Hyvälle hiuspäivälle

Kaupallinen yhteistyö: Pretty.fi & Asennemedia

En ole pitkään aikaan kirjoitellut hiusjutuista sen tarkemmin, joten nyt on korkea aika laittaa jakoon muutamia tuotevinkkejä! Olen viimeisen kuukauden ajan testaillut erään minulle uuden merkin tuotevalikoimaa, nimittäin Suomeen rantautuneen ruotsalaisen Watercloudsin. Olen aina innokas kokeilemaan uutta, joten mielenkiinnolla otin nämä testiin! Waterclouds on kampaamotason sarja, jonka valikoimasta löytyy laadukkaita, mutta sopuhintaisia tuotteita. Kaikki Watercloudsin tuotteet valmistetaan Ruotsissa, joten ne on valmistettu pohjoismaisen hiuslaadun tarpeet huomioonottaen – pohjoismaisuus on kyllä iso plussa, sillä tällainen hento hius vaatiikiin omanlaisensa tuotteet. Watercloudsin tuotteet ovat lisäksi vegaanisia  ja pullot on valmistettu biohajoavasta muovista.

Brändi oli tosiaan minulle ennestään tuntematon, joten ennen yhteistyöhön lähtemistä otin ensin tuotteet testiin muutamaksi viikoksi. Useampi purnukka löysi kuitenkin nopeasti paikkansa kylpyhuoneestamme, joten mielelläni lähdin suosittelemaan minulle toimivia tuotteita teillekin! Tähän postaukseen olen koonnut omat lempparini Watercloudsilta.

Waterclouds kokemuksia Waterclouds kokemuksia

Aloitetaan hiustenpesusta, luonnollisesti! Vaaleaverikkönä olin erityisen kiinnostunut merkin Violet Silver Shampoosta, josta olinkin googlaillut etukäteen positiivisia kokemuksia. Edellinen käyttämäni hopeashampoo heitti jostain syystä tukan sävyn välillä punertavaksi tai sellaiseksi ihmeelliseksi ruusukultaiseksi,  joten olin halukas kokeilemaan jotain uutta tuotetta. Ja tämä kyllä lunasti odotukset! Tämä poistaa tukasta tehokkaasti keltaisuutta, mutta ei kuitenkaan tunnu kuivattavan hiuksia kuten jotkut hopeatuotteet. Tukkaan ei myöskään tartu liian sinertävää tai violettia pigmenttiä (vaikka tämä onkin tehokasta tavaraa, terveisiä valkoiselta kylpytakiltani), vaan sävystä tulee juuri sellainen kaunis puhtaanvaalea mitä haluankin. Huipputuote! Pesen hopeashampoolla suunnilleen joka toisen pesun yhteydessä (normaalin shampoopesun jälkeen), tai välillä jokaisella pesulla, jos tukan sävy on todlela freesausta vailla.

Muuten käytän muun muassa vehnäproteiinia sisältävän Volume -sarjan shampoota ja hoitoainetta, jotka antavat tukalle tuuheutta. Saunan yhteydessä olen käyttänyt tehohoitona tätä Repair Hairbutteria, joka tekee hiuksista tosi siloisat kuitenkaan latistamatta niitä. Hiusnaamio sisältää muun muassa lakkaöljyä ja macadamian siemenöljyä. Lämpö tehostaa vaikutusta, joten tämä sopii hyvin juuri saunavuorolle mukaan napattavaksi!

Waterclouds6 Waterclouds3

Hiustenpesun jälkeen suihkutan tukkaan Watercloudsin Intensive Repair Treatmentia, joka on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tällaiset hoitosuihkeet ovat omissa tukkarutiineissani ihan must, sillä haluan heti suihkun jälkeen harjata hiuksista pörröisyyden ja takut pois (hellin ottein tosin, jotta hiuksia ei katkeile). Suihke selvittää hiukset tosi hyvin, tämä löysi heti paikkansa kaapista! Tämä Instant Heat Protection taas on erinomainen monitoimituote, sillä yksi pullo sekä selvittää, hoitaa että suojaa hiuksia lämpökäsittelyltä. Kuvista unohtui vielä yksi lempparini Watercloudsilta eli ihanan tuoksuinen Repair Argan Oil Serum, jota levitän muutaman tipan pyyhekuiviin latvoihin, tai kevyesti kuiviin hiuksiin jos haluan ripauksen kiiltoa lopputulokseen.

Waterclouds4 Waterclouds7 Waterclouds8

Lopuksi vielä muutama muotoilutuote, joita käytän kosteaan tukkaan ennen muotoilua. Volume Hairmousse on lämpö- ja UV-suojan sisältävä volyymia antava muotovaahto. Reviving Curl Cream taas auttaa kiharoita pysymään muodossa pidempään, joten tätä käytän kihartaessani hiukset. Laitan tänään myöhemmin Instagramiini Storyt, jossa näytän miten käytän näitä ja myös miten hiukset ovat pysyneet laineilla seuraavaan päivään saakka!

Viimeisten tukan vielä Fixing Hairspraylla, joka on muotoilun salliva ja keskivahvan pidon antava hiuskiinne. Suihkaisen myös tyveen Dry Clean Hairsprayta, joka on hämäävästä nimestään huolimatta kuivashampoo ja se antaa myös hieman tuuheutta tyveen. Olen tykännyt tästä tosi paljon, vaikka alkuun tosiaan tuo nimi hämmensikin, enkä ihan ymmärtänyt tuotteen funktiota. Tämä kuitenkin toimii ihan kuin kuivashampoo freesaten hiukset, mutta mielestäni se ei ole yhtä tujua tavaraa kuin perus kuivashampoo, eikä näin ollen jämähdä niin vahvasti hiuspohjaan. Kuten sivuilla sanotaan, se ei jätä tukkaan puuterisuutta ja juuri sitä ehkä ajankin takaa! Kuivashampoosta löytyy myös tummille hiuksille omansa sekä vaaleille hiuksille tarkoitettu violettia pigmenttiä sisältävä versio.

Waterclouds2

Siinäpä ne omat suosikkini tähän astisista testaamistani tuotteista! Mikäli innostuitte kokeilemaan jotakin Watercloudsin tuotteita, voitte hyödyntää pretty.fi -verkkokaupassa koodin JONNAHAIR ja saatte ilmaisen toimituksen tilauksellenne. Koko Watercloudsin tuotesarja löytyy pretty.fi -verkkokaupasta, mutta suurin osa tuotteista löytyy myös Sokokselta ja Emotion -myymälöistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *