Kesän paras kenkäostos

En ole pahemmin designer-kenkien perään, ja panostankin ennemmin laukkuihin kuin kenkiin. Tein kuitenkin poikkeuksen ja ostin jokin aika sitten kengät, joista olen haaveillut jo pitkään. Tämä olikin paras ja ainoa kenkäostokseni tälle kesälle! Mietin näiden Saint Laurentin espadrillojen hankintaa jo viime kesän lopulla, kun edelliset vuosia vanhat nahkaespadrilloni tulivat tuolloin tiensä päähän. En kuitenkaan vielä raaskinut ostaa näitä syksyn jo kolkutellessa nurkan takana, mutta kun kenkiä tuli jälleen tänä kesänä myyntiin, niin pistin tilauksen Net-A-Porterille menemään.

Espadrillot1

Tilasin ensin kengät 36 koossa, mutta ne tuntuivat aavistuksen liian suurilta, joten palautin ne ja tilasin puoli kokoa pienemmät. Toisella kertaa koko menikin sitten onneksi ihan nappiin! Ja voi pojat miten hyvät nämä ovat jalassa, ihan super mukavat. Olen käyttänyt näitä jo tässä vaiheessa kesää tosi paljon, ihana miten monenlaisten asujen kanssa espadrillot sopivat. Ihan täydelliset kesämekkoihin tai shortsiasuihin yhdistettynä ja nahkaespadrillot ovat juuri sopivan rennot, mutta kuitenkin skarpit. Näistä tulee varmasti kesäkinttujen parhaat kaverit vielä vuosiksi eteenpäin!

Espadrillot3

Näette asuja espadrillojen kanssa pian, pari asua on jo plakkarissa kuvattuna!

6 thoughts on “Kesän paras kenkäostos

  1. onpa kivat kengät! Minne muuten tallennat/säilytät sun valokuvia? onko joku ulkoinen kovalevy tms?

  2. IHANAT!😍😍😍
    Näyttää niin mukavilta ja klassiset, menee varmasti useita vuosia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *