Seeing Red

Näen punaista – enkä suinkaan negatiivisessa mielessä! Olen nimittäin ollut viime aikoina hurmioissani kaikesta punaisesta, joka onkin yksi syksyn vahvoista trendiväreistä. Kynnet ovat olleet punaisiksi maalattuina jo viikkoja, samoin kirkas puna on eksynyt huulille yhä useammin. Nyt olen kuitenkin iskenyt silmäni väriin myös vaatekappaleissa! Sovitin jopa punaista takkia, joka ei kuitenkaan tuntunut yhtään omalta, mutta ehkäpä pienempänä pinta-alana vaikka muhkean neuleen tai jonkin yksityiskohdan muodossa?

Punainen laukku kaapistani jo löytyykin, mutta niin kaunis kuin se Mulberryn Bayswater Clutch Wallet onkin, niin koen sen usein turhan pieneksi arkeen, juhlakäytössä taas siro laukku on ollut loistava. Olenkin kuolannut Guccin Marmont -laukkua joko Mini tai Small -koossa punaisena, tosin väri toimisi ehkä jopa vielä paremmin mokkanahkaisena. Ehkäpä loppuvuodesta, jos sitä vaikka lahjoisi itse itseään 25:n ikävuoden kunniaksi tai jouluna!

Punainen1

1. Laukku – Gucci (Net-A-Porter), 2. kynsilakka, 3. nilkkurit, 4. neule – H&M Trend,
5. villakangastakki, 6. korvakorut, 7. t-paita, 8. korttikotelo – Saint Laurent (Net-A-Porter)

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

8 thoughts on “Seeing Red

 1. Ihan sama punaiskuume täälläkin! :D Eikä yhtään helpota, että kaikki aikakausilehdet ovat pullollaan punaista ja jokainen kertoo kyseisen olevan “pakollinen” tänä syksynä! Huivin ostinkin jo, mutta neule vielä etsinnässä. Tuo sinun kollaasin Hennesin neule mulla kotona kävikin, mutta pääntie oli niin pieni etten edes saanut paitaa päälleni :D Takkikin olisi superkiva, mutta ajattelin olla tylsä ja panostaa kunnolliseen mustaan takkiin :)

  1. Sama punaisen himo siis sielläkin! Voi vitsit, harmi ettei tuo neule natsannut, ehkä löytyy vielä jotain muuta punaista huivin lisäksi :) Musta takki on kyllä pidemmällä tähtäimellä varmasti parempi vaihtoehto – siihen ei kyllästy vuosienkaan päästä!

 2. Itse huomasin punaisen villityksen reilu kuukausi sitten kun selasin H&M:n uutuuksia. Toivon, että löydän burdunginpunaisen nahkatakin tänä talvena, koska se on ollut mietinnässä niiiiin kauan. Tämä punainen villitys auttaa varmasti löytämään juuri sen oikean ;)

  1. Se ei ole kyllä voinut jäädä huomaamatta, kaikkialla kun on punaista :D Oi burgundikin on joka syksy yhtä ihana, toivotaan että tärppää nahkatakin kanssa!

 3. Minulta löytyy Guccin Marmont kahdessa koossa (Medium ja Large) ja voin suositella laukkua. Nahka on ihanan pehmeää mutta silti laadukasta. Mokka laukusta olen kuullut negatiivista palautetta, että ketjuhihna tekisi nopeasti kulumajäljet mokkaosaan :(

  1. Kiva kuulla suosituksia! Alexan blogista luinkin saman kommentin mokkanahkaisesta versiosta ja se jäi kyllä kummittelemaan omaankin mieleeni – nahkainen olisi toki myös turvallisempi valinta siinä mielessä ettei tarvitsisi varoa niin paljoa. Ehkä siis mielummin nahkaisena, vielä kun osaisi päättää Minin ja Smallin välillä, pitäisi päästä luonnossa mallailemaan :)

 4. Heippa! Minulla on tuo Marmont laukku mini koossa, ja se on kyllä kätevä koko :) Toki riippuu minkä kokoista laukkua hakee, mutta itse tykkään nykyään pienistä laukuista ja tuohon kokoon mahtuu minulla kaikki tarpeellinen. Ja piti ihan kommentoida, että se toinen materiaalivaihtoehtohan ei siis suinkaan ole mokkanahkainen vaan samettinen. Itsekin katselin niitä samettisia laukkuja upeissa väreissä, mutta en pystynyt perustelemaan itselleni miksi ostaisin niin arkaa materiaalia olevan kalliin laukun mikä ei ole edes nahkaa!

  1. Oi onko! Eikö sitä ole vielä näkynyt missään, kun yritin käydä vielä kurkkimassa mutten bongannut? ;) Kaipaisin nimittäin juuri in action -kuvia tuon Mini-koon kanssa, kun sitä näkee harvemmin. Ah aivan, mitä höpisin, siis samettinenhan se on – kiitos korjauksesta! Ihan totta, matsku on sen verran arkaa ainakin kuultujen kokemusten perusteella, että nahkainen olisi varmasti parempi vaihtoehto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *