Work Wear Inspo

Kynähamefarkku1

Skirt – Mango, denim shirt – Lexington (giveaway), heels – MICHAEL Michael Kors

Taas startataan uusi viikko käyntiin! Onneksi tälle viikolle on luvattu jo hieman lämpimämpiä ilmoja, viime viikolla kun joutui yhtenä jos toisenakin aamuna turvautumaan sateenvarjoon ja jopa nilkkureihin. Ihan hamekelejä ei vielä olla saatu (vai olenko vaan vilukissa?), mutta jos säät sallisivat, pukisin ylläolevan kokonaisuuden tänään mielelläni töihin!

En ole ennen ollut yhtään hametyttöjä, mutta viime kesänä innostuin töissä vähän pakon edessä laajentamaan garderobiani. Shortsit kun eivät oikein istu konservatiiviseen työpukeutumiseen, ovat sopivan pituiset hameet ja mekot hyviä hellekelien vaatetuksia. Tälle kesälle etsin valkoista kynähametta, ja sellainen löytyikin pari viikkoa sitten Mangosta. Toimistopukeutumiseen yhdistetty farkkupaita vilahtikin jo inspispostauksessani täällä, ja nyt innostuin sen yhdistämisestä raikkaaseen valkoiseen. Reteä farkkupaita toisi kivasti kontrastia klassiseen kynähameeseen. Pääsisipä tätä kokeilemaan pian ihan päällekin, nyt niitä lämpöasteita kiitos! Kivaa viikon alkua :)

Sadly the summer has been quite cold here in Finland so far, but I’m really looking forward to warmer weathers. If it would be a bit warmer today, here’s something that I would love to wear or work. Relaxed denim shirt combined with a classic pencil skirt – what do you think? I really like the contrast in it, hopefully I could wear this outfit soon! Have a great week you all :)

14 thoughts on “Work Wear Inspo

  1. Ensi viikolla näyttää jo mukavan lämpimältä, ehkä asun saisi siis pian päällekin! :)

  1. Thanks Jenn! I hope I will be able to wear this outfit soon as it gets warmer :) Have a lovely weekend!

 1. Moikka,

  Maksatko kaikista saamistasi tuotteista veroa vai onko sinulla jokin raja? Jos on, niin oletko itse määrittänyt sen vai onko verottaja?

 2. Ihana asu, niin raikas ja kesäinen! Kiitos Jonna inspiroivasta blogista, innolla aina luen uusinta postausta :)

  1. Voi, aina yhtä ihana saada kiitosta teiltä! Ennen kaikkea kuitenkin kiitos itsellesi kun olet siellä ruudun takana :)

 3. Moikka!

  Ei liity postauksen aiheeseen, mutta ajattelin kysäistä noista Daniel Wellingtonin kelloistasi! Minkä kokoiset kellotaulut niissä on? Olen juuri ostamassa kyseisen merkin kelloa, mutta en osaa päättää keskikokoisen ja suuren taulun väliltä…:)
  Aurinkoista viikkoa Jonna!

  1. Moikka Elsa! Minäkin mietin aikoinaan pitkään keskikokoisen ja suuren välillä, mutta päädyin kuitenkin tuohon keskikokoiseen, joka on ollut hyvä valinta. Toisille suurempi koko kyllä sopii, mutta minulla on niin pienet ranteet, että voisi näyttää hölmöltä :) Aurinkoista viikonloppua sinne!

 4. Tämä olisi tosiaan ihana asu, voi kun säät jo lämpenisivät, niin pääsisi pukeutumaan oikeasti hameisiin ja muihin kesävaatteisiin!! :) Mä oon viime aikoina alkanut himoitsemaan jotain tosi outoa vaatekappaletta, nimittäin cropattua toppia, ei mitään sellaista makkarankuorta, vaan vähän sellaista väljempää. Sellainen näyttäisi ihanalta korkeavyötäröisen kynähameen kanssa. Muistatko oliko tätä Mangon hametta mustana ja onko tuo matsku sellaista paksumpaa, kuvasta hankala arvioida..

  Ja jos jotain muuten odotan kesäisten säiden lisäksi, niin sitä että pääsen ihan just Mangon ja Zaran ulottuville, voi hitsi!! :D

  1. Olen jo niin innoissani, kun ensi viikolle luvataan jo hellelukemia, jeejee!! Pikkuisen vierastan cropattuja toppeja, mutta tuollainen löysempi versio juuri kynähameen kanssa kuulostaa ihanalta yhdistelmältä :) Tätä saattoi olla myös mustaa, ainakin jonkin ihan perus mustan kynähameen näin Mangossa. Matsku on pikkuisen jämäkämpää kuin viime kesänä ostamani Mangon hame, muttei mitään kovin paksua kuitenkaan :) Ah, kohta pääset apajille!

 5. Näistä syntyvä asu näyttäisi niiiiin hyvältä! Toivottavasti pääset pian kokeilemaan ihan oiekasti eikä vain peilin edessä :) Mullakin on sellaisia kausia, joloin hameet ovat ihania, sitten taas on kausia jolloin ahdistaa melkein ajatuskin hameesta, koska a) jos on joku virallinen tapahtuman ja pitää laittaa sukkahousut (vihaan niitä yli kaiken :D) b) koska välillä olo on vain hameessa tooosi epämukava!
  Mutta loppujen lopuksi olen kyllä yhtäpaljon shortsi- kuin hametyttökin! Kunhan niitä kivoja yksilöitä löytäisi molemmista!
  P. Koska teet shortsipostauksen ;)

  1. Ensi viikolle onneksi luvataan jo lämpöasteita, joten ehkä asu pääsee pian päälle! :) Sukkahousuja vihaan minäkin yli kaiken, siksi en olekaan suostunut laittamaan hametta päälle ennen kuin säät sallivat paljaat sääret :D

   Eiköhän shortsipostausta ole vielä luvassa nyt kun säätkin lämpenevät! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *