Hämeenkadulla

Pukeudun niin harvoin mustaan, että tämä on jo harvinaisen kokomusta asu minun päälläni, vaikka onhan tässä ruutua ja valkoistakin. Toinen poikkeava juttu kuvissa on kampaus! En kovin usein pidä tukkaa näin keskijakauksella ja tiukalla niskanutturalla, mutta erilainen kampaus tuo kyllä heti piristystä kokonaisuuteen. Ihana kun ystäväni Mari totesi heti autoon astuttuani, että onpa sulla ihanasti hiukset! Täytyy selvästi käyttää tätä lookia useamminkin, toinen vaihtoehto on jättää hiukset ponnarille ja kihartaa kevyesti latvoja – sekin näyttää mielestäni tosi kivalta. Etenkin pooloneuleen ja isojen korvisten kanssa tällainen kampaus toimii hyvin!

Ja hei kuvista tuli mielene – vihdoin Tampereen Hämeenkatu alkaa olla kunnossa, ainakin osittain! Kiva saada vähän uusia kuvausmiljöitäkin, kun ei enää ole tietyömaita ihan joka nurkassa. Sporaahan ei tässä kuvissakin esiintyvällä kadulla vielä hetkeen kulje, mutta sitä odotellessa!

Bootsit2 Bootsit1 Valkoiset3 Valkoiset1 Valkoiset2

Coat / Gina Tricot
knit / H&M Premium Quality
earrings / Gauhar Helsinki
jeans / Won Hundred
boots / Vamsko (sponsored)
bag / Chanel

Photos: Mari / Edit by me

11 thoughts on “Hämeenkadulla

  1. Moikka, mitäköhän mallia farkkusi ovat, ja jos saa kysyä niin mitä kokoa käytät?:) Olen etsinyt juuri kyseisen laisia, näyttävät ihanilta! Ja juuri tummanharmaassa sävyssä on tosi vaikeaa löytää hyvin istuvia yksilöitä.

      1. Kiitos paljon vielä vastauksesta!:) Olen itseasiassa tulossa Tampereella sukulaisilla käymään viikonloppuna, joten voisi jopa käydä ihan tuolla Inch Storessa kokeilemassa:) Näyttävät niin kivoilta!

  2. Kaunis asu ja kampaus! Onko nutturan sisällä valkki tms. vai miten olet tehnyt sen?

    1. Kiitos paljon Suvi! Ei ole valkkia, olen vaan pyöräyttänyt hiukset nutturalle ja laittanut pinneillä kiinni. Voin yrittää kuvata tästä joskus jonkun tutoriaalin vaikka IG-Stooreihin, harmi vaan että tämä ei kyllä onnistu joka kerta varsinkaan ykkösellä 🙈

    1. Moikka kaima! Laukku on Medium-kokoa, olen ostanut vintagena joten on jo yli 30 vuoden takaa tämä yksilö :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *