Harmaahiiri

Kuten jo ohimennen mainitsin, on minulla meneillään oikea harmaahiirikausi. Isken silmäni kaikkeen harmaaseen sen eri sävyissä, oli kyseessä sitten takki, pehmoinen neule, hattu tai jopa kynsilakka. Pinterestiini taas on tallentunut monta eri asukokonaisuutta, joissa harmaa näyttelee pääroolia – tyylikäs all-grey näyttää silmääni nyt jotenkin erityisen hyvältä!

Grey2

1.Neule, 2. mekko, 3. neule, 4. takki, 5. nilkkurit, 6. laukku – Saint Laurent, 7. huivi,
8. puna – Chanel, 9. farkut, 10. kynsilakka – Essie (Petal Pushers), 11. hattu, 12. poolo, kuva The Fashion Cuisine

Harmaa ei ole omassa kaapissani mikään uusi villitys, joten onneksi sieltä löytyy väriä jo aika kattavasti aina farkuista takkiin. Uutta neuletta olen ostamassa, ja muutamia eri vaihtoehtoja selailtuani ajattelin päätyä tähän Tiger of Swedenin ihanuuteen tai kollaasin vaaleampaan yksilöön. Merkin neuleet ovat kieltämättä tyyriitä, mutta esimerkiksi viime syksynä ostamani pooloneule oli yksi parhaita hankintojani, ja monien monien käyttö- ja pesukertojen jälkeen se näyttää yhä kuin uudelta. Satsaus luottoneuleeseen siis kannattaa – se tuo niin paljon iloa kylmiin syyskeleihin. Suositus myös Samsoe&Samsoen laadukkaille neuleille!

Ihan kaikkia kollaasin juttuja en toki pukisi yhtäaikaa ylle, mutta kuvan tyylinen erisävyisten harmaiden ylä- ja ala-osan yhdistely toimii mielettömän hyvin. Kokonaisuutta piristämään vielä vaikka ripaus viininpunaista, ja täydellinen syyslook on valmis. Täytyy kokeilla jotain vastaavaa kokonaisuutta itsekin! Löytyykö muita harmaahiirulaisia?

I’m so into grey right now -whether it’s a coat, a chunky sweater, a hat or even a nail polish I got my eye on it. My Pinterest board is also full of beautiful outfits with grey pieces in them – I absolutely adore the all-grey look as in the picture above. Luckily my crush for grey shades isn’t anything new and I already have a coat, a sweater and jeans in grey to name a few. Planning on spending on a new perfect sweater though, you can never have too many of them and they bring so much joy on cold autumn days!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

16 thoughts on “Harmaahiiri

 1. Harmaa kiinnostaa täälläkin! Iskin myös silmäni viime viikolla tuohon samaiseen Tigerin neuleeseen, hinta kirpaisee vähän mutta merkki ei ole kyllä ainakaan koskaan ennen pettänyt.
  Ihanaa syksyä ja opiskelun iloa! :)

  1. Aahh, kävin kokeilemassa tuota neuletta tänään ja se on i-ha-na! Mun on kyllä pakko sortua tilaamaan se, mutta sitten ei tarvitse kyllä yhden yhtä neulepuseroa tälle syksylle tai talvelle. Tuo ja viime syksyinen Tigerin poolo lämmittävät ;)

   Kiitos kivasta kommentistasi Laura ja kuin myös ihanaa syksyä!

 2. Harmaa on ihan ikilemppari! Mietin aina välillä, kuinka monta harmaata neuletta voi omistaa mutta vastaus on aina sama: monta :D koska kaikki on kuintenkin erilaisia, hih! Tuota tigerin vaaleampaa olen nyt himoinnut, näyttää mallinsa puolesta samantapaiselta kuin tovi sitten ostamani vaalean nude acne ja se on ihana!

  1. Harmaalla ei vaan voi mennä vikaan! Kävin tänään sovittamassa tuota vaaleampaa ja ah se on ihana, päädyn ehkä kuitenkin siihen kun tuollainen tummempi normiharmaa löytyy entuudestaan :) PS. Se sun Acnen neule on niin herkku!

 3. Mullakin on joku harmausvaihe päällä! :) Tosin ihan kokoharmaaseen en ehkä pukeutuisi itse. Olen silmäillyt yhtä samsoe&samsoen pitkää neuletakkia, mutta hinta kirpaisee. Samoilla linjoilla kuitenkin olen – laatuun kannattaa panostaa! :)

  1. Nuo Samsoen neuletakit näyttävät niin ihanilta. Itsekin himoitsin sitä, mutta ehkä päädyn nyt kuitenkin neulepuseroon :) Laadukas ja hyvin hoidettu neule kestää käytössä kyllä pitkän!

  1. Jei, en ole siis ainoa harmaahiirulainen ;) Ihastus harmaaseen kynsilakkaan oli kyllä itselleni uutta, mutta ainakin vähän vaihtelua!

 4. Nyt on pakko kysyä vielä, että kuinka peset sen neuleesi? :D En ymmärrä mitä teen aina väärin kun melkein poikkeuksetta saan neuleeni pilalle. Joko ne a) kutistuvat vauvan vaatteiksi b) huovuttuvat c) venyvät d) jotain muuta hyvin outoa. Ja katson aina tosi tarkasti pesuohjeet, mutta silti! En uskalla ostaa enää neuleita, saatika pestä niitä :D

  1. Voi ei! Pesin sen muistaakseni koneessa sellaisessa käsinpesu/hienopesuohjelmassa, eli 30 astetta ja tosi kevyt linkous. Neuleille suositellaan niille tarkoitettua villapesuainetta, mutta täytyy myöntää että ihan sillä tavallisella Omolla on kyllä menty tähän asti :D Turvallisin keino olisi tietysti pestä käsin, mutta ainakin minulla nuo koneen helläpesuohjelmat ovat toimineet oikein hyvin! Neuleita ei kannata myöskään pestä liikaa, usein riittää ihan pelkkä tuuletus jos ei ole mitään tahroja tullut :)

 5. Mä myös isken silmäni kaikkeen harmaaseen! Itseasiassa aloitin jo kesällä, kaikki harmaat mekot ja topit näyttivät niin ihanilta! Hei olisi mukavaa jos voisit tehdä tämän tyylisen kollaasin mutta vaikka pihistä-panosta tyylillä, mulla, ja varmasti muillakin opiskelijoilla on hyvin pieni budjetti, vaikka olisikin mukavaa satsata laadukkaisiin vaatteisiin :)

  1. Totta muuten, ostinhan kesällä pari harmaata mekkoakin.. :D Ei tosissaan mikään uusi villitys siis, hehe. Itse asiassa yritin etsiä tähän myös pienemmällä budjetilla vaatteita, mutta olisin halunnut niissä olevan matskun kuitenkin kohdallaan, eikä nopealla katsauksella tärpännyt. Tosi kiva idea kuitenkin, voin ehdottomasti toteuttaa ensi kerralla tuolla tyylillä :)

 6. Kyllä vain, harmaa on aina iskenyt ja nyt ehkä vielä hitusen enemmän. Harmaa, musta, valkoinen ja viininpunainen(laukussa), niistä on mun päivittäinen combo tehty :) Eli hyvinkin mun näköinen kollaasi, heh :D Tilasin itse joku aika sitten Booztilta Samsoen harmaan neuleen, lähes tuon Tigerin kaltaisen. En tiedä huomasitko sitä, koska tällä hetkellä se on ilmeisesti loppunut. Ajattelin kuitenkin vinkata siitä, sillä oli pikkusen pienemmällä hintalapulla varustettu, mutta aivan ihanan pehmoinen ja muhkea :)

  1. Osui ja upposi siis, haha ;) Viininpunainen laukku olisi kyllä ihana, toistaiseksi on kuitenkin tyydyttävä väriin esimerkiksi huivin muodossa.

   Vitsit, en tosiaan huomannut sellaista Booztilla, vielä moneen kertaan selasin Samsoenkin valikoimia mutta ilmeisesti sitten loppunut. Ehdin tosiaan tilata jo tuon Tigerin, onneksi oli alennuskoodi käytettävänä niin sai pikkuisen hintaa alemmas :)

 7. Voi että, täälläkin on harmaakausi meneillään! Samoin viininpunainen ja muut murretut sävyt..<3 Tiger on kyllä huippu merkki, ostin juuri heiltä sen ison villahuivin harmaana ja parhaiten käytetyt 150e hetkeen! Poikaystäväni ei juuri muita vaatteita omista ja pikkuhiljaa alan lipua samoille poluille.. Omistin Tigerin täydelliset harmaat farkut mutta ne ikävä kyllä hajosi. Jokainen takataskun sauma hiutui puhki, ehkä pyöräilin niillä liikaa… :-D

  http://pinjafin.com/

  1. En selvästikään ole ainoa harmaan pauloissa! Tigerilta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa, jos olisi rajaton budjetti täyttäisi mieluusti vaikka koko vaatekaapin, haha ;) Voi ei, niin ärsyttävää jos lempifarkut hajoaa! Toivottavasti löytyy jotkin uudet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *