia! Ihana hyväntuulinen blogi :)

  9. Olen iloinen yhteistyöstäsi Lexingtonin kanssa. On ihanaa nähdä blogissasi Lexingtonin tuotteita. Tämä innosti myös osallistumaan arvontaan. :-)

  10. Sulla on aina parhaat arvonnat! Ja muutenkin blogistasi löytyy aina vinkkejä/apua kaikenlaisiin ongelmiin!

  11. Ja vielä yksi Lexington-fani ilmottautuu mukaan arvontaan :) Aurinkoista kevättä sinulle, blogiasi on ilo lukea!

  12. Voi miten ihania, kumpa arpaonni suosisi :)
    Tykkään blogistasi kovasti! Blogisi on jotenkin raikas ja positiivinen :)

  13. Mukana arvonnassa! Kotiin kaipaisikin jo jotain uutta ja tuo tyynyliina toimisi kyllä kuin nakutettu ;) Blogiasi on ollut mukava lukea, mutta minua kiinnostaisi tietää ehkä hieman enemmän miten saat tasapainoiltua elämää kahden kaupungin välillä (ellei tämä mene siis liian henkilökohtaisuuksiin). Tarkoitan tällä esimerkiksi sitä, miten hyödynnät junamatkat ja onko vaatteita, puteleita tms. tuplamäärä molemmissa paikoissa jne. Oma elämä pyörii myös useassa kaupungissa ja väillä reissaaminen ja pakkailu rassaa ja olisi mukava saada tasapainoiluun järkeviä vinkkejä.

  14. Täällä ilmoittautuu myös yksi Lexington-fani! Seuraan blogiasi päivittäin ja se on aina piristävää luettavaa. Inspiraatiota kun ei voi olla elämässä koskaan liikaa :))

  15. Ihana arvonta ehdottomasti mukana! Kiitos ihanan positiivisesta ja inspiroivasta blogista Jonna! Tänne on aina mukava tulla, sillä blogistasi ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle :))!

  16. Näin kevään kynnyksellä haluaisin kuulla sinun pidempiaikaisista suunnitelmista, haaveista ja toiveista. Koulussa taitaa kandin teko olla ensi vuonna ajankohtainen? Onko siihen on ideaa, missä haluat “isona” työskennellä ? Mistä haaveilet? :) tällainen postaus voisi olla kiva jälleen hieman pinnallisemman sisällön vastapainoksi.

    Hauskaa kevättä ja tsemppiä koulun kanssa!

    -Essi

  17. Mielestäni blogistasi välittyy postiivinen asenteesi ja erittäin klassinen tyylisi. Tosi hyviä vinkkejä asusteisiin ja pukeutumiseen löytynyt. Kinnostaisi jo kurkata kesäasusteisiin ja toki sisustusvinkit ovat aina hyviä. Suosin itsekin paljon vaaleita sävyjä sisustuksessa, kuten myös meriteemaa. Lexintonin tuotteet ihania.

  18. Upea blogi, joka on viime aikoina vain parantunut entisestään!:) Arvonnassa mukana tietty.

  19. Moikka! Oon kyllä kans ihan huumassa Lexington-merkkiin. Mun Mielestä sen merkin vaatteet ja sisustusjutut on vaan niin ihania!! Toivottavasti arpaonni suosii:)
    Siru

  20. Mukana arvonnassa! Etenkin asupostaukset ja kosmetiikkapostaukset ovat mielenkiintoista luettavaa ja niistä saa inspiraatiota itsellekin. :)

  21. Kesällä odottaa uudet tuulet ja uusi koti vaihto-opiskelujen jälkeen, joten innolla osallistun arvontaan! Mukavaa ja raikasta kevättä sinulle.

  22. Klassista tyyliä huokuva ihana blogi ja klassinen ihana Lexington – voiko enää osuvampia yhteistyökumppaneita löytää? Mukana ollaan! :)

  23. Kiitos Jonna ihanasta blogista! Olen jo pitkään lukenut blogiasi, siihen vielä yhtään kyllästymättä . :) Blogisi on ihanan raikas ja inspiroiva, jatka samaan malliin! ❤

  24. Ihana blogi, haluaisin lukea lisää koti- ja sisustus juttuja sekä vaihdostasi!

  25. Mukana arvonnassa! Ja toiveena jonkinlainen videopostaus. Esim. Ihonhoidostasi/meikkauksesta ym.

  26. Voi miten ihana arvonta! Minusta olisi ihanaa lukea enemmän snapshot tai päivä kanssani -postauksia. Enkä asukuviakaan pane pahakseni. Blogissasi on ihana henki ja uusi ulkoasukin miellyttää silmääni, joten keep it going, girl!

  27. Olen lueskellut blogiasi aina sillointällöin, Nyt huomioni kiinnittyi juttuun : peitepuikkoa silmien alle! En itse ikinä kuunaan päivänä laittaisi peitepuikkoa silmien alle. Mutta hyvinhän tuo toimii! Niksi taitaakin olla määrässä! :) Käytössäni on Chanelin silmien alle tarkoitettu peitetuote, todella riittoisaa! Taitaa olla kohta kaksivuotta kun ostin sen laivalta. Silmienympärykseni kaipaa vain värin tasoitusta.

  28. Sun blogi on aivan ihana tällaisenaan, koska sulla on niin ihana kirjoitustyyli, että luen mitä vaan sun kirjoittamana! Jotenkin saat jokaisen postauksen tihkumaan iloa ja aurinkoa ja saat hymyn varmasti jokaisen lukijan huulille. Joitakin blogeja luen ihan vain bloggaajan ihanan kirjoitustyylin (ja sitä kautta ilmenevän persoonan kautta ) takia ja tämä on kyllä yksi niistä ihanista blogeista!

  29. Ihana blogi ja ihana arvonta! Parasta blogissasi ovat mielettömän kauniit kuvat, niitä voisi postauksissa olla enemmänkin! :)

  30. Mukana arvonnassa!
    Ruusuja annan selkeästä ja raikkaasta ulkoasusta, sekä monipuolisista postauksista! :) Meillä on aika samanlainen tyyli, mitä tulee vaatteisiin ja sisustukseen ja olenkin saanut paljon inspiksiä täältä!
    Toiveenani olisi, että saisimme nähdä videon muodossa päivää kanssasi! Ymmärrän kyllä täysin, jos et koe omaksesi sitä! Aina kannattaa silti kokeilla kepillä jäätä ;) Mukavaa kevättä Jonna!

  31. Ihana arvonta, kuten myös sun blogikin! (: Olisi kiva saada treenipostauksia/treeniasupostauksia varsinkin näin inspiraationa tulevaa kevättä ja kesää varten!

  32. Aivan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että blogisi on ihana ja tyylisi miellyttää kovasti omaa silmääni :) Arvonta on niin houkuttava, että eihän tätä voi jättää välistä. Ihanaa kevättä sinulle Jonna!

  33. Kiitos ihanasta blogista! Saan paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja sisustukseen blogistasi. Sain siskoltani miehelleni ja itselleni vaalea beiget Lexingtonin mukit, ne on yli-ihanat ja aamukahvit maistuu paaljon paremmalta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *