Bachelorette Party

Instagramin puolella seuraavat jo varmasti näkivätkin, että viikonloppuna vietettiin polttareitani! Ja jestas miten ihanat polttarit olikin, vieläkin ihan sanaton siitä miten minun näköisen ja viimeistä yksityiskohtaa myöten mietityn viikonlopun rakkaat kaasoni olivat osanneet järjestää. Ja siitä miten paljon ystäviä oli mukana menossa! Odotin polttareita juuri sen takia, miten ainutlaatuinen tilaisuus on saada ystävät eri porukoista kaikki saman katon alle. Oli ihanaa nähdä, miten hauskaa kaikilla oli ja miten hyvin ystäväni tulivat keskenään juttuun. Tällaisen viikonlopun jälkeen odotan entistä enemmän häitä, joista tulee varmasti myös aivan älyttömän hauskat!

Halusin jakaa polttareista muutamia kuvia, joita kaasoni Riikka otti viikonlopun aikana. Olin ihan häkeltynyt nämä kuvat nähdessäni, sillä en edes huomannut Riikan kuvaavan kaikissa tilanteissa. Näistä jäi aivan ihana muisto, etenkin kaikki ystävien täyteiset tilannekuvat ihan parhaita! En voi kuin suositella Riikkaa, mikäli joku kaipaa kuvaajaa ikuistamaan omia tärkeitä hetkiä <3

Polttarit1 Polttarit2 Polttarit3 Polttarit4 Polttarit5

Ystävät pelmahtivat meille perjantaina iltapäivällä ja kyyneleethän siinä tuli kun näin heidät kaikki. Sain siskoni tekemän seppeleen päähäni ja huivin silmilleni, jotta en näkisi minne menemme. Oli niin jännää kun ei tiennyt yhtään, minne olemme matkalla! Vitsailtiin taksissa siitä, miten joku benjihyppy olisi pahin painajaiseni – onneksi suuntana ei kuitenkaan ollut benji, vaan mentiin veneilemään! Olen aina super fiiliksissä päästessäni ihastelemaan Helsinkiä mereltä käsin ja salaa olin toivonutkin veneilyä polttareissa, mutta en osannut kuitenkaan yhtään odottaa sitä. Ja vielä mikä keli sattui tällaiselle aktiviteetille – aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja mittarissa oli lähemmäs 30 astetta. Oli niin ihanaa!

Polttarit6 Polttarit18 Polttarit17 Polttarit19 Polttarit7

Rakkaat kaasot <3

Polttarit9 Polttarit21 Polttarit20 Polttarit8

Veneilyn jälkeen sidottiin jälleen silmät ja seuraavana suuntana oli monien meidän lempparirafla Hill’s Dumplings, jossa meillä oli illallinen. Syömisen jälkeen lähdettiin kävelemään Tähtitorninmäelle, jossa meitä odotti kaksi herrasmiestä kitaran kera. He soittivat kaikkia ihania biisejä ja me laulettiin mukana ja tanssittiin. Meno jatkuikin pitkälle yöhön asti ja oli ihan sairaan hauskaa, lopulta kömmittiin kaasojen kanssa nukkumaan. Oli muuten paikat kipeänä kaikesta siitä tanssimisesta seuraavana aamuna!

Polttarit10 Polttarit11 Polttarit22

Lauantaina meillä oli ohjelmassa brunssi-piknik, minkä jälkeen hypättiin autoihin ja kohti mökkiä. Perillä odotti super kiva miljöö uima-altaineen ja jacuzzeineen ja jälleen kerran miten upea keli meitä suosi! Hauskaa olisi ollut sisätiloissakin, mutta helteellä pääsi kyllä ottamaan kaiken ilon irti mökistä ja pihasta.

Polttarit24 Polttarit26 Polttarit12 Polttarit14 Polttarit13 Polttarit15

Kaasot olivat järkänneet mulle hauskan radan (vähän Selviytyjät-teemaan fani kun olen!), jonka suorittamisesta sain palkinnoksi “elämäni ensimmäisen mitalin”. Tämä oli niin mainio! Olen joskus maininnut Antonille, kuinka en ole koskaan saanut mitään mitalia, kun en ole pienenä harrastanut mitään lajia ja hän oli laittanut tämän korvan taakse :’) Niin hellyyttävä!!

Polttarit25 Polttarit28 Polttarti29

Loppuilta menikin railakkaissa tunnelmissa mm. morsiussaunan ja poreissa lillumisen merkeissä. En muista koska olisin viimeksi huutanut ja laulanut niin paljon, että olisi nukkumaan mennessä ääni ihan lähtenyt, saati että olisin valvonut niin myöhään. Kuvassa erittäin onnellinen polttarisankari! Viikonloppu ylitti kyllä kaikki odotukset, oli maailman hauskinta ja olin ihan onnenkyyneleissä koko ajan. Valtavan iso kiitos ihanille kaasoilleni tämän järjestämisestä ja kaikille ystävilleni mukanaolosta <3 Niin kiitollinen, kun on tällaisia ystäviä ympärillä!

Kuvat ja editointi: Riikka Kuusisto

11 thoughts on “Bachelorette Party

  1. Ihanan näköiset oli kyllä sun polttarit ja tälläset kuvat on mielettömän upeita muistoja! 🥰 Odotin kyllä kuvaa myös possun morsiamesta. 😂

    1. Hahaha, mä voin näyttää possupariskunnan IG Storyjen puolella 😂 Se oli kyllä ihan huikean kekseliäs idea kaasoilta!!

  2. Moi Jonna! Olikohan tuo mökki jonkun seurueen jäsenen oma vai mahdollisesti vuokramökki? Kaasona suunnittelen ystävän polttareita, ja näyttää ihanalta! Kiitos jos ehdit vastata. ☺️

  3. Eksyin tähän postaukseen tosi myöhässä, mutta kysyisin mistä toi sun ihana valkonen mekko on!☺️

  4. Heippa!

    Ihanan näköiset polttarit!! mistä tuo veneily reissu oli vuokrattu? :)

  5. Moikka, kiva jos vastailet vielä😊 kiinnostaisi tietää millaisia tehtäviä sun “selviytyjät radalla” oliåå😊

    1. Moikka Nina! Vitsit kun en enää kunnolla muista, mutta oli ainakin tuo kuvissa näkyvä “palapeli”, oli otettu jostain IG Storystani (jossa hassu yhteiskuva musta ja miehestä) screenshot ja tehty pahvinpaloihin ja se piti koota, sitten jotain frisbeegolf -heittoa muistaakseni, tyhjien tölkkien kokoaminen torniksi ja joidenkin esineiden sukeltaminen uima-altaan pohjalta. Ne nyt ainakin! ☺️ Ja kaikki piti suorittaa mahdollisimman nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *