Wanted: Cargo Jacket

Viimeisten kuukausien aikana olen ollut erityisen innostunut khakivihreästä, ja väri sen kun vaan jatkaa voittokulkuaan. Uusin ihastukseni on vihreä cargotakki, johon iskin silmäni ensin Lontoossa sovittaessani erästä yksilöä, sitten Pinterestissä eri asuja selatessani. Jätin takin hankinnan kuitenkin muhimaan, mutta nyt edullisempaan ehkä jopa vielä kivempaan versioon törmättyäni pistin sen hetken pohdinnan jälkeen vihdoin tilaukseen!

Cargo3

Ei siis onneksi ollut iso investointi, vaikka en epäile hetkeäkään, että takki jäisi ilman käyttöä. Cargotakki tuntui jo ajatuksena monipuoliselta vaatekappaleelta, joka sopisi varmasti vaikka minkä kanssa. Todistaakseni tämän kyhäsin vielä nopeasti muutaman asun, jotka voisin kaikki vetäistä ylleni vaikka heti! Suosikkini näistä on yhdistelmä valkoisen mekon kanssa, jossa pitsi antaa kivan vastakohdan rennommalle takille. Itse asiassa juuri tuon H&M:n takin tilasinkin (kuin myös lopulta mekon tämän kollaasin teon jälkeen, hehe), toivotaan että se miellyttää luonnossa yhtä paljon kuin kuvassa. Lupaan raportoida takin saavuttua!

Cargo5

1.Aurinkolasit, 2. takki, 3. tekonahkashortsit, 4. college, 5. panamahattu, 6. takki – H&M,
7. mekko,
8. espadrillot, 9. kello, 10. takki, 11. farkkushortsit, 12. tennarit

In case you haven’t already noticed I’m madly in love with army green at the moment. I’ve been using my flowy trench coat a lot but lately I’ve had my eye on another jacket as well. An army green cargo jacket is a must-have and it would be perfect for chilly summer evenings paired with a lace dress for example. It suits with pretty much everything though, don’t you think? I ordered myself the jacket in the middle, I really hope it looks good live as well. 

Mainoslinkkejä / Adlinks

6 thoughts on “Wanted: Cargo Jacket

  1. Itselläni on sama metsästys käynnissä. Myisin mielelläni vanhan pois ja hankkisin tilalle sen täydellisen. Yksi Burberryn cargo oli jo aika lähellä, muttei vielä se täydellinen. Passiivinen etsintä jatkuu :)

    1. Parempi etsiä juuri sitä täydellistä, eikä hyväksyä jotain ihan kivaa versiota. Toivottavasti onnistaa vielä :)

  2. Mua niin harmittaa kun olen jotenkin onnistunut hukkaamaan oman cargo-takkini! Vielä vuosi sitten muistan sitä käyttäneeni, mutta tänä vuonna kun talvitakit vaihtui kevyempiin takkeihin niin ei sitä vihreää yksilöä löytynytkään enää mistään :( Täytyy ehkä vielä kerran kääntää nurkat ympäri, nääkin kaikki asut on niin kivoja ja mielelläni käyttäisin taas mun rakasta takkia xx

    1. Voi kökkö! Toivotaan että se putkahtaa vielä esiin jostain, niin ärsyttävää jos joku lempivaatekappale katoaa. Nyt kaikki nurkat ja varastot ympäri! ;)

  3. Mulla löytyy tollainen takki, mutta sellaisena pitkänä versiona, tykkään kovasti, tulee pidettyä sellaisena alkusyksy-takkina :)

    1. Kuulostaa hyvältä! Sehän toimisi hyvin viileinä kesäpäivinä myös esimerkiksi mekon kanssa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *