Ihon kolme suosikkia

Kaupallinen yhteistyö: ACO

Ehkä muistattekin, että olen tänä vuonna mukana ACO Gangissa – huippupoppoossa, jossa olemme päässeet tutustumaan tähän apteekkikosmetiikkasarjaan tarkemmin. On ollut niin kivaa toimia ACOn lähettiläänä ja päästä syvemmin brändiin sisälle. Tähän mennessä olen kertonut teille vasta merkin aurinkosuojatuotteista, mutta nyt loppuvuotta kohden on tulossa lisää ihonhoitojuttuja.

Startataan kuitenkin syksy omilla ACO-lemppareillani. Oli alkuun vaikeaa valita ainoastaan kolme suosikkituotettani, sillä tässä tämän vuoden aikana minulle on tullut useampiakin vakkarituotteita ACOlta. Kuten sanottua, tulen kuitenkin kertomaan ihonhoidosta tulevien kuukausien aikana lisää, joten ne muutkin suosikit tulee vielä esiteltyä myöhemmin!

Aco5 Aco7 Aco3

Micellar Cleansing Water

Jos pitäisi nimetä yksi ainoa suosikki ACOn tuotteista, se olisi varmasti tämä 3-in-1 misellivesi! Tähän tuotteeseen ihastuin heti alkuvuodesta ensikokeilulta ja nyt onkin menossa jo toinen purkki. Käytän misellivettä aina meikinpuhdistuksen viimeistelyyn saadakseni viimeisetkin meikin rippeet iholta, sekä esimerkiksi huulimeikin poistoon. Lisäksi puhdistan tällä aamuisin ihoni – vesi kuivattaa atooppista ihoani entisestään, joten miselliveden avulla säästyy aamuisin vedellä läträämiseltä. Parasta tässä on purkin helppokäyttöisyys – ei tarvitse pyöritellä mitään korkkeja auki, vaan sen kun suihkii misellivettä vanulapulle. Pienikin ajan- tai vaivansäästö ihonhoitorutiineissa on minulle plussaa, haha! Tykkään myös siitä, että tämä misellivesi puhdistaa, mutta ei kuitenkaan kuivata ihoa, sillä tämä sisältää B5-provitamiinia ja hyaluronihappoa. Vielä kun saisi suihkepullosta matkakokoisen version – misellivesi kun on monikäyttöisyytensä puolesta matkustaessakin ihan loistava tuote.

Aco1

Caring Shower Oil

Otin ensimmäisen purkin Caring Shower Oilia käyttöön talvella keskellä pakkasia ja tämä kosteuttava suihkuöljy oli juuri sitä, mitä rutikuiva ihoni kaipasi. Erityisesti näin syksyllä ja talvella kannattaa kiinnittää huomiota siihen, minkälaisia pesutuotteita vartalolle käyttää ja valita hellävaraisempi vaihtoehto. Suihkuöljy pesee ihon tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta sitä – päinvastoin suihkuöljy sisältää nimensä mukaisesti hoitavia öljyjä, jotka kosteuttavat ihoa. Tämä jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. Plussaa taas käytännöllisyydestä, helppo pumppupullo on suihkussa mainio!

Aco4

Cleansing Scrub

Viimeisenä vielä ACOn kuorintavoide, jota on niinikään jo toinen purkki menossa! Säännöllinen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinejani – kuorinnan avulla pääsee eroon kuolleesta ihosolukosta, jolloin iho näyttää paitsi tasaisemmalta, niin esimerkiksi meikkipohjakin levittyy kauniimmin. En pysty käyttämään mitään tujuja kuorintavoiteita herkän ja kuivan ihoni myötä, mutta tämä on sekä tarpeeksi hellävarainen että kuitenkin tehokas iholleni. Kuorinta jättää ihon heleäksi ja sileäksi, käytän tätä 1-2 viikossa tarpeen mukaan.

Aco8 Aco6

Löytyikö teille tuttuja ACO-tuotteita? Nämä suosikkini ovat nyt myös listattuna Yliopiston apteekin sivuilla, josta löytyy muidenkin ACO gangilaisten lempparit. Loppuun vielä vinkkinä etu – juuri nyt Yliopiston apteekilla on kampanja, jossa kahden ACO-tuotteen ostaja saa kaupan päälle ACO Face Nourishing Night Cream -yövoiteen. Etu on voimassa 31.10 asti!

2 thoughts on “Ihon kolme suosikkia

  1. Oon joskus vuosia sitten käyttänyt Acoa, mutta nyt on ollut vuosien tauko. Toi Micellar Cleansing Water kiinnitti erityisesti huomion. Käytössä ollut kasvoveteni on loppumaisillaan, joten tuon voisi ostaa testiin seuraavaksi.😍

    1. Suosittelen tuota Micellar Cleansing Wateria niiin lämpimästi! Tästä on tullut ihan vakkarituote niin aamu- kuin iltarutiineissakin 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *