Inspiraatiota työasuihin pt. II

Minulta on useaan otteeseen kevään aikana toivottu postauksia liittyen työpukeutumiseen, kuten viimeksi täällä jo kerroin. Pinterestin lisäksi sain nyt kerättyä muutamia inspisasuja näin kollaasienkin muodossa! Jokaisella työpaikalla on toki varmasti vähän omanlaisensa pukukoodi, joka usein selviää ensimmäisten työpäivien aikana muita tarkkailemalla. Silläkin on osuutensa asiaan, ollaanko tekemisissä asiakkaiden kanssa, jolloin pukeutuminen on usein vielä astetta virallisempaa. Tässä kuitenkin muutamia hieman erilaisia ideoita toimistopukeutumiseen!

Workinspo6

1. Pusero, 2. housut, 3. kello – MK, 4. rannekoru, 5. laukku – Mulberry, 6. kynsilakka – Chanel, 7. kengät

 Olen viime aikoina hullaantunut erilaisiin löysempiin housuihin, jotka toimisivat tosi hyvin myös työkäytössä. Ne saavat näyttää perinteisiä suoria housuja rennommilta, mutta hyvä materiaali antaa kuitenkin siistin vaikutelman. Mustat ovat varma valinta, mutta tykkään hurjasti myös erilaisista printtihousuista, joita on näkynyt kaupoissa paljonkin. Asettaisin keveän puseron helmaa hieman edestä housujen sisään, lisäksi housut saavat skarpin silauksen teräväkärkisistä siroista koroista.

Workinspo10

1. Farkkupaita, 2. laukku, 3. huulipuna – Chanel, 4. hame, 5. kello – MK, 6. kengät

Idea farkkupaidan ja kynähameen yhdistelmään tuli mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä. Jos klassinen kauluspaita tuntuu liian jähmeältä ja viralliselta, kokeile rennompaa versiota farkkukankaalla varustettuna. Miksei vaikka ruutupakin voisi natsata? Asu toimisi varmasti niin korkojen kuin ballerinojenkin kanssa, tätä täytyy ehdottomasti kokeilla ensi kesänä itsekin!

Workinspo8

1. Jakku, 2. toppi, 3. housut, 4. laukku – Mulberry, 5. kello – MK, 6. kengät – Tory Burch

Meillä töissä on sallittua käyttää myös siistejä farkkuja, mutta itse tykkäsin viime kesänä käyttää paljon mustia suoria housuja ihan jo niiden mukavuuden ja keveyden takia. Monet suorat housuvat näyttävät kuitenkin turhan virallisilta ja noh, juuri jähmeiltä, mutta olen onnistunut löytämään mm. Zarasta kivoja yksilöitä. Kapeat ja käärityt lahkeet tekevät ilmeelle jo paljon, lisäksi tietysti se, mihin housut yhdistää. Neuleita, raitapaitoja… vaihtoehtoja on useita! Eräs lukijani kommentoi juuri viime postauksessani, kuinka “pikkuvanhalta” tuntuisi pukea skarppi bleiseri suorien housujan kanssa ja vähän sama fiilis itsellänikin. Sen sijaan erilaiset bukleejakut ovat loistava, yllättävä kyllä hieman nuorekkaampi vaihtoehto!

Workinspo5

 1. Bleiseri, 2. pusero, 3. laukku, 4. farkut, 5. huivi, 6. kello – MK, 7. kengät

Entäpä casual Friday-henkinen asu sitten? Kuten todettua, tällainen asu menisi omassa työympäristössäni muutenkin, mutta ihan joka paikassa farkkuja ei katsottaisi hyvällä. Perjantaina saa kuitenkin pukeutua hieman rennommalla otteella, joten siistit farkut jalkaan ja esimerkiksi bleiseri niskaan!

Workinspo9

 1. Pusero, 2. ballerinat, 3. hame, 4. kello – MK, 5. kynsilakka – Chanel, 6. laukku

Viimeisenä vielä yksi suloinen ja tyttömäinen hameasu. Hameiden saralta omassa kaapissani on erittäin huono tilanne, omistan vain pari kynähametta, mutta jokin tällainen a-linjainenkin olisi kivaa vaihtelua. Näissä minua vain arvelluttaa töihin soveltuva pituus, mutta eihän sitä näe kuin sovittamalla. Lisäksi tähän asti jokainen kokeilemani tämän mallinen hame on saanut lantioni levenemään vain entisestään, joten etsintä ei ole ihan helppoa ;D

Siinä tuli muutamia ideoita! Päässä olisi ollut vielä liuta lisää, joten mitäs sanotte, jos vaikka tekisin vastaavan postauksen uudemmankin kerran kevään tai kesän aikana? Pian päästään myös tositoimiin omien työasujeni kanssa :) Jos teillä on työvaate- tai muita hankintoja edessä, niin huomatkaa, että tänään Boozt.com tarjoaa -15% alennusta kaikesta, myös alennetuista tuotteista, koodilla SUNDAY15. Ostoksen vähimmäisarvo 108€, ei koske kaikkia tuotemerkkejä.

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

17 thoughts on “Inspiraatiota työasuihin pt. II

 1. Mulla on joku kumma fiksaatio etten osaa yhdistää mustia housuja ja ruskeita asusteita (mikä on hankalaa koska kaapissa on melkein ainoastaan ruskeita kenkiä ja laukkuja :D), joten ois kiva nähdä ton 3. asun tyylinen yhdistelmä in action! Tai vinkkaa toki jos sulta vastaavia löytyy jo arkistoista, jospa sitten pikkuhiljaa pääsen tän fiksaation yli… :D

  – Hansu // Hassutellen

 2. Pystytkö linkkaamaan vaaleansinisen Mangon rennon kauluspaitasi? En löydä sitä Mangon omilta sivuilta. :(

  1. Mulla on roikkunut luonoksissa jo pitkään omia suosikkejani mm. ulkomaisista blogeista, ongelmaksi vain on jäänyt miten postauksen käytännössä toteuttaisin soveliaasti, kun muiden kuvia ei sopisi käyttää ilman lupaa.. Mutta pidän tämän mielessä! :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

 3. Olipas mukava postaus ja kivoja kollaaseja. :)
  Tuo casual Friday on juurikin omaa työpukeutumista. Bleiserin tilalla vain neule tai neuletakki. Siisti vaikutelma. :)
  Nämä on tosiaan kivoja ja antaa inspistä, vaikkei suoraan “voi” käyttääkään. Tai voi, mutta sitten on liian hienona. :)
  Tsemppiä alkavaan viikkoon! :)

  1. Kiitos ihana! Kuulostaa oikein kivalta työtyyliltä, siistiä mutta hieman rennompaa :) Tsemppiä uuteen viikkoon sinnekin <3

 4. Kiitos Jonna, näitä on odotettu
  Olen metsästänyt itselleni noita Tory Burch konjakin värisiä Reva ballerinoja.. Tiedätkö yhtään, mistä niitä voisi saada?

 5. Aivan loistava postaus jälleen kerran. Juuri tälläisiä itse ainakin kaipaan.. Vaihtoehtoja on mistä napsia oman maun mukaiset combot ( kaikki toteutuskelpoisia =) )
  Olen aiemmin vain lukenut blogeja, uskaltamatta jättää kommenntia, vaikka olisi ollut asiaakin. Nyt olen ” rohkaissut mieleni” ja jättänyt muutamia. Täytyy kyllä eduksesi sanoa, ettei kukaan muu vastaa kommennteihin yhtä uskollisesti ja asiallisesti kuin sinä.
  Olet todella hyvä esikuva monessa asiassa!

  1. Kiitos Minna, ihan mahtava kuulla! Ja vielä isompi kiitos aivan ihanista sanoistasi, olen todella otettu. Mieletöntä edes ajatella, josko voisi olla jollekulle esikuva :) Kivaa kun olet ruvennut kommentoimaan, ilman vuorovaikutusta teidän kanssanne tämä olisi huomattavasti tylsempää puuhaa!

 6. Jee ihan loistava postaus, kiitos! Marssinkin heti zaraan ja sieltä löytyi juuri sopivat kapean malliset suorat housut.:) täytyy varmaan naputella vielä tuo mangon buklee bleiska ostoskoriin, ihanan raikas ja samalla rento ja siisti!:) Muutenkin tosi kivoja yhdistelmiä laitoit kasaan! Tässähän melkein jo alkaa odottaa töiden alkua :D

  1. Hei mahtavaa, kiva jos tykkäsit! Zaran pöksyt ovat ihan parhaat, istuvat hyvin ja ovat vähän nuorekkaampi versio suorista housuista :) Mangon jakku on pakko tilata viimein itsekin, niin pitkään olen sitä katsellut! Kesätöiden alkua odotellessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *