White Jeans

Whitejeans

Valkoiset farkut ovat sellainen vaatekappale, joita en olisi ihan heti uskonut himoitsevani. Itse asiassa en ole koskaan edes omistanut itse valkoisia farkkuja, mutta syystä tai toisesta ne tuovat silti mieleeni vain yläastemuistot. Miksi kaikki kamalat pukeutumismuistot ajoittuvatkin aina niihin aikoihin? :D Nyt olen kuitenkin ihastellut monien yllä sekä Pinterestin syövereissä erilaisia asuja valkoisten farkujen kera. Olisikohan aika taas päästää irti yksistä yläastemuistoista?

Valkoinen näyttää niin freesiltä esimerkiksi vaaleansinisen tai merihenkisten raitojen kanssa, meleerattuunharmaaseen yhdistettynä taas kokonaisuudesta tulee ihanan harmoninen. Rakastan valkoista pukeutumisessa, mutta miten se tuntuukin ajatuksena kovin vaikealta yhdistää alaosissa ja etenkin pitkissä housuissa? Ainakin näitä kuvia katsomalla olen kuitenkin vakuuttunut, että valkoiset farkut on saatava omaankin kaappiin! Mieluiten kapean mallisina sekä joillakin kulutuksilla, raffimmat yksityiskohdat ovat kiva kontrasti valkoisen kanssa. Eräitä farkkuja itse asiassa sovittelinkin jo viime viikolla Ginatricotissa, mutta etsintä vielä jatkuu. Onko joku muukin alkanut lämmetä valkoisille farkuille? :)

30 thoughts on “White Jeans

 1. Vielä viime syksynä pidin valkoisia farkkuja jotenkin omituisina, mutta kuinkas siinä taas sitten kävikään… Tänä keväänä rakastuin valkoisten farkkujen raikkauteen niin kovin, että oli pakko hommata omaankin kaappiin yhdet :D

  1. Haha, ikinä ei kyllä tiedä miellyttääkö yhtäkkiä joku taas silmää ;) Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan! Täytyy kyllä suunnata pian kaupoille ja käydä kurkkaamassa, josko löytäisin itsellenikin valkoiset pökät!

 2. Valkoiset farkut olisi ihanat,mutta ei onnistu mun koirataloudessa. Näyttävät kyllä hienoilta!

 3. Voi, kyllä valkoisille farkuille! Omani ostin jo varhain keväällä ja ne todellakin ovat ihanan freshit ja kauniit. Niiden myötä olen innostunut kokeilemaan jopa all white -lookia ja tuntui hyvältä :) Suosittelen!
  Nilkat myös kannattaa kääräistä paljaiksi, keväinen ja keveä kokonaisuus paranee <3

  1. Oijoi, täytyy nyt pikimmiten käydä kaupoilla etsimässä valkoinen pari itsellenikin! Minäkin tosiaan kääräisisin lahkeita hieman ylös (todennäköisesti jo liian pitkien lahkeiden vuoksikin haha :D), niin näyttää vielä freesimmältä. Kiitos inspiraatiosta! ;)

 4. Mun mielestä valkoiset farkut näyttää tosi tosi hyviltä tosi monilla, mutta itse en millään uskaltaisi käyttää niitä :D En varmaan istuisi mihinkään ja tarkistelisin koko ajan nilkkoja, että paljonko on pöly ja roiskeet tarranneet lahkeisiin. :DD Näkisin kyllä sulla valkoiset housut!
  Kivaa päivää !! :)

  1. Hahah, heti tämän luettuani mietin miten itse pärjäisin valkoisten housujen kanssa.. :D Ainakin täytyy pitää kaikki suklainen sitten kaukana, juuri mainitsin täällä miten onnistun aina tuhrimaan kaikki vaaleat vaatteet suklaalla. Katsotaan, mihin tämä sottapytty pystyisi näiden kanssa ;) Kivaa päivää sinullekin Saana!

 5. Valkoiset farkut ovat kyllä ihanan raikkaat nimenomaan kesällä, odotan jo innolla että pääsen yhdistelemään niitä asuihini! Itse löysin viime keväänä Zarasta omat yksilöni, suosittelen siis kurkkaamaan myös Zaran valikoiman :) toivottavasti löydät oman parisi farkuista!

  1. Löysin kuin löysinkin tänään oman parini – ja nimenomaan Zarasta! ;) Sieltä löytyy kyllä aina minulle sopivimmat pöksyt, joten ei pettänyt tälläkään kertaa. Nyt vain keväisempiä säitä taas odottelemaan näiden sadepäivien sijaan!

  1. Hihi, ihana A ;) Näyttää kyllä super freesiltä, olen entistä vakuuttuneempi valkoisten farkkujen toimivuudesta!

 6. hihii, mä lämpenin valkoisille farkuille lopulta ja pari viikkoa nappaisin hennesistä parin itelleni! :D himoitsin jo vähän viime kesänä mutta nyt oli aivan pakko saada! Ja on ne vaan freesit, juurikin vaaleansinisen / harmaan / raitojen kanssa. Eli hanki vaan, ehdottomasti :)

  1. Tänään tärppäsikin heti, minäkin kiersin Hennesin mutta kuitenkin tuloksetta, lopulta löytyi Zarasta! ;)

 7. Ennen ei oo oikeen valkoset housut miellyttäny omaa silmää,, mut nyt sit ostin valkoiset (farkku)lappuhaalarit ja oon aivan rakastunut niihin! Ennen kaupunkiin lähtöä sanoinki kaverille et valkonen ei oo yhtään se mun väri, mut toisin kävikin ;) PS tää on yks lemppari blogeista :-)

  1. Sielläkin ollaan siis hurahdettu! Tuntuu että olen itse hamstrannut kaikkia valkoisia vaatekappaleita viime aikoina, liekö tuo kesän läheneminen syynä :) Ja voi kiitos vaan, ihana kuulla!

 8. Mulla on varmaan menny yläasteella ohi tää trauma koska mä oon aina ollu tosi ihastunu valkosiin housuihin kesällä! Mulla on sekä semmoset “puvunhousumaiset” sekä semmoset tiukat farkut ja molempia käytän kesäisin ihan hurjasti, ne on vaan niin freesit! Ainoa mitä en kestä on kun ihmiset käyttää valkosua farkkuja talvella! Se on mun mielestä yks isoimmista tyylimokista:D

  1. Jotenkin esimerkiksi löysemmät housut eivät aiheuta yhtään samanlaisia viboja kuin nimenomaan farkut, hih :D Ja joo ehkä vähän samaa mieltä, etenkin saappaiden kanssa!

 9. Sait minut nyt miettimään kovasti valkoisten farkkujeni esille kaivamista! Taitavat nekin olla muuten yläkoulussa hankitut :D

 10. Mulla oli joskus yläasteella valkoiset farkut ja ne oli niiiin mun lempparit! Sittemmin en oo kyllä käyttänyt, enkä oikeestaan sen kummemin miettiny edes housuja, kunnes näin tämän mariannan ihanan sporttisen merihenkisen asun -> https://www.pinterest.com/pin/285204588878730905/ .
  Tämän jälkeen oonkin vähän puolileikillä haaveillut omiakin valkoisia farkkuja, ja nyt kesäksi ne on kyllä saatava! Mariannalla on muutenkin plajon asuja valkoisten farkkujen aknssa, vaikkei kaikki asut nyt ihan ominta minua olekaan, on ne silti kantajansa näköisiä! Pinterestissä myös etistty paljo inspistä valkoisiin farkkuihin!

  1. Mariannan yllä olenkin ihastellut monia valkoisia farkkuasuja, aivan ihania! Tänään sitten myös tärppäsi farkkujen kanssa minullakin, enää tarvitaan keväisemmät kelit ;)

 11. Mä olen käyttänyt jo monia vuosia valkoisia pillifarkkuja. :)

  Käytätkö muuten enää ollenkaan sun Mulberryn Medium Lilyä, sitä Deer Brownia?

  1. Minäkin löysin tänään omani Zarasta, jess! :) Ja käytän kyllä, talven ajan laukku vain on ollut täällä Helsingissä säilössä, koska tuon kokoiselle laukulle ei ole kouluarkipäivinä oikein käyttöä. Täällä laukku pääsee taas siis arvoiseensa käyttöön kaupungilla ja sitten töissä :)

 12. Mä oon justiinsa sellanen sottapytty etten ikinä uskalla pitää valkoisia vaatteita. Ihmettelen aina vain muiden päällä olevia valkoisia vaatteita, että miten ihmeessä ne pysyy valkoisina. Mulla on aina valkoisen kauluspaidan kaulukset meikkivoiteessa ja rinnuksilla päivän ruokalista. Entäs sitten jos olis valkoiset housut!

  Ongelmahan tässä on myös se, että suosin sisustamisessa ainoastaan valkoista. Joka kerta sohvalta tai sängystä löytyy suklaata tai muuta vastaavaa ja sitten niitä hinkataan sappisaippuan kanssa irti. Kloriittipullokin pakko olla kaapissa ja tossa juuri valkaisinkin pari koristetyynyä omien meikit naamassa-päiväunien jäljiltä. :D

  1. Haha, lohduttavaa kuulla että joku muukin tuhrii kaiken valkoisen aina suklaalla! :D Nimimerkillä monet puserot ja sohvannurkat tuhrittu. Tänään kyllä otin sitten riskin ja ostin valkoiset farkut, katsotaan kuinka kauan ne säilyvät puhtaina, hehe ;)

 13. Ollaan menossa Pariisiin tässä kuussa ja mietin saako lentokentällä alennusta Mulberryn liikkeestä? Ja onko suositella paikkoja Pariisssa? Kiitos jo etukäteen! :)

  1. Hmm, tarkoitatko siis Helsinki-Vantaan Mulberryä? Nyt en rehellisesti sanottuna ole kyllä varma onko siellä enää edes heidän liikettään, ja sekin joka ennen (?) oli sijaitsi toisessa terminaalissa kuin EU:n sisäiset lennot. Pariisista sitten, suosittelen visiittiä Printemspin katolla lounastamaan tai ihan vaan katsomaan maisemia- ilmainen ja vaivaton tapa ihastella kaupungin kattoja, yksi loistava ravintolavinkki taas on Le Sens Unique (ja siellä erityisesti ankanrintaa, ah!), jos satut olemaan jossakin lähettyvillä. Siinä nyt pari nopeasti mieleen tullutta niiden tavanomaisten turistipaikkojen lisäksi, nautin joka kerta niistäkin yhtä paljon :) Ihanaa reissua jo etukäteen!

 14. valkoiset farkut löytyy mutta jotenkin en osaa pitää niitä kuin kesäisin. Nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan sen verran kesäiset säät, että voisi taas kaivaa farkut kaapin perältä. Vielä kun saisi vähän päivetystä pintaan. :)

  1. Kesään minäkin ne mieltäisin, vaikka eivät ne ole näyttäneet yhtään hullummilta muidenkaan yllä nyt jo. Nyt on ollut kyllä sen verran sateista ja harmaata, että itse taidan odotella vielä niitä kesäkelejä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *