Syysflunssa ja luottovaatteita

Voihan syysflunssa! Sitä tuntuu olevan liikkeellä vähän siellä sun täällä, ja nyt minäkin sitten onnistuin nappaamaan omani. Tai ensin nappasi poikaystävä ja minä sitten heti perässä. Eilen illalla sanoinkin hänelle, miten nyt on sellainen fiilis että tulen varmaan kipeäksi, ja aamulla heräsin karhean kurkun ja tukkoisen nenän kanssa. Nyt ei auta kuin levätä ja toivoa, että pöpö menisi nopeasti ohi! Niin ja täytyy raahautua tänään apteekkiin ostamaan sinkkisuihketta, joka yleensä nopeuttaa flunssan kestoa ja helpottaa sen oireita hieman. Ja syödä tämän kauden suurinta herkkua eli satsumoita oikein olan takaa! Mites siellä ruudun toisella puolella – oletteko te säilyneet terveinä?

Just nyt asunani on kashmiraamutakki ja tohvelit, mutta onneksi viime viikolla ehdittiin ikuistamaan muun muassa tämä perusasu. Tässä asussa on kyllä monta luottovaatetta samassa ja vastaava kokonaisuus onkin ollut ylläni monet kerrat. Olen ottanut tämän viimevuotisen Nanson ohuen villakangastakin taas käyttöön, se on juuri passeli näille alkusyksyn keleille. Farkut ovat viime syksyltä ja tällä hetkellä oikeastaan ainoat käyttämäni siniset farkut, tykkään näiden rennosta mallista. Neulekin on viime vuodelta – jos etsit kohtuuhintaista kashmirneuletta, niin tsekkaa H&M:n Premium Quality -mallisto!

Asu1 Asu4 Asu3 Asu1 Asu2

Coat / Nanso (sponsored)
knit / H&M Premium Quality
jeans / Gina Tricot
shoes / &Other Stories
bag / Chanel

Photos: Anette Marie / Edit by me

2 thoughts on “Syysflunssa ja luottovaatteita

    1. Kiitos ihana! Malli on Zoey Highwaist Jeans, mutta nämä on ostettu jo vuosi sitten. Nyt näytti olevan ainakin netissä tätä mallia mutta eri väreissä, olen vaan vielä itse saksinut nuo lahkeet vähän lyhkäisemmiksi ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *