Inspiration for Fall

Lisää syysinspistä luvassa! Tällä kertaa keräsin Pinterestistä muutamia silmää miellyttäviä asukokonaisuuksia, joiden pohjalta kokosin asut kasaan. Alempana luvassa paljon poolokaulusta, nahkaa, kauniita nilkkureita ja muita tämän syksyn lempparielementtejäni.

Sain teille myös alekoodin Boozt.comille, ja koodilla jonna15 saatte -15%:n alennuksen koko normaalihintaisesta valikoimasta tänään ja huomenna (voimassa 16.-17.9, tilauksen minimisumma 59€, ei koske mm. UGGin, ECCOn, By Malene Birgerin ja Ralph Laurenin tuotteita). Lukijani Jessika kyselikin hetki sitten alennuskoodin perään ja täytyy sanoa, että myös itselleni tulee tälle käyttöä. Nyt vain pohdintaan, tilaanko itselleni himoitsemani teräväkärkiset chelsea nilkkurit vai sen täydellisen kasmirneuleen… Toivottavasti koodista on teillekin hyötyä syysostoksille!

Fallinspo2

1. Pooloneule, 2. huulipuna – Chanel, 3. tennarit, 4. tekonahkahousut

Poolokauluksiset neuleet ovat tänäkin syksynä kovassa huudossa, ja jos viime vuonna lämpenin hieman hitaasti, niin nyt kyllä ihan täydellä rytinällä! Minuun iskee niin ihoa myötäilevät ribbineuleet kuin muhkeammatkin poolot. Tykästyin tämän kuvan rennompaan yhdistelmään tennarien kanssa, ja kokonaisuutta voisi piristää vielä punaisella huulipunalla.

Fallinspo1

1. Villakangastakki, 2. farkkupaita, 3. laukku, 4. nilkkurit, 5. housut

Myös farkkupaitoja näkyy paljon, eikä ihmekään, sillä kyseessä on niin monipuolinen vaatekappale. Rennompi kuin tavallinen kauluspaita, mutta tuo kuitenkin kivasti särmää yksinkertaiseenkin asuun. Erityisen hyvältä näyttää mielestäni deniminsinisen ja kamelinruskean yhdistelmä.

Fallinspo3

1. Neule, 2. hattu, 3. poncho, 4. nilkkurit, 5. farkut, 6. laukku

Hatut todella jatkavat voittokulkuaan, ja lähes kaikkien kauppojen hyllyltä löytyy tänä syksynä hattuja. Näin alkusyksyn lämpimillä säillä pukisin mieluusti tämän tyylisen asun neuleen ja ponchon kanssa – kaunis huopahattu tuo kokonaisuuteen mielenkiintoa. Syksyisin käytän muuten eniten tummia alaosia, mutta sinisten farkkujen ja valkoisen yläosan kombo on aina makuuni!

Fallinspo4

1. Pooloneule, 2. kello – Tommy Hilfiger, 3. housut, 4. ylipolven saappaat

Viimeisenä vielä yksi kokomusta asu, joka yhdistää jälleen neulosta ja nahkaa. Koen sen itse helposti tylsän näköiseksi ja näytän mielestäni ihan pimeyden ruhtinaalta, mutta erilaisia materiaaleja ja tekstuureja yhdistelemällä kokomustakin saa hieman eloa. Ylipolven saappaatkaan eivät ole kadonneet mihinkään, vaan niitäkin näkyy aina matalista mokkanahkaisista korkeakorkoisiin – jokaiseen makuun jotakin.

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Inspiration for Fall

 1. Hihkaisin riemusta kunnes totesin, ettei passaa Malenen tuotteisiin :/ Eräs neule on himolistalla, mutta pieni ale olisi siitä aina poikaa! No, täytyy kurkata muu valikoima jos pääsisi koodin hyödyntämään ;)

  1. Joo Malene taitaa olla aina rajattu näistä alekoodeista, höh :( Minäkin himoitsen merkin harmaata neuletta, ah! Kerro jos löytyy jotain muuta kivaa ;)

 2. Nuo vagabondin bootsit oli eräällä omallani inspiraatiokollaasilla pari viikkoa sitten, joten ehkäpä uskaltaudun ne nyt alen turvin tilaamaan! ;) Tuo Ralph Laurenin laukkukin on söötti!

 3. Jäin ensin ihastelemaan upeita syysasuja, mutta loppujenlopuksi räkätin kippurassa pimeyden ruhtinaalle enkä voinut enää ajatella muuta xD Kiitos keskiviikkohepulista ja syysinspiksestä siinä sivussa!

  1. Hahah, eikä! :D Sain aamulla viestiä kaveriltani hänen luettuaan postauksen, sanon häntä aina kiusoitellen pimeyden ruhtinaaksi kun tykkää pukeutua mustaan ;)

 4. Hih, ostin just viime viikonloppuna noi Vagabondin teräväkärkiset nilkkurit, hienot on! Niillä saa kotiäidinkin lookin astetta fiinimmäks jos on tarvis ;) Vaikkakin ekalla käyttökerralla sain kyllä rakot niistä myös…

  1. No meillä meni sitten ajatukset yks yhteen! ;) Odotan saavani ne pian postissa, toivottavasti ovat sopivat! Kivaa viikonloppua sinne <3

   1. Täytyy sanoa että ostin kyllä ensin ne pyöreäkärkiset, mutta olikin pienet ja seuraava koko liian iso… Mutta, olin kyllä kaupassa kiinnittäny huomion noihin ensin, mulla oli joskus varmaan 12 vuotta sitten sellaset ihanat teräväkärkiset matalat nilkkurit, ja niitä kaiholla oon edelleen muistellu välillä kun oli niin kivat :D Ostohetkellä kaiken lisäks hyssytin vaunuja ees taas, että sain pikku-M:n pysymään unessa, joten aika pikasesti jouduin tekemään päätöksen ja testauksen :D Ihanaa syksyistä viikon alkua! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *