Unelmakoti à la Piret

Kärsin vimmatusta sisustuskuumeesta, tai oikeastaan ennemminkin asuntokuumeesta. Kodin sisustuksessa ei ole juuri tapahtunut muutoksia viime aikoina, joten ajattelin inspiraation puuskassani jakaa täysin unelmiani vastaavan kodin Lainahöyhenissä -blogista. Kysyin Piretiltä lupaa lainata kuvia hänen mielettömän kauniista asunnostaan ja onnekseni hänellä ei ollut mitään sitä vastaan, joten täältä pesee! Suosittelen muutenkin tsekkaamaan kyseisen blogin, kuten Piretille juuri kommentoinkin, on hänen bloginsa ihana yhdistelmä visuaalisuutta ja maanläheisyyttä, lisänä tietysti loistava tyylitaju niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin, hurmaavaa Chloé-hauvaa unohtamatta.

Lainahöyhenissä-koti

Kuvat: Lainahöyhenissä

Eikö ole u-pe-a! Pinnailin yllä olevia kuvia ja esittelin niitä samalla poikaystävällekin – “juuri tuollaisesta sisustuksesta mä tykkään”, hän huudahti innoissaan. Menee maku yks yhteen siis! Piretin kodissa on sopivasti yhdistelty modernia sekä valkoista rustiikkiseen antiikkiin ja käytetty paljon kauniita personaallisia yksityiskohtia, jotka tuovat mielenkiintoa kokonaisuuteen. Ruokailutilan puinen vitriini pääsee upeasti esiin muuten vaaleasta värimaailmasta sitoen samalla ruokapöydän yhteen, ottaisin mieluusti myös upean jykevän peilikaapin omaan kotiini. Rakastan juuri tällaista uuden ja vanhan yhdistelyä! Ihan tuli hinku päästä tutkimaan ukkini antiikkikätköjä, mahtaisko sieltä löytyä jotain aarteita vaikka tulevaisuuden kotiimme… Kiitos Piret inspiraatiosta!

I’m suffering from a terrible interior fever, or actually apartment fever to be more precise. I like to browse apartments almost every day but since it’s not topical quite yet I still got time to gather some inspiration. I asked Piret from Lainahöyhenissä blog whether I could share this pictures of her home with you guys and gladly she said yes – this is the interior of my dreams! I love how she combines modern and old – not to mention all the little details that give personality to the interior. It’s amazing, don’t you think?

5 thoughts on “Unelmakoti à la Piret

  1. Piretin tyyli on aivan huikea (niin sistustuksessa, kuin pukeutumisessakin) ja vaikka se eroaa hieman omastani, niin silti huokailen aina hänen kuviensa perään :)

    1. Sano muuta, ja tykkään ylipäätään hänen tyylistään kuvissa! Upeaa jälkeä aina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *