7 kuvaa eiliseltä ja ravintolasuositus

Onpas tässä ollut taas haipakkaa! En ole ehtinyt blogin ääreen lainkaan, kunnes nyt ehdin ottaa edes pienen hetken näiden kuvien jakamiseen ja muutaman sanan kirjoittamiseen. Olin eilen syömässä ystäväni kanssa Helsingissä – viimein pääsimme meidän pitkään haaveilemalle juhlaillalliselle valmistumisen kunniaksi. Niin monesti olemme mahdottomalta tuntuvien kurssitehtävien tai gradun kirjoittamisen keskellä todenneet, että sitten kun kaikki tämä on purkissa, niin mennään kyllä yhdessä syömään. Ja siitä pidettiin kiinni, varattiin heti pöytä kun saatiin molemmat tieto valmistumisesta!

Sikke2

Illan lookini näytti tältä, mekko on saatu Gina Tricotilta. Tukalle en ehtinyt tehdä kiireessä yhtään mitään (miten aina tuleekin lopulta kamala hoppu?!), meikissä taas oli lämpimiä kesäisiä sävyjä. Kynsilakka matchasi vahingossa täydellisesti mekkooni – sävy on essieltä testiin saatu kesäsävy stones n’roses.

Sikke1

Olimme varanneet pöydän Sikke’sistä (Tehtaankatu 34), joka on nimensä mukaisesti Sikke Sumarin ravintola. Ravintola on vielä suhteellisen uusi, sillä se on avattu vasta pääsiäisen tienoilla. Joku ehkä tunnistaa, että paikalla on ollut ennen Sandro ja tuo tila on kyllä mielettömän kaunis isoine ikkunoineen. Tuossa edustalla olisi ihana istua iltaa viinillä! Sikke’s oli eilen viimeistä päivää auki ennen kesälomaa, joten heinäkuun lopulla tänne on taas mahdollista varata pöytää.

Sikke4 Sikke3

Ja suosittelen kyllä illallista täällä! Minulla ei ollut mitään erityisempiä odotuksia, mutta ehkä juuri siksi Sikke’s osoittautuikin ihanaksi raflaksi. Miljöö oli todella kaunis, sisustus ihastutti kuparisine yksityiskohtineen ja vihreine samettisohvineen. Palvelu oli tosi hyvää ja ruuasta puhumattakaan – nuo kuvan gratinoidut pastarullat olivat ihan taivaallisia ja myös ystäväni tilaama nieriä sai kehuja. Kaiken kaikkiaan positiivinen ravintolakokemus!

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu!

1 thought on “7 kuvaa eiliseltä ja ravintolasuositus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *