Kymmenen kysymystä kesästä

Rakastan erilaisia kyselyitä, joten näin kesän alun kunniaksi päätin tehdä tällaisen kesäkyselyn. Kysymykset keksin tältä istumalta ja tähän saa mieluusti tarttua omassa blogissa, jos joku haluaa fiilistellä tulevaa kesää :) Kuvien ihana mekko on saatu PR-lahjana By Malinalta <3

Bymalina1

1. Mitä odotat eniten kesältä?
Montaa asiaa, kuten mökkeilyä, kesäiltoja ystävien kanssa, terassiviinejä, Tampereella käyntiä, piknikkejä… Ehkä kaikkein eniten odotan kuitenkin meidän elokuisia häitä <3 Ja häihin liittyen tietysti myös polttareita, niin ihana ajatus saada ystävät eri porukoista saman katon alle ja viettää aikaa heidän kanssaan! Ja hei rokotusaikaa odotan tietysti myös – ehkä vähän lame vastaus, mutta onhan se nyt yksi kesän kohokohdista!

2. Miten aiot viettää juhannusta?
Me vietetään juhannusta hyvin samoissa tunnelmissa kuin viime kesänä – meidän mökillä samalla kaveriporukalla. Juhannusolympialaisia, kukkaseppelepajaa, saunomista ja uintia, super hyviä ruokia, huonoja vitsejä ja tanssimista myöhään yöhön. Viime juhannus oli ihan älyttömän hauska ja sään puolesta upeampi mitä olisi koskaan voinut odottaa, joten toivotaan samanlaisia kelejä tänäkin vuonna. Oli sää mikä tahansa, niin hauskaa tulee varmasti joka tapauksessa!

3. Aiotko matkustaa jonnekin?
Ulkomaan reissut saavat vielä odottaa parempia aikoja, joten lähinnä kotimaan matkailua tiedossa nyt kesällä. Meillä on suunnitelmissa lähteä ystäväpariskunnan kanssa heinäkuussa Turkuun ja toisen kanssa elokuussa ehkä Hankoon, Tampereella taas käydään toki varmasti muutaman kerran Antonin perheen luona. Lisäksi olemme miettineet, minne voisimme Suomessa lähteä pienelle häämatkalle häiden jälkeen vaikka pariksi päiväksi – johonkin vähän spesiaalimpaan paikkaan, minne ei ehkä muuten raaskisi tai tulisi mentyä. Tämä kohde siis vielä mietinnässä!

Bymalina3

4. Onko mielessäsi jotain hankintoja kesää ajatellen?
Ei oikeastaan mitään erityisempiä, kesägarderobini on varsin hyvällä mallilla ja nyt ei ole mielessä mitään tiettyä hankintaa.

5. Mikä on suosikkiasusi kesään?
MEKOT! Niitä käytän läpi kesän aina kun vaan tarkenee, rakastan mekkoja. Yksi suosikkiasuni on jo parin vuoden takaa – vihreä cargotakki, joku ihana valkoinen mekko ja menosta riippuen tennarit, espadrillot tai avokkaat. Kivan muunneltava ja monipuolinen asu!

6. Lempikesäkaupunkisi?
Perinteisesti Suomessa kaikki kaupungit ovat aina niitä kuuluisia kesäkaupunkeja, hahah. Viime kesänä kuitenkin ihastuin totaalisesti Hankoon siellä ekaa kertaa käydessäni, joten ehkä täytyy sanoa se. Lisäksi tietysti kotikaupunkini Helsinki on kertakaikkisen ihana näin kesällä ja nyt vielä ensimmäistä kertaa keskustassa asuessani fiilistelen kaupunkia ja kaikkia sen mahdollisuuksia ihan täysillä.

Bymalin2

7. Mitä kesäruokaa aiot syödä (lähes) kyllästymiseen asti?
Uusia perunoita ja lohta, ihan ehdottomasti! En ole itse asiassa vielä syönyt tätä lempiruokaani vielä kertaakaan, joten täytyy pikimmiten käydä ostamassa uusia pottuja. Tähän ruokaan tuskin tosin kyllästyn koskaan!

8. Oletko heittänyt jo talviturkin?
Kääk, en! Veikkaan kuitenkin että viikonlopun jälkeen tilanne on korjattu, sillä tiedossa on mökkireissu ystävien kanssa. Järvivesikin on kuulemma lämmintä, mikä sopii tälle vilukissalle, hehe.

9. Mitä sellaista haluaisit tehdä, mikä on jäänyt aiempina kesinä tekemättä?
Suomenlinnan visiitti! Sinne oli tarkoitus mennä viime kesänä, mutta jälleen se jäi. Tänä kesänä siis aion ehdottomasti toteuttaa tämän – pakata piknikkorin täyteen jotain kesäherkkuja ja lähteä viettämään päivää Suokkiin.

10. Pidätkö kesällä lomaa?
Oh yess! En ole ihan varma vielä miten, mutta yritän varmaan ajoittaa loman Antonin lomien mukaan. Heinäkuussa siis ehkä pari viikkoa ainakin vähän höllennän ja sitten elokuussa häiden aikaan pidän kalenterin ihan vapaana töistä. Ehkä laitan jopa ensimmäistä kertaa poissaoloviestin meiliin, sitä en ole näiden seitsemän yrittäjävuoden aikana koskaan tehnyt :’D Korkea aika siis!

6 thoughts on “Kymmenen kysymystä kesästä

  1. Kuulostaapa tosi hyvältä sun kesäsuunnitelmat! :) Itsellä hyvin paljon saman tyyppisiä juttuja toiveena kesää ajatellen; matkailua Suomessa, mökkeilyä, terassi-iltoja ystävien kanssa, hyvää kesäruokaa jne :) Häitä ja polttareita ei tosin täällä ole valitettavasti ainakaan vielä tänä kesänä luvassa :D Ihanaa kun teillä vihdoin häät toteutuu loppukesästä <3 Oletteko miettineet häämatkaa mahdollisesti sitten ensi vuodelle, jos matkustaminen on sillon vapaampaa? :)

    1. Kuulostaa täydelliseltä 💗 Ihanaa erityisesti päästä näkemään ystäviä pikkuhiljaa vähän vapaammin ja viettää juuri noita terassi-iltoja ja muita!

      Emme ole vielä oikein miettineet häämatkaa sen kummemmin, se tuntuu toistaiseksi vielä niin kaukaiselta. Ja toisaalta nyt vaan pääasia että päästään naimisiin ☺️ Jos syksyllä sattuisi jo rokotusten jälkeen pääsemään matkustamaan, niin olisi ihana käydä jossain Euroopassa, mutta mennään ihan tilanteen mukaan. Meiän aiemmin suunnittelema häämatka kauemmas (haaveissa oli yhdistelmä NYC + Karibian saarelle tai sitten Mauritius) kuitenkin siirtyy jonnekin hamaan tulevaisuuteen.

  2. Onks teillä oma mökki? Vauuu ☀️😊 onko jo kauan ollut? Ois ihana postaus siihen liittyen! ❤️💯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *