Syksyisempi kukkamekko

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kuka sanoo, että kukkamekot kuuluvat vaan kesään? No en minä ainakaan! Tämä ihana kukkamekko* on vilahdellut Instagram Stooreissani harvase päivä aina vaan kun sää on sallinut hulmuavat helmat. Viimeksi tiistaina Helsingissä ollessani, kun oli oikea kesäpäivä keskellä syyskuuta (olin jopa unohtanut ravintolasta lähtiessäni takinkin naulakkoon). Olen jo muutaman viikon aikana käyttänyt tätä ties kuinka monta kertaa muun muassa illallisilla, lounastilaisuuksissa, päiväreissulla Tallinnassa rennosti tennareiden kanssa, puistopiknikillä ja vaikka missä. Mekko on niin monikäyttöinen, ja tällainen tummempi kukkakuosi sopii loistavasti myös syksyyn. Ilmojen viiletessä vaihdan vaan avokkaat tai tennarit nilkkureihin, heitän niskaan nahkatakin tai vielä näinä alkusyksyn lämpiminä päivinä paksun neuleen. Mitä tykkäätte asusta?

Kukkamekko4 Kukkamekko6 Kukkamekko2 Kukkamekko3 Kukkamekko5

Dress / &Other Stories (find here*)
headband / Glitter
bag / Chanel
shoes / Zara

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

5 thoughts on “Syksyisempi kukkamekko

  1. Onko sulla käsitystä, miten Other Stories koot oikein menee? Tilasin heiltä muutaman ja koko 38, mikä AINA olen. Hyvä että meni lantiosta yli. Tuntui, että ne oli koko 32-34. Käyttääkö ne jotain eri asteikkoa?

    1. Oho, onpa outoa! Mulla on aina ollut ihan normaalikokoni Other Storiesin vaatteissa, tai vaihdellen 34/36 riippuen vaatteen mallista, kuten mulla yleensäkin 🤔

      1. Toi on erikoista! Hmmm…minä ostan verkkokaupasta ja itseasiassa toinen blogaaja sanoi, että hän normisti 38 ja jotuu ostamaan 42 kun sattumalta laittoi myös Other Stories mekon Instaan. Googlailinkin ja löysin kokotaulukon, joka sanoo samaa. Pitää siis olla tosi tarkkana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *