Mitä syön päivässä -video & blenderiarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Electrolux & Asennemedia

On vuoden viimeisen videon vuoro! Tälläkin kertaa toteutin yhden toivepätkän, nimittäin mitä syön päivässä -videon. Tätä on toivottu jo pitkään, joten ajattelin, että video sopisi loistavasti osaksi yhteistyötäni Electroluxin kanssa. Ehkä olettekin lukeneet aikaisemman postaukseni uudesta kuvankauniista Explore 7 -blenderistä? Meillä on blenderi käytössä päivittäin, joten se on olennainen osa  tällaista päivän ruokailut sisältävää videota. Samalla pääsen näyttämään uutukaisen käyttöä tarkemmin muutenkin kuin vaan tekstin muodossa! Tämä on siis esimerkkipäivä syömisestäni, ja videolla valmistetaan muun muassa aamupuurot, tuorepuristetut mehut, maailman parasta tomaattikeittoa, uunijuureksia ja lempismoothieta.

Mikä parasta, joku teistä voi voittaa tuliterän Explore 7 -tehosekoittimen! Ehdotin nimittäin Electroluxille, että olisi kiva arpoa tämän postauksen yhteydessä yksi blenderi jollekin onnekkaalle joululahjaksi. Osallistu arvontaan jättämällä 19.12 mennessä kommentti tähän postaukseen – ilahtuisin jos kertoisit samalla mitä pidit videosta tai jättäisit vaikka toiveita ensi vuoden videoiden varalle. Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle!

Arvontaan osallistuminen päättynyt – suurkiitos kaikille osallistujille! Arpaonni suosi nimimerkkiä Oona (kommentti nro 37)! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

Toivottavasti tykkäätte videosta – ihanaa alkanutta viikkoa! <3

400 thoughts on “Mitä syön päivässä -video & blenderiarvonta!

 1. Tykkäsin kovasti! Kivasti kuvattu, ja ihanan aito. Sen lisäksi kivoja ruokavinkkejä ja vau – mikä blenderi! Mahtavaa, että saa samalla koneella tehtyä mehua niin ei tarvitse monta eri konetta keittiöön.

 2. Mahtava rehellisen aito video ja susta saa aina hyvää energiaa ku oot niin pirteenä mitä teetkään✨👌🏻☺️

 3. Löysin sun eri somekanavat vasta äskettäin ja katoinki heti kaikki sun videot putkeen :D Telma on ehdottomasti ihan mun lemppari viihdyttäjä. Toivoisin ens vuodelle lisää myday videoita! Pian on muutto omaan kotiin, joten toi blenderi tulis todella tarpeeseen 😍

 4. Videot ovat tosi hieno lisä blogiisi. Lisää niitä! Ja ihanan aito ja luenteva olet niissäkin.

 5. Onpa kerrankin todella kaunis blenderi, olen tuskaillut omani kanssa ja säilyttänyt sitä kaapissa sen ulkonäön takia😅 tuon kanssa ei tarvitsisi tehdä samaa! Videossa parasta oli se, miten aito ja mukava kuva sinusta välittyy – on mukavaa katsoa videoita, joista välittyy itsellekin iloinen olo. Olisi ihanaa nähdä Telmaa vielä videoilla lisää ja esimerkiksi Q&A-video elämisestä koiran kanssa.

 6. Oi vitsit toivoisin että onni löytyisi ja saisin itselleni blenderin joululahjaksi! Just meni rikki vanha blenderi enkä ole raaskinut ostaa uutta, eli mukana arvonnassa ollaan! Sinulla on aina yhtä ihanat videot, oot ihana oma itsesi ja vaikutat ihan huippu tyypiltä, sua on kiva seurata. Olisi kiva kuulla vaan enemmän arjestasi ja esim miten inspiroidut nykyään eri tyyleistä ja esim sisustuksesta! Jatka samaa mallia! <3

 7. Oli tosi kiva ja mielenkiintonen video 😊 vaikka oli yhteistyö niin se ei paistanut videosta läpi! Ensi vuodelle toivoisin opiskeluaiheisia videoita lisää :)!

 8. ”Eikä edes roiskunu” ”Etkö sä huomannu”😄 Naurahdin! Tarpeeseen tulis blenderi, en oo tiennyt että tällasilla vois tehdä mehujakin!

 9. Sun videot on ihan parhaita! Olisi kiva nähdä, mitä teet salilla! Tykkäisin myös rennoista ’coffee talk’ henkisistä videoista, joissa voisit höpötellä asioista :)

 10. Kiva video :) tykkään paljon matka ja sisustus jutuista. Vaikkapa mitä vuodevaatteita ja pyyhkeitä suosit tms mitä vain. Hyvää joulua 😊

 11. Olipas mukava video ja hieman vaihtelua edellisiin! Oon rakastunut tuohon tomaattikeitto ohjeeseen ja meillä se kuuluu melkein joka viikkoiseen menuun. Ongelma on kuitenkin just se että vihaan sun lailla sauvasekoittimen käyttöä, joten uusi blenderi tulisi käyttöön. Nimimerkillä kerran laittanut kuuman keiton nykyiseen blenderiin ja se oli seinillä, koska kansi ei kestänytkään kuumaa.. Video toiveena olisi nähdä millaisia erilaisia kamppiksia teet ja millaista erilaista työtä niiden eteen täytyy nähdä. Ihanaa joulun aikaa teille!

 12. Sun videot on ihanan aitoja ja hauskoja! Tomaattikeitto lähtee kyllä ehdottomasti testiin, nams!

  Ja mukana arvonnassa ollaan! Sauvasekottimen kanssa pelleily alkaa riittää :D

 13. Ihana video ja olet kyllä niin symppis tyyppi. Kiva, kun olet ryhtynyt videoita tekemään. Kausivaatteiden esittelyvideo olisi kiva.

 14. Mielettömän kaunis blenderi! <3 oma vanha joutaisikin jo vaihtoon.. Kiva video jälleen! Mukana arvonnassa. :)

 15. Videosta välittyy iloisuus ja aitous <3 Aivan ihanan näköinen blenderi, olis tuolla kiva smoothiet pyöräyttää.

 16. Rakastan sun videoita!! Tykkäsin kovasti sun vlogista, eli sellaisen toivoisin! Olen mukana arvonnassa :)

 17. Aii että mä fiilistelen sun sisältöä😇 harvoja sisällöntuottajia jaksaa oikeesti seurata mutta sulla on kyllä ihania kuvia, videoita ja tekstejä!

 18. Tuota keittoa pitää testata! Sun videoista välittyy aina niin hyvä fiilis ja ne on inspiroivia! Sisustus-aiheinen video voisi seuraavaksi olla kiva?😊

 19. Oot kyllä niin luonnollinen kameran eessä! Kiva saada vähän uutta inspistä omaan ruuanlaittoon! Mun mielestä vaan lisää my day -videoita ja joku sellanen ‘tyypillinen työpäivä’ video vaikka😊

 20. Tosi kiva video! 😍 Joku pelkkä höpöttelyvideo vois olla kiva tai sitten sun tulevaisuuden suunnitelmista👌🏽 Keep going 💞

 21. Kiva video! Toivon erityisesti eettiseen elämäntapaan ja vihreisiin valintoihin liittyviä videoita – pohdintaa ja arkisia valintoja. 😊 Mukana arvonnassa!

 22. Kiva video, tuota tomaattikeittoa täytyy testata joskus!😋 ihana blenderi joka tulisi kyllä tarpeeseen😍 mukana arvonnassa siis!

 23. Voisiko ensi vuonna olla jokin sellainen video, missä on aiheena terveelliset elämäntavat? 😊

 24. Sun kanavia on niin super kiva seurata ja videoilla oot niin aito ja vilpitön! Blenderi vaikuttaa kans superilta! :)

 25. Mukana 😊 blenderi olisi huippu apu arjen ruoanlaittoon ja kiva saada muutenkin uutta inspistä keittiöön!

 26. Tykkään sun videoista :)
  My day- videot on ehkä parhaimpia, Telmasta myös videoita!

 27. Tosi hyvä video ja esteettisesti niin hieno 😊 paljon hyviä vinkkejä omaan ruokailuun 😊
  Blenderi tulisi heti käyttöön ja sopisi meidän keittiöön kuin hyvin 😍

 28. Tosi kiva video! En tajuu miten se onki nii jännää kattoo mitä toiset syö :D itsekkin olen smoothieitten suur kuluttaja!:D

 29. Olipa kiva video! Näytän olevan aikalailla samaa mieltä monien muiden kanssa – oot ihanan aito ja pirtee sun videoilla, minkä takia sun videoita on niin mukava kattoa :) Ja ihan super tyylikäs ja monipuolinen toi blenderi, ehdottomasti mukana sen arvonnassa!

 30. Enemmän vaan videopostauksia! Tosi kiva video ja aivan ihana blenderi :) Uusi blenderi onkin hakusessa, kun vanha ei meinaa murskata kunnolla aineksia. Jossei onni suosi niin pitääkin laittaa korvantaakse tuo :D

 31. Hyödyllinen ja mukavalla fiiliksellä varustettu video. ☺️ Meillä ei ole toimivaa blenderiä ja oon haaveillu uudesta hyvästä sellaisesta jo kauan. Tämä olisi loisto valinta 😊

 32. Ihana video! Varsinkin tota tomaattikeittoa pitää kokeilla mahdollisimman pian! 😍😍

 33. Mun mielestä sun videossa kivointa on aitous – syy jonka takia katson mielellään myös aina sun ihania instastoryja! :) (ja tietty Telma on myös mun lemppari) Toivottavasti onnetar suosii!

 34. Ihanan aito video, joka oli kivalla tavalla kuvattu. Blenderi on ollut toivelistalla jo monta joulua, mutta vielä ei pukki ole sellaista tuonut. Rauhallista joulun odotusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *